Şuan ideal kilondasın bence dinlenmeye hakkın varbu ara cnm hiç diyet yapmak istemiyor nedense
sanırım yoruldum artık bir süre ara vermek iyi olacak sanırım
son 2 kılom kaldı ama azmim kalmadı yemek saatlerime hiç uyamıyorum düzensiz beslenmeye başladım
sabah zorla kalkıp kahvaltı yapıyorum öğlen nede olsa akşama az kaldı diye yemiyorum akşamda geç oldu diye az yiyorum kısacası canım yemek yemek istemiyor
sagol cnm biraz ara vericem karar verdimŞuan ideal kilondasın bence dinlenmeye hakkın var
Ver ver dinlen biraz diyet bâyâ yoruyor insanısagol cnm biraz ara vericem karar verdim
aynen cnm biraz önce mantı yedim zatenVer ver dinlen biraz diyet bâyâ yoruyor insanı
İyi yaptın sen hakettin ara vermeyiaynen cnm biraz önce mantı yedim zaten
sagol cnm seninde son kiloların cnm azmettik başardıkİyi yaptın sen hakettin ara vermeyişuan kilon kadar iyiki senin yerinde olmak isterdim
Dur bakalım benim tartıda kaç tane artı görüceğim meçhul[/QUOTE]Sur bakUOTE="gurbet, post: 40073282, Sur bakamber: 378280"]sagol cnm seninde son kiloların cnm azmettik başardık
verdin gitti bile onları merak etme senDukullanmak i benim tartıda kaç tane artı görüceğim meçhul
Şimdilik tık yok bugün son gün ilaç bitiyor 3 gün kullanmam için verdi[/QUOTE]verdin gitti bile onları merak etme sen
ilaçlar işe yaradı mı
aynen cnm biraz önce mantı yedim zaten
pazartesiye kadar izin verdim canım kendime pazartesi dönerim yinecanım hakediyorsun sen, kilon gayet iyi, koruman yeterli, ayrıca maşallah ne hamarat hatunmuşsun, yaptığın mantıya ve sunumuna bayıldım, yarışmada şimdiden başarılar dilerim
mantı öyle kolay bir yemek değildir, ben zorluğa ve sunuma bakıyorum genelde, hakeden kazansın :)pazartesiye kadar izin verdim canım kendime pazartesi dönerim yine
sagol cnm kendi çapımda yaparım her yemeği umarım hakeden kazanır
teşekkürler cnm hiç aklımda yoktu mantı başka bir tarif yapacaktım o yapılınca buna kısmet oldumantı öyle kolay bir yemek değildir, ben zorluğa ve sunuma bakıyorum genelde, hakeden kazansın :)
teşekkürler cnm hiç aklımda yoktu mantı başka bir tarif yapacaktım o yapılınca buna kısmet oldu
yarında var cnm yapsanayöresellerde benimde aklımda bir yemek vardı ama bir türlü yapmak kısmet olmadı, neyse artık diğer yarışmalara bakarız :)
yarında var cnm yapsana
kısmet cnm o zaman diğer sefere bekliyoruzyok canım ya, bebişlerden vakit olmuyor bir türlü
kısmet cnm o zaman diğer sefere bekliyoruz
biz kurutmayız canım şoklayıp atarız buzluğa ama öyle güzel olur yarın resim bekliyorum sendenbak şimdi mantı demişken, yarına yemekte mantı yapayımyazın toptan yapıp, fırında kurutuyoruz, kışın pişirmesi rahat oluyor, yemeside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?