slm cnm geldım evıme mutlu huzurlu karlı bır gündeyim
sen nasılsın
evet cnm bırde soguk olmasa üşüyorumteşekkür ederim canım iyiyim bende, ahh ne güzel bembeyaz güne uyanmak :)
evet cnm bırde soguk olmasa üşüyorum
merhaba cnm katılabılırsın tabıkıMerhabalar.. bende katilabilirmiyim araniza
evet cnm sebzemle yogurdum yok alısverıs yapcamgünaydın canım. menülerde azalma mı görüyorum, bana mı öyle geldi?
Bu gün buraya da kar yağdı, (karadeniz'deyim) bembeyaz bir güne uyanmak hakikaten güzeldi :)
iyi aksamlar cnm sen bayagı uzunmusun bende 171 fakat 170diyorum yasım 26Herkese hayırlı akşamlar
Başlangıç tarihi :09.01.2015
Başlanan kilo 92
Boy:1.78
Hedef kilo: 70
Boyuma posuma nazar değmesin
Sabah:1 kup çay (şekersiz)
Öğle:Kabak haşlama (yoğurtlu)
Ara:Bir mandalin, doğuş Mistik çay
Akşam: Izgara tavuk biber,domates,
Naneli yoğurt
Spor: Leslie ile 3 mil
1 saat yürüyüş bandı
50 yarım mekik
Bugün akşam yemeğini erken yaptım fakat mümkün mertebe 7 den sonra birşey yemiycem Geceyide tarçınlı sütle bitki çaylarıyla kapatırım Herkese bol eksiler
bende bugun geç kalktım kahvaltı yapamadımgeç uyandım..benim mide uyanır uyanmaz bişey istemiyor 2 saat gecmesi lazım o yuzden öyle oldu
sagol cnm spor ve hareket önemli tabıkı saglıklı kılo vermelerkızlar boyum 156 ve kilom 63 tü 2 kasımdan bu yana yediklerimi azaltıp ve ekmeği tamamen hayatımdan çıkarıp haftada 4 veya 5 gün koşu bandıyla yürüyüş yaptım.Kilon fazla değilmiş gibi düşünebilirsiniz ama kısa olunca çok farkediyor. Bugün tartıldım 56.8 .Toplam 6.2 kilo vermişim.Hedefim ilk önce 50 kilo olmak ama kilo vermem durdu bende internetten zumba videolarıyla daha fazla hareket etmeye başladım.Bakalım ne kadar sürede vericem istediğim kiloyu. Ayrıca göbek bölgem zor eridiği için mekik çekmeye başladım. Herkes istediği kiloya biran önce kavuşşsunn
aynen en önemlisi sağlıklı olarak kilo vermek. ama böyle daha iyi arada kaçamaklarım olduğu halde kilo almıyorum.Bel bölgesinden 10 göbekten 12 cm inceltim.Gerçekten uzun zaman sonra hendimi daha iyi hissediyorumm.sagol cnm spor ve hareket önemli tabıkı saglıklı kılo vermeler
tebrkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?