- Konu Sahibi kenan_derya
-
yok canım sabah erken olduğundan canım istemiyor ben kahvaltıyı saat 10 gibi yaparsam güzel yapıyorum hiç bişi yemeden gitmiyorum işe mutlaka her gün bir yumurta yerim yumurtayı çok seviyorum onun dışında normalde de kahvaltı yapamıyorum erken saatte ama buraya başladığımdan beri bana süper geldi abur cuburu azalttım akşam yerine öğlen yiyorum ve şu an karnım tok gibi o helva tok tuttu umarım acıkmamam haklısın su içmem lazım ama suyu sevmiyorum nedense çok az içerim su
evet ya paylaşırsan sevinirim ben diyet yapamam belki uygundur ilk kez yaparım ben 2 kaşık kadar da un helvası yedim saat 7 gibi o andan beri bişi yemedim umarımda yemem amca kızıyla kilo verme yarışı yapıyoruz onu yenmem lazım:))) işin ucunda idda var bu da sayenizde olcak kocaman öpüldünüz
Pist hatunlar ben sporumu yaptim geldim acayip enerjikim) spordan sonra az sekerli bi turk kahvesi iciyoz oyle guzel oluyoki baya tok tutuyo. Bugun annamlere gitcem umarim bulurum diyet listemi
Ben oglen yimegimide yedimmmm. Ama sabah ogle arasi spordan sonra bisi yemedim ara olarak. Eve geldim biraz marul ve maydanoz. 2kasik kadar peynir.2kasik yogurt.5-6zeytin. Bir tane cok az yahda pismis yumurta ama icine tuz atmadim buldugum baharatlari koydum. Pulbiber kimyom karabiber keten tohumu kekik. Ama baharatli seyleri srverim gercekten hos oldu yumurtanin tadi. Yaninada cay yapmak istemedim dolapta salgam suyu vardi ondan ictim biraz) ha unutmadan yanina da ceyrek kepekli ekmek yedim. 3dilime tekabul eder sanirsam. Kafama takildi simdi acili salgamin kalorisi/faydasi/zarari nedir aceba...
Deryacim gunaydin. Bak sabah bisi yemiyon kizacam ama. Canin istesede istemesede vucudunun ihtiyaci var onlara. Ye ki metabolizman hizlansin. Bide fprmlari benfe cok severim ama evdeysen biseyler bulabilirsin yemek icin. Form biskuvilere fazla basvurma derim pek de masum degiller. Ben dukkanda icim kiyilinca ayarim 2 tane...
keske hep aktif olabilsrk ama zaten 3 kisiyiz kim ne zaman musait olursa yaziyo sanirim. Biraz arastirma yapip eklemek laxim...
Kizlar dun annemlerdeydim yemegi normal uedim ne az ne cok... Bide cekirdek ve meyve de yedim yalan olmasin. Neysem yapacak bisi yok artik. Dun geride kaldi. Bugunde dedemi hastaneye getirmeden once sabah kahvalti yapamadim ceyrek kepekli ekmegin icine azcik peynir 2 tanede zeytin koydum yedim. Simdi hastanede bekliyoruz dedemde ac kalmasin diye eslik ettim bi pogaca bide cay ictim. Napiyim hastanede ne bulcazda yiycez dedim pogacaya talim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?