___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

evet cnm günlüğüm gezdim ama yedim
şuan tok karnına 68.8 çıktım
ama su saatten ıtıbaren diyetime kaldıgım yerden devam yoksa gıtmez bu kılolar

günaydın cnm günlüğüm bu hafta düzensiz yedıgım için artılardayım ama olsun kaldıgım yerden devam
baslangıç kılo 72.6
geçen hafta 67.1
bu hafta 68.5
haftaya daha cok gıdecek bılıyorum hıh

merhaba canım hoşgeldiiin, aldığın kilolar çabuk gider merak etme canım, haftaya kalmaz toparlarsın, iyi günler

evet canım kaabızlıkta 2 kg farkedior benden kabızlıktan kastım 4 gün üzerine çıkılan wc :) bende 3 gündür aynıyım mutlu olsam üzlsemmi bilmiomm bende 60.8 geliorum bakalım kabızlıktan herhal benim perşembe başladım için perşembeye kadar zamanım var hesaplarıma göre perşembe 59.0 inşallahh bide 58.9 olsa off deyme keyfime herşey elimizde olan sey ama ben aştım kendimi duruma adepteyimm senin rakibinim

evet cnm kabızlık kötu malesef hadı bakalım rakıbcıgım ama tartılma işini pazartrsıye al böyle ayrı olur

günaydın cnm günlüğüm sabah yıne zor kalktm hemen br bardak su içip kahvaltımı yaptım üzeriminde bir yorgunluk var butun kemıklerım agrıyor ama ilerleyen satlerde geçecek bılıyorum bayagıdır plates yapmıyorum bugun plates yaparım artık

belki bütün bir yılın yorgunlugudur canım bende de aynısı var.. yarına geçer diye umalım :))

canım bende öyle, bi keyifsizlik, bi yorgunluk, nedir anlamadım, geçecek elbet..

plates olarak ne yapıyorsun canım, ebru şallı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…