___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

Bizim buralar çok soğuk yürüş yapamıyorum ama artık ruhumun ihtiyacı var biraz düşünüp kendinle konuşmam lazım diyeti hafife aldım 2 gündür

Bizim buralar çok soğuk yürüş yapamıyorum ama artık ruhumun ihtiyacı var biraz düşünüp kendinle konuşmam lazım diyeti hafife aldım 2 gündür
bizim buralar da çok soğuk canım biraz arami versen canım diyete vücudun dinlensin hem ilaçta vermiş doktor reglin gelince rahatlarsin bence onun iştahı bu

NasE="gurbet, post: 40007663, member: 378280"]bizim buralar da çok soğuk canım biraz arami versen canım diyete vücudun dinlensin hem ilaçta vermiş doktor reglin gelince rahatlarsin bence onun iştahı bu[/QUOTE]
Bakalım inşallah regli olunca rahatlarım

NasE="gurbet, post: 40007663, member: 378280"]bizim buralar da çok soğuk canım biraz arami versen canım diyete vücudun dinlensin hem ilaçta vermiş doktor reglin gelince rahatlarsin bence onun iştahı bu
Bakalım inşallah regli olunca rahatlarım[/QUOTE]
rahatlarsin canım sıkma tatlı canını

artık çok geç kızlar o çikolatalı pasta şuan midemde
2.ara
ince dilim bol kalorili pasta
öğlen yemiyorum ama bol kalori alıyorum bravo bana.
Neyse artık akşama pırasa yapacağım yanına birşey yemem

akşam menüm
3dilim kıymalı pide
ayran
maydanoz
ay benim diyet gidiyor yarın bir dur demem lazım bugunku beslenme şeklimi hiç beğenmedim

bugun tekrardan pilatese başladım ama hala bacağım ağrıyor ve ben doktora gitmemekle ısrar ediyorum

bu ara cnm hiç diyet yapmak istemiyor nedense
sanırım yoruldum artık bir süre ara vermek iyi olacak sanırım
son 2 kılom kaldı ama azmim kalmadı yemek saatlerime hiç uyamıyorum düzensiz beslenmeye başladım
sabah zorla kalkıp kahvaltı yapıyorum öğlen nede olsa akşama az kaldı diye yemiyorum akşamda geç oldu diye az yiyorum kısacası canım yemek yemek istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…