sagol cnm tesk.700 gr. gayet güzel bir rakam canım, tebrik ederim
sagol cnm tesk.
hedefe 6 kılo kaldı
evet cnm su an herkes delı gözuylee bakıyor nıye dıyet yapıyorum dıye ama ben 60 kıloda daha mutlu olcamcanım senin boyun uzun, maşallah bu halinle bile gayet iyi olduğunu düşünüyorum, ama tabiki sen nasıl mutlu oluyorsan, ideal kilon odur :)
evet cnm su an herkes delı gözuylee bakıyor nıye dıyet yapıyorum dıye ama ben 60 kıloda daha mutlu olcam
yarın platese baslıyorum gunlukcum 1 haftadır yapamadım
yok cnm rastgele kendı çapımda yapıyorum bellı hareketlerım var guzel sıkılastırıyor yakında resım paylasıcam 64ineyımdemerhaba canım, bende 60 kiloya inince plates yapmayı düşünüyorum inşallah, hangilerini yapıyorsun, ebru şallı mı?
yok cnm rastgele kendı çapımda yapıyorum bellı hareketlerım var guzel sıkılastırıyor yakında resım paylasıcam 64ineyımde
sen güzel spor yapıyorsun zaten cnm iyi gecelertamam canım, takip ederim, zaten sen benden önce 64 e inersin benim daha çok var 60 a inmeme, gerçi ben callanetics diye bir program düşünüyorum, int. çok fazla meti var, 1-2 defa yaptım, gayet hoşuma gitti ama biraz daha kilo vermek isterim... iyi geceler canım...
Selam canım sayfanı ilk defa ziyaret ediyorum çok başarılı gidiyorsun basarılargünaydın cnm gunlugum yıne guzel bır gune uyandık kızım bıraz hasta ama düzelecek bugun cnm kocacımla dışarda oluruz artık aksam görş günlükcüm
teşk ederım cnm sagolSelam canım sayfanı ilk defa ziyaret ediyorum çok başarılı gidiyorsun basarılar
sen güzel spor yapıyorsun zaten cnm iyi geceler
günaydın cnm gunlugum yıne guzel bır gune uyandık kızım bıraz hasta ama düzelecek bugun cnm kocacımla dışarda oluruz artık aksam görş günlükcüm
şlm cnm gunlugum net gıtti teldn zor oluyo dun detnyum bıtti ama hala aynı kıloynm w
evet canım ben kurallara bağlı olamıyorum en iyisi sağlıklı beslenmek hem yavaş gitsin de kalıcı gitsin acelem yok benimbenimgünaydın canım, banada yaramadı detoks :) boş ver canım, biz sağlıklı beslenmemize devam edelim öyle daha iyi kilo veriyoruz :)
vet canım bende senin gibi kurallara uyamıyorum ama sağlıklı beslenerek veririz umarımevet canım ben kurallara bağlı olamıyorum en iyisi sağlıklı beslenmek hem yavaş gitsin de kalıcı gitsin acelem yok benimbenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?