___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

canım bende öyle, bi keyifsizlik, bi yorgunluk, nedir anlamadım, geçecek elbet..

plates olarak ne yapıyorsun canım, ebru şallı mı?
simsisınde dedıgı gıbı senenın yorgunlugu cnm
platesı kendı kafama göre yapıyorum cnm ama bayagı faydası oluyor sıkılasmaya

Son düzenleme:
günaydın cnm günlüğüm 1 seneyı daha bitirdik şükürler olsun inş bu senede evimize huzur saglık mutluluk getırsın ha bide kiloları götürsün

canım ben 61.5 çıkıorum kabızım heralde ondan fazla giremedim yüzüm olmadıgından şimdi bir kahve yapicam kendime bu perşembe gelsin pazartesiye alınmıştır

canım ben 61.5 çıkıorum kabızım heralde ondan fazla giremedim yüzüm olmadıgından şimdi bir kahve yapicam kendime bu perşembe gelsin pazartesiye alınmıştır
cnm ben sana diyorum sabah kalkar kalkmaz bır bardak su iç sonra yesıllıklı bır kahvaltı sabah kahvaltı yapmazsan zayıflayamazsın hatta vucut kıtlık var dıye yag depolamaya baslar tecrubeyle sabıttır bır hafta dene ba nasıl kılo verceksın

günaydın cnm günlüğüm bugun senenın ılk günü herzaman mutlu huzurlu saglıklı günlerimiz olsun inş
bugun kocacım cnm sevgılımle dısarda olucaz gıremıcem
sabahkı kahvaltım
öğleyı bılmıyorum ama
aksam ızgara et salata ayran

Çok faydalı bir konu olmuş.Resimlerle paylaşılması daha da etkili olmuş tebriklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…