gayet ıyı ıncelmısın bende dıyet yanında plates yapıyorum hava ıyı olunca bisiklet sürüyorum sporun ıncelmeye bayagı faydası varaynen en önemlisi sağlıklı olarak kilo vermek. ama böyle daha iyi arada kaçamaklarım olduğu halde kilo almıyorum.Bel bölgesinden 10 göbekten 12 cm inceltim.Gerçekten uzun zaman sonra hendimi daha iyi hissediyorumm.
Evet spor baya inceltiyor. Pilates yapmıştım geçen yıl sıkılaştırıyor ama bırakınca eski halime döndüm. Umarım sende aynı etkiyi yapmaz.İmkanım olsa bende dışarıda koşabilsem.gayet ıyı ıncelmısın bende dıyet yanında plates yapıyorum hava ıyı olunca bisiklet sürüyorum sporun ıncelmeye bayagı faydası var
evet sıkılastırıyor cnm saglıklı beslenıp plates yapınca faydası oluyor umarım yasam biçimi şeklıne dönüştürebilirimEvet spor baya inceltiyor. Pilates yapmıştım geçen yıl sıkılaştırıyor ama bırakınca eski halime döndüm. Umarım sende aynı etkiyi yapmaz.İmkanım olsa bende dışarıda koşabilsem.
Evet faydası oluyor.Benim boyun ağrlarım geçmiyince bırakmak zorunda kaldımevet sıkılastırıyor cnm saglıklı beslenıp plates yapınca faydası oluyor umarım yasam biçimi şeklıne dönüştürebilirim
evet cnm hedefıne ulaşman dileğiyleEvet faydası oluyor.Benim boyun ağrlarım geçmiyince bırakmak zorunda kaldım.Ben zayıflamaya ciddi anlamda karar verince sporu da yaşam biçim haline getirmenin şart olduğunu araştırmalarımdan öğrendim. Umarım böyle devam ederiz.
ayrıca resimli olması çok hoş olmuşbugunku menum
sabahEki Görüntüle 1369318
öğleEki Görüntüle 1369319
aramandalına
akşamEki Görüntüle 1369320
2.5ltre su 2 bardak biti çayı
30dk yürüyüş
teşk ederım hedefe kadar durmak yokayrıca resimli olması çok hoş olmuş
harikasın canım.. tebriklerkılo bıldırımı
baslangıç 72.6
geçen hafta 66.8
bu hafta 66.1
700grm ama olsun az kaldı hedefe
sagol cnm bu hafta beklentım yuksek bakalım neler olacakharikasın canım.. tebrikler
kılo bıldırımı
baslangıç 72.6
geçen hafta 66.8
bu hafta 66.1
700grm ama olsun az kaldı hedefe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?