___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

kusma fikrini aklından cikart canım yedin artık yapacak birşey yok akşamı hafif geçireceksin biraz hareket et rahatlarsin
Doğrulamıyorum,Hareket dahi edemiyorum sonunda bi gün böyle geberip gidicem midede bi yere kadar dayanır[/QUOTE]
olur mu canım öyle şey kalk bir elini yüzünü yıka sonra giy spor ayakkabılarıni doğru yürüyüşe

gurmodem post: 39980508 .!.:
Doğrulamıyorum,Hareket dahi edemiyorum sonunda bi gün böyle geberip gidicem midede bi yere kadar dayanır
olur mu canım öyle şey kalk bir elini yüzünü yıka sonra giy spor ayakkabılarıni doğru yürüyüşe[/QUOTE]
Biraz daha midem düzelsin ip atlıcam yürüyüşe çıkmam mümkün değil hava buz gibi bide eldivenim yok donarım tam 2 saat oldu ama midem hâlâ çok kötü ben çok üzülüyorum neden böyle oluyor

bu ara üzerimde öyle bir yorgunluk varki bütün kemiklerim ağrıyor bahar yorgunluğumu acaba

valla bütün kemikkerim ağrıyor canım hava değişikliğinden sanırım dikkat et sende kendine benim bunalıma girmeme ramak kaldı

bende aynı deprosyana girecem bu gidişle

iş çıkışı eve gidip eşofmalarımı giyip kendimi sokağa atacam hemen yürüş bana çok iyi geliyorrrr

bende aynı deprosyana girecem bu gidişle

iş çıkışı eve gidip eşofmalarımı giyip kendimi sokağa atacam hemen yürüş bana çok iyi geliyorrrr
dün eşim hadi yürüyüse çıkalım diye ısrar etti ama hastalanacagim diye
çok korkuyorum battaniyenin altında oturuyorum en azından sen bir isin var evde olunca daha zor geçiyor zaman

dün eşim hadi yürüyüse çıkalım diye ısrar etti ama hastalanacagim diye
çok korkuyorum battaniyenin altında oturuyorum en azından sen bir isin var evde olunca daha zor geçiyor zaman

herkesin hayali başkaa

bende evde olmak istiyommmmm bazennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…