___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

kızlar ben de bugün diyete nbaşladım . boyum 167 cm, kilom 68,7. hedefim 60 kiloya düşmek.
buraya yazdım motive olmam da yardımcı olur diye :)

kızlar ben de bugün diyete nbaşladım . boyum 167 cm, kilom 68,7. hedefim 60 kiloya düşmek.
buraya yazdım motive olmam da yardımcı olur diye :)
hoşgeldın cnm benımde hedef 60 saglıklı zayıflamak dileğiyle

evet bugunude güzel bitirdim cnm günlüğüm 3 ay sonra bu sayfaları okuyup hedefıme ulasmıs olurum inş şimdilik hersey yolunda bugun bıraz karnım gurulduyo ama yemıcem

günaydın cnm günlüğüm yıne güzel bır sabah kahvaltımı yaptım önceden öglen kahvaltı yapardım bu şekılde hem uykum düzene bındı hem öğünlerım

günaydın cnm günlüğüm yıne güzel bır sabah kahvaltımı yaptım önceden öglen kahvaltı yapardım bu şekılde hem uykum düzene bındı hem öğünlerım

günaydıııın canım,
hakikaten diyette saatler çok önemli, ben düzenli beslenince çok iyi kilo veriyorum.

günaydıııın canım,
hakikaten diyette saatler çok önemli, ben düzenli beslenince çok iyi kilo veriyorum.
ben önceden umursamıyordum cnm az yıyorum ama kılo veremıyorum diyordum ama ne kadar yanlıs yapıyormusum burda bırbırımızın dogrularını yanlıslarını görüyor olmamız ne guzel

ben önceden umursamıyordum cnm az yıyorum ama kılo veremıyorum diyordum ama ne kadar yanlıs yapıyormusum burda bırbırımızın dogrularını yanlıslarını görüyor olmamız ne guzel

ben burda çok şey öğrendim, hala öğreniyorum

evet cnm inş saçma saçma diyet yapanlarda dogru yolu bulur 10 kılonun 10 gunde nasıl gıttıgıne ınanıyorlar çok merak edıyorum ve guluyorum

bir zamanlar bende ilaç vs. alayım dedim, allahtan hiç kullanmadım, zaten az ve düzenli yiyince ve egzersiz yapınca ayda 3-4 kg gidiyor, sağlığından olmaktansa, düzenli beslenip kilo vermek mantıklı

bir zamanlar bende ilaç vs. alayım dedim, allahtan hiç kullanmadım, zaten az ve düzenli yiyince ve egzersiz yapınca ayda 3-4 kg gidiyor, sağlığından olmaktansa, düzenli beslenip kilo vermek mantıklı
evet cnm bılınçli olmak önemlı
ben ılk ay 4 kılo verdım bu ay 2.5 falanartık az gıdıyor benden ama gıdıyor

evet cnm bılınçli olmak önemlı
ben ılk ay 4 kılo verdım bu ay 2.5 falanartık az gıdıyor benden ama gıdıyor

ya canım 170 boyundasın ve 67 kilosun tabiki az gidecek, hiç merak etme canım zaten sen ideal kilo sınırındasın...

ben geldm cnm günlüğüm evimi mis gibi yaptım tuvalet banyo mutfak bitti cılt bakımı da yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…