ahhh dogru diorsunn ama bir türlü o düzeni otutramiorum buarada 62 çıktım tok karnına çok üzüldümm neyseki hatami düzeltecegim inşalah ilk hedef 58 olsunsen bilirsin cnm ama sabah kahvaltı yapmazsan zor kılo verirsin
canım bende eşimin çalışma şeklinden dolayı sabah kahvaltısını öğlen yapıp 2 öğün besleniyorduk ama kilo vermek yerine alıyordum o yüzden karalıysan sabah kalkar kalkmaz 1bardak suyunu iç hemen kahvaltını yapahhh dogru diorsunn ama bir türlü o düzeni otutramiorum buarada 62 çıktım tok karnına çok üzüldümm neyseki hatami düzeltecegim inşalah ilk hedef 58 olsun
Allah kabul etsin canım..bugun oruçtum günlükcüm akşam ki menum
Eki Görüntüle 1399974
şimdi kahvemı yudumluyorum
bugun 30dk yürüyüş
30dk dışarda bisiklet sürdüm
akşam 2 bardak yeşilçay içerim
Kolay geldin canım afiyet oldungünaydın cnm günlüğüm bugun çok işim var çok kahvaltı masası hazırlanacak ev toplanacak duş alcm sacımı yapıcam
slm cnm hoşgeldin aramızagünaydın canım, seninde misafirlerin gelmiş, hoş gelmiş, en kısa zamanda burada olman dileğiyle, sevgiler ...
sagol cnm iyileşmene sevindim artık başla kaçamak yokcanım benimm kolay gelsin sana bende iyi oldum birazdaha ama kilo aldım malesef sürekli yatım yerden yedimama inşallah bugunn başladım tereyagında yumurta 1 tane 1 dilim ekmek 1 zeytin çay şimdide türk kahvesi yapicam kendime 63 oldum başladım dietime bugun bir süri iş var ev temizlencek kahvemi içip yola koyulayım
geldim cnm geldimcanım nerelerdesin sen bugun bildirimin vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?