___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

bugunku menum sabah geç kalktım kahvaltı yok
öğlen
ara10kabuklu fıstık
aksam fırında havuçlu kabaklı mücver
2.5ltre su 2bardak bitki çayı

günaydın cnm günlüğüm ben geldım dün yine cnm kocacımla cok güzel bir gündü
kılo bıldırımı
başlangıç 72.6
geçen hafta 68.5
ve bu hafta 66.8

günaydın...
kilo süper canııım, tebrik ederim

günlükcüm yıne gıdıyorum ben persembeye gelırım bu sefer bozmucam diyetimi

bugunku menum
sabah
öğle
ara10 kabuklu fıstık
aksam
2.5ltre su 2 bıtkı çayı

bugunku menum
sabahEki Görüntüle 1362687
öğleEki Görüntüle 1362688
ara10 kabuklu fıstık
aksamEki Görüntüle 1362689
2.5ltre su 2 bıtkı çayı

Merhabalar kücük bir önerim var diyet yapmak sadece zayıflamak olmamalı aynı zamanda sağlıklı beslenmekte olmalı bence.. Sabah kahvaltısını gördüğümde üzülmedim değil salatalık ve domates mevsimi değil dolayısıyla yediğiniz biraz hormonlu olmuş oluyor.. onun yerine yumurta süt daha iyi gibi tabi sizin tercihiniz

bagırsak sorunum oldugu için hormonluda olsa yemek zorunda kalıyorum ayrıca diger menulerımı ıncelersen gayet saglıklı beslenıyorum sok dıyet yada saçma bır dıyet yapmıyorum öğünlerimi atlamadan gayet bütün vitaminlerimi alarak beslenıyorum önerın için sagol

Çok sevdiğim bir arkadaşımın diyet listesi yaklaşık 12 kilo verdi bu şekilde benzer bir listeyi yengeme hamile olduğu dönemde doktoru vermişti bende buna benzer şekilde beslenmeye çalışıyorum. umarım faydalı olur :)

sagol cnm önerin için fakat ben dönüşümlü beslenıyorum gayette salatamı yogurdumu meyvemı yıyorum bence burda o kadar saglıksız dıyet varken bence bunu oraya yapıştırmalısın teşk

sagol cnm önerin için fakat ben dönüşümlü beslenıyorum gayette salatamı yogurdumu meyvemı yıyorum bence burda o kadar saglıksız dıyet varken bence bunu oraya yapıştırmalısın teşk

Size kasıtlı değildi ben genel olarak faydalanılsın diye eklemiştim yanlış anlaşılacağını düşünmemiştim

Size kasıtlı değildi ben genel olarak faydalanılsın diye eklemiştim yanlış anlaşılacağını düşünmemiştim
fakat menulerımı ıncelemeden yazdıgın için üzüldüm çünkü ben 3öğün 2 ara beslenıyorum gayet saglıklı ve vıtamınlı prateınlı beslenmeye çalısıyorum günlük 2.5ltre suyum ve platesım var gercekten üzüldüm

ben geldım cnm günlüğüm özledım senı
dışarı bembeyaz gelınlık gıymıs gıbı cok güzel bır hava var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…