___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

günaydın cnm günüğüm dün yine güzel bir gündü
yarın evde olamıcam ama diyeti bozmayacagım.
kahvaltımı yaptım dün çok temizlik yapmışım bayagı yorgunum
bugunde kendıme zaman ayıracagım

aksam evde olamıcam cnm günlüğüm 2.3 gun evde değilim ayrı kalacagız
bugunku menum
sabah
öğle
ara limonlu form bisküvi 3 tane
aksam
güveçte az kaşarlı mantar
ayran
salata
2.5ltre su 2 bardak biti çayı
bugun spor yok

benide alın boy 165 kilo 63.0 her perşembe kilo bildirimi yaparım ilk hedef 54.0 ikinci hedef 49.0 28 ocak evlilik yıl dönünmüm ozmana kadar düşmeliyimm benide alın aranıza resimli bildirim bunu sevdimm

benide alın boy 165 kilo 63.0 her perşembe kilo bildirimi yaparım ilk hedef 54.0 ikinci hedef 49.0 28 ocak evlilik yıl dönünmüm ozmana kadar düşmeliyimm benide alın aranıza resimli bildirim bunu sevdimm
merhaba günaydın cnm hoşgeldin fazla kılon yok zaten verirsin benım kılo bıldırım gunum pazartesi sende pazartesi yaparsan bırlıkte hareket etmiş oluruz

gunaydın cnm gunlugum sacımı düzleştireyim gidiyorum
sabah kahvaltım
2 dılım emek arası peynırlı tost
çay

:) 13kg vermem lazım 100 grmda almışım benim eşim öglen gelior onunla birlikte kahvaltı yapioruz suanda sade türk kahvesi yapicam kendime ama önce resim yüklimmm

e türk kahveside içldi fal da bakıldı

cok dogru yoksa aksam saldırmış oluyoruz eşim öglen gelior onla yapiorumm canım

buda akaşam kıyafetsiz ve aç olan kilom

sabah türk kahvesi sade öglen haşlama yumurta iki adaet domates salatalık 2 zeytin maydonozz çayyy akşam 5 patetes kızartma 1 kap yagsız tuzssuz kış salatası içinde herseyden var :) çayy ve ardından türk kahvesi

iki haşlama yumurta 2 küp peynir 4 kıvırcık 2 ayva çay 1 diş çikolata şimdide bir türk kahvesi inşallah yapacagım kendime tokluk niyetine

diet lifli büskivi 1paket sabah 1 haslama yumurta 1salatalık ara 1 türk kahve ince sitixs çikolayatla akşam 4 yemek kaşıgı et sote 3 yudum kola 1 yemek kaşıgı pilav önce ödem sonra sonra yagg nezman yavaslarsa ozmann yagdan vermiş saycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…