___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

Şuan ideal kilondasın bence dinlenmeye hakkın var

Sur bakUOTE="gurbet, post: 40073282, Sur bakamber: 378280"]sagol cnm seninde son kiloların cnm azmettik başardık[/QUOTE]
Dur bakalım benim tartıda kaç tane artı görüceğim meçhul

Sur bakUOTE="gurbet, post: 40073282, Sur bakamber: 378280"]sagol cnm seninde son kiloların cnm azmettik başardık
Dur bakalım benim tartıda kaç tane artı görüceğim meçhul[/QUOTE]
verdin gitti bile onları merak etme sen
ilaçlar işe yaradı mı

canım hakediyorsun sen, kilon gayet iyi, koruman yeterli, ayrıca maşallah ne hamarat hatunmuşsun, yaptığın mantıya ve sunumuna bayıldım, yarışmada şimdiden başarılar dilerim
pazartesiye kadar izin verdim canım kendime pazartesi dönerim yine
sagol cnm kendi çapımda yaparım her yemeği umarım hakeden kazanır

pazartesiye kadar izin verdim canım kendime pazartesi dönerim yine
sagol cnm kendi çapımda yaparım her yemeği umarım hakeden kazanır
mantı öyle kolay bir yemek değildir, ben zorluğa ve sunuma bakıyorum genelde, hakeden kazansın :)

teşekkürler cnm hiç aklımda yoktu mantı başka bir tarif yapacaktım o yapılınca buna kısmet oldu

yöresellerde benimde aklımda bir yemek vardı ama bir türlü yapmak kısmet olmadı, neyse artık diğer yarışmalara bakarız :)

bak şimdi mantı demişken, yarına yemekte mantı yapayım yazın toptan yapıp, fırında kurutuyoruz, kışın pişirmesi rahat oluyor, yemeside
biz kurutmayız canım şoklayıp atarız buzluğa ama öyle güzel olur yarın resim bekliyorum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…