Doğrulamıyorum,Hareket dahi edemiyorum sonunda bi gün böyle geberip gidicem midede bi yere kadar dayanır[/QUOTE]kusma fikrini aklından cikart canım yedin artık yapacak birşey yok akşamı hafif geçireceksin biraz hareket et rahatlarsin
olur mu canım öyle şey kalk bir elini yüzünü yıka sonra giy spor ayakkabılarıni doğru yürüyüşe[/QUOTE]gurmodem post: 39980508 .!.:Doğrulamıyorum,Hareket dahi edemiyorum sonunda bi gün böyle geberip gidicem midede bi yere kadar dayanır
canım nerdeen aldın post cay olarakmı yoksa tane isimi deemledinkızlar 2 gündür zencefil çayı içiyorum süper iştah kesiyor tavsiye ederim
aktardan aldım canım çekilmiş toz zencefilcanım nerdeen aldın post cay olarakmı yoksa tane isimi deemledin
bu ara üzerimde öyle bir yorgunluk varki bütün kemiklerim ağrıyor bahar yorgunluğumu acaba
valla bütün kemikkerim ağrıyor canım hava değişikliğinden sanırım dikkat et sende kendine benim bunalıma girmeme ramak kaldıay bendede var
şöyle yatsam sanırım günlerce kalkamam gibi
valla bütün kemikkerim ağrıyor canım hava değişikliğinden sanırım dikkat et sende kendine benim bunalıma girmeme ramak kaldı
dün eşim hadi yürüyüse çıkalım diye ısrar etti ama hastalanacagim diyebende aynı deprosyana girecem bu gidişle
iş çıkışı eve gidip eşofmalarımı giyip kendimi sokağa atacam hemen yürüş bana çok iyi geliyorrrr
dün eşim hadi yürüyüse çıkalım diye ısrar etti ama hastalanacagim diye
çok korkuyorum battaniyenin altında oturuyorum en azından sen bir isin var evde olunca daha zor geçiyor zaman
öyle canım herkes dilediği gibi hayat yaşasa keşkeherkesin hayali başkaa
bende evde olmak istiyommmmm bazennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?