Teşekürler canımslm günlükcüğüm bugün oruç tutuyorum
Feraceli cım senın için gece kalktım
2dilim ekmek
peynir
Yarım domates
salatalık yedim
oh senin ki çok doyurucu olmuş ben sana söz verdim diye kalktım bir gözüm kapalı hemen yedim yattımTeşekürler canım
Bende
1 dilim ekmek
Tulum peynirli yumurta
1 ceviz,2 hurma,2 zeytin
1-2 kaşık lor peyniri
Yesil çay
(Nasıl mutlu oldum kahvaltı yaparken anlatamam)
2 ay öncesinde(şişko bir kızken)kahvaltıdan nefret ederdim şimdi yapmassam üzülüyorum ve yapmadığım hiç olmadı da
Aynen ben 12 de kalkardım şişkoyken ama şimdi saat 7 olsun bari deyip kendimi zor tutuyorum çünkü kahvaltıyı seviyoruuum[/QUOTE][QUOTEsabahbet, post: 39494583, member: 378280"]oh senin ki çok doyurucu olmuş ben sana söz verdim diye kalktım bir gözüm kapalı hemen yedim yattım
bende önceden kahvaltı yapmıyordum canım meğerse kendime nasıl bir eziyet ediyormuşum şimdi en sevdiğim öğün kahvaltı
slm başarılarmrb arkadaşlar bn de aranıza katılmak istıyorum.yeni doğum yaptım çok şukur doğum kilolarım gitti.ama malesef bn zaten kilolu hamile kalmıştım.yani onceki halime dondum doğum kiloları gidince.hala kiloluyum .emziriyorum ve sütümü etkilemeyecek şekilde kilo vermeye çalişacagım.oğlum gece ikilere üçlere kadar yatırmadığı için gune cok gec baslıyorum .yani kahvaltı kacmiş oluyo ama bn yınede kahvaltı yapıyorum ....bugun basladum.
kahvaltıda
bir haslanmıs yumurta
bır kase yogurt
bır elma ve bır kuru kayısı
umarım başarırım
Allah kabul etsin bende üzümlü kek yaptım ama yemicem canm istemiyoriftar menüm
browni yapmıştım ama yiyemedim agiır geldi
Eki Görüntüle 1421691
2dilim pastırma
ara
10fındık
ara
elma
yeşilçay
tesekkür ederim.sanada başarılarslm başarılar
sağol cnm seninkini de allah kabul etsin yeme cnm yeme ne güzel kiloda verdinAllah kabul etsin bende üzümlü kek yaptım ama yemicem canm istemiyor
sagol cnmtesekkür ederim.sanada başarılar
an itibariyle leslie de tamamlandı
bugun cilt ve saç bakım günü yarında saçımı boyuyacağım bakalım nasıl olacak 2 senedir boyamıyordum yaza kadar sarışın olalım bakalım kumral saçta güzel ama sarı saçın havası bir başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?