___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

canım senin boyun uzun, maşallah bu halinle bile gayet iyi olduğunu düşünüyorum, ama tabiki sen nasıl mutlu oluyorsan, ideal kilon odur :)
evet cnm su an herkes delı gözuylee bakıyor nıye dıyet yapıyorum dıye ama ben 60 kıloda daha mutlu olcam

karnımda gurul gurul sesler yenı yemek yedım ama bence metobolızma calısmaya basladı

merhaba canım, bende 60 kiloya inince plates yapmayı düşünüyorum inşallah, hangilerini yapıyorsun, ebru şallı mı?
yok cnm rastgele kendı çapımda yapıyorum bellı hareketlerım var guzel sıkılastırıyor yakında resım paylasıcam 64ineyımde

yok cnm rastgele kendı çapımda yapıyorum bellı hareketlerım var guzel sıkılastırıyor yakında resım paylasıcam 64ineyımde

tamam canım, takip ederim, zaten sen benden önce 64 e inersin benim daha çok var 60 a inmeme, gerçi ben callanetics diye bir program düşünüyorum, int. çok fazla meti var, 1-2 defa yaptım, gayet hoşuma gitti ama biraz daha kilo vermek isterim... iyi geceler canım...

sen güzel spor yapıyorsun zaten cnm iyi geceler

günaydın cnm gunlugum yıne guzel bır gune uyandık kızım bıraz hasta ama düzelecek bugun cnm kocacımla dışarda oluruz artık aksam görş günlükcüm

günaydın cnm gunlugum yıne guzel bır gune uyandık kızım bıraz hasta ama düzelecek bugun cnm kocacımla dışarda oluruz artık aksam görş günlükcüm
Selam canım sayfanı ilk defa ziyaret ediyorum çok başarılı gidiyorsun basarılar

sen güzel spor yapıyorsun zaten cnm iyi geceler

canım fırsatını bulursam kaçırmıyorum spor yapıyorum, ama pek fırsat bulamıyorum, malum 2 çocuk var :)

günaydın canım, geçmiş olsun fıstık kızına, görüşürüz canım..

şlm cnm gunlugum net gıtti teldn zor oluyo dun detnyum bıtti ama hala aynı kıloynm w

şlm cnm gunlugum net gıtti teldn zor oluyo dun detnyum bıtti ama hala aynı kıloynm w

günaydın canım, banada yaramadı detoks :) boş ver canım, biz sağlıklı beslenmemize devam edelim öyle daha iyi kilo veriyoruz :)

şlm Canım günlüğü6 bilgisayar hala olmadı ben bugün artı çıktım yanlış ne yaptım bilmiyorum bugün menün sabah 2dilim ekmek menemen maydanoz ara 2kurabiye akşam pırarsa salata

E
evet canım ben kurallara bağlı olamıyorum en iyisi sağlıklı beslenmek hem yavaş gitsin de kalıcı gitsin acelem yok benimbenim
vet canım bende senin gibi kurallara uyamıyorum ama sağlıklı beslenerek veririz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…