___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

Merhabalar.. bende katilabilirmiyim araniza

İzmir bile eksiyi gördüyse doğuyu düşünemiyorum rabbim dışarda olanların yardımcısı olsun

slm cnm günlüğüm bugun yıne geç kalktım ama kendıme çekı düzen vericem tatıl sonrası evde dınlenmek ıstıyor ınsan

günaydın canım. menülerde azalma mı görüyorum, bana mı öyle geldi?

Bu gün buraya da kar yağdı, (karadeniz'deyim) bembeyaz bir güne uyanmak hakikaten güzeldi :)

Herkese hayırlı akşamlar

Başlangıç tarihi :09.01.2015
Başlanan kilo 92
Boy:1.78
Hedef kilo: 70

Boyuma posuma nazar değmesin

Sabah:1 kup çay (şekersiz)
Öğle:Kabak haşlama (yoğurtlu)
Ara:Bir mandalin, doğuş Mistik çay
Akşam: Izgara tavuk biber,domates,
Naneli yoğurt

Spor: Leslie ile 3 mil
1 saat yürüyüş bandı
50 yarım mekik

Bugün akşam yemeğini erken yaptım fakat mümkün mertebe 7 den sonra birşey yemiycem Geceyide tarçınlı sütle bitki çaylarıyla kapatırım Herkese bol eksiler

Eklentiler

• 10906114_1529374190674042_8275747906034153021_n.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 108
  • 10417768_1529374140674047_6358253729740679704_n.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 81
günaydın canım. menülerde azalma mı görüyorum, bana mı öyle geldi?

Bu gün buraya da kar yağdı, (karadeniz'deyim) bembeyaz bir güne uyanmak hakikaten güzeldi :)
evet cnm sebzemle yogurdum yok alısverıs yapcam

iyi aksamlar cnm sen bayagı uzunmusun bende 171 fakat 170diyorum yasım 26
menunu begendım fakat sabah niye birşey yemedım yoksa sporda var süper baslangıç

geç uyandım.. benim mide uyanır uyanmaz bişey istemiyor 2 saat gecmesi lazım o yuzden öyle oldu

kızlar boyum 156 ve kilom 63 tü 2 kasımdan bu yana yediklerimi azaltıp ve ekmeği tamamen hayatımdan çıkarıp haftada 4 veya 5 gün koşu bandıyla yürüyüş yaptım.Kilon fazla değilmiş gibi düşünebilirsiniz ama kısa olunca çok farkediyor. Bugün tartıldım 56.8 .Toplam 6.2 kilo vermişim.Hedefim ilk önce 50 kilo olmak ama kilo vermem durdu bende internetten zumba videolarıyla daha fazla hareket etmeye başladım.Bakalım ne kadar sürede vericem istediğim kiloyu. Ayrıca göbek bölgem zor eridiği için mekik çekmeye başladım. Herkes istediği kiloya biran önce kavuşşsunn

sagol cnm spor ve hareket önemli tabıkı saglıklı kılo vermeler
tebrkler

sagol cnm spor ve hareket önemli tabıkı saglıklı kılo vermeler
tebrkler
aynen en önemlisi sağlıklı olarak kilo vermek. ama böyle daha iyi arada kaçamaklarım olduğu halde kilo almıyorum.Bel bölgesinden 10 göbekten 12 cm inceltim.Gerçekten uzun zaman sonra hendimi daha iyi hissediyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…