___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

aynen en önemlisi sağlıklı olarak kilo vermek. ama böyle daha iyi arada kaçamaklarım olduğu halde kilo almıyorum.Bel bölgesinden 10 göbekten 12 cm inceltim.Gerçekten uzun zaman sonra hendimi daha iyi hissediyorumm.
gayet ıyı ıncelmısın bende dıyet yanında plates yapıyorum hava ıyı olunca bisiklet sürüyorum sporun ıncelmeye bayagı faydası var

gayet ıyı ıncelmısın bende dıyet yanında plates yapıyorum hava ıyı olunca bisiklet sürüyorum sporun ıncelmeye bayagı faydası var
Evet spor baya inceltiyor. Pilates yapmıştım geçen yıl sıkılaştırıyor ama bırakınca eski halime döndüm. Umarım sende aynı etkiyi yapmaz.İmkanım olsa bende dışarıda koşabilsem.

Evet spor baya inceltiyor. Pilates yapmıştım geçen yıl sıkılaştırıyor ama bırakınca eski halime döndüm. Umarım sende aynı etkiyi yapmaz.İmkanım olsa bende dışarıda koşabilsem.
evet sıkılastırıyor cnm saglıklı beslenıp plates yapınca faydası oluyor umarım yasam biçimi şeklıne dönüştürebilirim

evet sıkılastırıyor cnm saglıklı beslenıp plates yapınca faydası oluyor umarım yasam biçimi şeklıne dönüştürebilirim
Evet faydası oluyor.Benim boyun ağrlarım geçmiyince bırakmak zorunda kaldım.Ben zayıflamaya ciddi anlamda karar verince sporu da yaşam biçim haline getirmenin şart olduğunu araştırmalarımdan öğrendim. Umarım böyle devam ederiz.

evet cnm hedefıne ulaşman dileğiyle

günaydın cnm günlüğüm 2 gunluk aradan sonra bugun dımdık ayaktayım

bugunku menum
sabah
öğle
aramandalına
akşam
2.5ltre su 2 bardak biti çayı
30dk yürüyüş

günaydın günlükcüm güneş yalandan gülüyor bugun bıze etraf bembeyaz karla kaplı elımde kahvem seyredıyorum etrafı

evimi tertemız yaptım ama bende bıttım çok yorucu bır gundu

günlükcüm buralar bomboş kimsecikler yok pazar günü yanlızlıgımla oturuyorum

günaydın cnm gunlugum bugun mevsımlerden roma öncesı detoxda ılk gunumuz sımsıms arkadasımla hadı hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…