95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

cnm günde mutlaka 1 haşlanmış yumurta yenmeliymiş üzerine kimyon ve kırmızı biberle birlikte öyle demişlerdi tv de..

benim annecim de bayılır yumurtaya sen de onun kafasındansın afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın inşallah :)))

ben seni tutuyorum şebnemmm :))) hadi bastır yen onu bitir onu hahahh:)

iddia neymiş bakalım cazip gelirse bende gireyim

Pist hatunlar ben sporumu yaptim geldim acayip enerjikim ) spordan sonra az sekerli bi turk kahvesi iciyoz oyle guzel oluyoki baya tok tutuyo. Bugun annamlere gitcem umarim bulurum diyet listemi

Pist hatunlar ben sporumu yaptim geldim acayip enerjikim ) spordan sonra az sekerli bi turk kahvesi iciyoz oyle guzel oluyoki baya tok tutuyo. Bugun annamlere gitcem umarim bulurum diyet listemi

ohh sefan olsun canım sporda ii olmuş tebrik ederim seni :)) bul bakalım şu listeyi merak ediorum ..

bende akşamüstü çıkarım yürüyüşe çarşıda orda burda işlerim var gene raha bi 2 saa yürürüm ohh ne ölsün bitsin şu kilolar

Ben oglen yimegimide yedimmmm. Ama sabah ogle arasi spordan sonra bisi yemedim ara olarak. Eve geldim biraz marul ve maydanoz. 2kasik kadar peynir.2kasik yogurt.5-6zeytin. Bir tane cok az yahda pismis yumurta ama icine tuz atmadim buldugum baharatlari koydum. Pulbiber kimyom karabiber keten tohumu kekik. Ama baharatli seyleri srverim gercekten hos oldu yumurtanin tadi. Yaninada cay yapmak istemedim dolapta salgam suyu vardi ondan ictim biraz ) ha unutmadan yanina da ceyrek kepekli ekmek yedim. 3dilime tekabul eder sanirsam. Kafama takildi simdi acili salgamin kalorisi/faydasi/zarari nedir aceba...

afiyet olsun cnm bende az önce 1 kase naneli yoğurla 3 tane etiform keğekli kızarmış ekmek yedim. paketin üzerinde 1 tanesi 30 kalori yazıyordu 90 kalori ekmeklerden 100 kaloride yoğurttan aldım 190 kalori.. sabahta 1 kase k flakes yemiştim o da 175 kalori ediyor. toplamda 365 kalori oldu yediklerim..

akşamda brüksel lahanası haşlıcam yine yoğurtlu yicem 1000 kaloriye tamamlıcam. az gibi gözüküyor ama doyuyorum ben.. çünkü uzmanlar kadınların zayıflamak için günde 1200 kalori almasını öneriyormuş araştırdım netten az önce ama bana yetiyor.

bu arada 1 bardak şalgam akşam yemeklerinde bazen bende içiyorum kalorisi 105 kalori. arada iç bence çünkü tuz oranı fazla..

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrr var ya bu gün çok mutlu oldum sabah içine giremediğim kıyafetlerden birinin içine girdim ve mucizeeeeeeee bir kilo vermişim sadece akşam yemeyerek bu arada midem küçüldü gibi maşallah kurt gibi yiyodum şimdi sabah gene bir yumurtamı yedim öğlen eti form yedim ama abarrtım galiba 2 paket yedim:))) sonra saat 3 gibi eve geldim evde 2 dilim ekmekle bir tabak yemek yedim şekersiz 4-5 bardak cay içtim simdide kahve yaptım gelin birlikte içelim sizleri tanımıyorum ama nedense kanım kaynadı normalde çok çabuk alışamam insanlara ama burda tanımadan aynı amaç için uğraşmak çok güzek ayrıcaaaaaaaaaaaa sayenizde yencem amca kızını ve inanıyorum ki siz de vereceksiniz deryaaaaaaaaa bebişin mi olcak yoksa aykurt spor yapıyor olman ne güzel ya ben hayatımda spor yapamıyorum çok üşengecim

Hanimlar iyi aksamlar deryacim salgami cok nadir icerim gecen arkadaslar vermisti oglen bir bardak ictim okadar. Belki bi 15 gun sonra belki bi ay belli olmaz anca icerim.

Sebnem canim cok sevindim mutlu olmana. Kilolari verdikce daha da mutlu olcaz. Cuma gunu listeyi yapariz tatlim derya yapacak. Bu arada ben 5-6 sene once calisirken sporada gidiyordum bikac ay cok guzeldi hic diyet yapmadan 6,5 kilo falan vmistim tatlim . Sindide bebis istiyorum ama polikistik over varmis kilo vermen lazim dedi doktor 2 aydir spora gidiyorum plates ve aletler var. Cok keyifli ve acayip zinde hissediyorum kendimi.
deryacim bu arada bence yediklerin cok az bunyen birden kilo verirken once sudan sonra hizli verirsen kastan eritir vucudun rahatsiz olabilir. Herseyden yemen lazim canim cok hirs yapip hastalanmandan korkarim. Dikkat et kendine.

kızlar yaaa seviyorum sizi valla :)) öyle içtensiniz ki sanki sizi 40 yıldır tanıyormuşum gibi geliyor :))

şebnemcim çok sevndim adına darısı başıma diyeyim.. ahh keşke bebiş olsa cnm ama ihtimal yok cumartesi kan testi yaptırdım negatif çıktı.. bugün 8 gün oldu günüm geçeli hala olamadım ama inanılmaz kasık ağrım var.. biraz daha bekleyeyim baktım olmuyorum bu kez bi jinekoloğa gitmeyi planlıyorum. belki bi regl söktürücü falan verir.. Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman isteyen herkesin yuvasını şenlendirsin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...bu arada özelden msj atın bana kilonuzu ben cuma akşamı yayınlayacağım sürpriz olsun birbirimize die ok burdan sölemek yok

aykurtcum haklısın söylediklerinde ama yediklerim bana fazla bile geliyor..dediğim gibi malum regl problemimden kendimi inanılmaz şiş hissediyorum tadım yok dolayısıyla keyfim ve iştahım da yok

kimse yok muuuuu :)

nerdesiniz hanımlar boş kalmış burası hadi toplanın bakalım :)

ben 10 da kalktım karbonatlı limonlu suyumu içtim canım kahvaltı istemedi 1 kupa sade şekersiz nescafe ile 1 paket eti form yedim birazda kalkıp temizlik yapsam ii olcak ama hiiiiiiçç canm istemio bugün yahu

Kizlar dun annemlerdeydim yemegi normal uedim ne az ne cok... Bide cekirdek ve meyve de yedim yalan olmasin. Neysem yapacak bisi yok artik. Dun geride kaldi. Bugunde dedemi hastaneye getirmeden once sabah kahvalti yapamadim ceyrek kepekli ekmegin icine azcik peynir 2 tanede zeytin koydum yedim. Simdi hastanede bekliyoruz dedemde ac kalmasin diye eslik ettim bi pogaca bide cay ictim. Napiyim hastanede ne bulcazda yiycez dedim pogacaya talim )

Deryacim gunaydin. Bak sabah bisi yemiyon kizacam ama. Canin istesede istemesede vucudunun ihtiyaci var onlara. Ye ki metabolizman hizlansin. Bide fprmlari benfe cok severim ama evdeysen biseyler bulabilirsin yemek icin. Form biskuvilere fazla basvurma derim pek de masum degiller. Ben dukkanda icim kiyilinca ayarim 2 tane...

keske hep aktif olabilsrk ama zaten 3 kisiyiz kim ne zaman musait olursa yaziyo sanirim. Biraz arastirma yapip eklemek laxim...

haklısın cnm şu sıkıntılarım bitsin Allahın izniyle yapıcam güzel güzel kahvaltımı merak etme

araştırma yapıyorum bir iki bişey buldum bakalım aklıma yatarsa paylaşıcam sizle öle her bulduğumu yazmak istemiyorum... çok da kalabalık ii olmuo yaa isteyen katılabilir tabi yardımcı oluruz ama böle de memnunum ben

bu arada akşam biraz kaçırdım bende yemeği o yüzden bugün balık salata yapıcam akşama hafif olsun die...takmıyorum gidecek bu kilolar kalmayacak bende artık Allahın izniyle.. onlar bizim deil biz onların patronu olacağız

umarım bişeyi yoktur dedeciğinin kıyamamm geçmiş olsun

kızlar bu tarif ödem attırıyomuş ve kilo vermede duraklama olunca yardım ediomuş vermeye...

NAR ŞERBERTİ

2 YK NAR ÇİÇEĞİ (hibisküs)
1YK YEŞİL ÇAY
3 4 TANE KUŞ BURNU

BUNLARI BIR CEZVEDE 2dk KAYNATIN SOĞuMAYA BIRAKIN

1LITRE SUYA 2 INCE DILIM LIMON 1 TANE CUBUK TARCIN ATIN .. SOGDUKTAN SONRA 1 LITRE SUYA SÜZEREK KARISTIRIN

meşrubat yerine içilebiliyormuş canınız meyve suyu cola istediğinde tercih edin günde 1 lt için diyorlar.. faydasını gören biçok kişinin yorumunu okuyunca yazayım dedim belki bende bugün alırım malzemeleri..

Ayyy yorgunummmm. Bi acayibimmm. Dedem sukur iyi de ben bi acayip oldum havadan mi yorgunluktanmi bilemedim kizlar. Annamlare ugradim saat bir gibi biraz cacik biraz marul maydanoz azcik beyaz ekmek birazfa pirinc pilavi ha azda zeytin yedim. Carsiya gittim yuruyerek yarim saat kadar siruyo. İslerimi hallettim gelincede ekmegin ucundan azcik bolup yedim valla suyla... Simdik cok yorgunum uyuyacam kizlar opuldunuz...

Ya kizlar ben kendimde sunu gozlemliyorum. Sabah pogaca falan yiyince aksama kadar canim beyaz ekmek cekiyo ve ye ye doymuyom sanki. Ama kepekli ekmek gercekten cok tutuyo beni.
deeyacim nar serbetiyle limonlu su farkli degimi onu merak ettim. İkiside ayri ayri tarif yani. Tarcini pismemis hic bi sekilde tuketemiyorum sadece elmali pasta kek falan onlarda tuketebiliyorum. Sahlepte asurede kesinlikle agzima alamiyorum ne enteresan bi kizim ben ya... Daha bi degisik huylarimda var tereyagiymis kaymakmis kesinlikle yaniba yaklasamam.... Neysem gerelim bunlari...

Bu arada aklima bi tarif geldi. Tvde soylediler bende yapip yiyorum cok tok tutuyo gercekten. Aksam yiyprmus bi kadin bende bazen oglen bazen aksam yitorum...
3-4 yemek kasigi yogurda bolca nane(ben kuru ekledim) ekliyoruz ki nane tok tutucudur. Tatli kasigiyla zeytinyagi ekliyoruz ben icine kekik pulbiber ve ogutulmus keten tohumuda ekliyorum. Orjinal tarifibdede var galuba bunlar. Hepsini karistirip kepek ekmegi yada galeta, biskuvi, etimekle felan yiyoruz. Baya hosuma gidiyor benim. Hem tok tutuyor hem hazmi kolay bagirsaklari calistiriyor. UZerinede su icin ohhh ne guzel... Bizim spor hocasida buna bide yulaf ezmesi katip ogle ogunu olarak yiyormus...

merhaba şekerler ben gündüzleri işteyim 3 te bitiyo akşamları bakıyorum genelde hepinizin iyi olmasına sevindim bu gün gene bir yumurta ve biraz bal yedim kahvaltıda saat 10 gibi bir tane eti form sonra 12 gibi bir tane daha eti form 4-5 bardak sekersiz cay saat 3,30 gibide evde tavuk yedim bir dilim ekmekle ayrıca bir tanede neskafe içiyorum akşamlar artık yöntemi buldum un helvası tok tutuyo 6 gibi yiyorum bir iki kaşık sonra acıkmıyorum cumaya kadar 2 kilo gitcek inş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…