biz kurutmayız canım şoklayıp atarız buzluğa ama öyle güzel olur yarın resim bekliyorum senden
oh afiyet olsun cnm ilk buzluğa tepsiyle atıp biraz dondur sonra poşetle birşey olmaz o zamanbuzluğa atmıştık önceki zamanlarda, biraz yapışıyor gibi oldu, bu sene kurutttuk, bizde aynı sizin gibi salçalı suda pişirip, üzerine sarımsaklı yoğurt dökeriz, hem çocuklar da rahat yiyorlar, resim koymuyayım günlüğüne, zira diyette olanların canı çekebilir
diyet demişken çok saldım kendimi, günlüğüme bile yazmak gelmiyor içimden, neyse çok vaktini aldım canım, iyi akşamlar, tekrar yarışmada başarılar,
Ahh ne güzel almamışsın bn bugün spor yaparken aldığımı çok fark ettim bildiğin simitlerim var yaaslm canım günlükcüğüm bu ara çok saldım kendimi bu hafta hiç iyi gitmedi yarın yeniden başlıcam tartı artı göstermiyor ama kıloda vermemişim yarın toparlamam lazım
bugun sabah kahvaltı yapmadım öğlen uyandım 12de yedim arada yapmadım birde biraz önce yedim noluyor bana anlamıyorum yarın ilk günüm gibi başlıcagım bakalım
spor yap canım ben şu 2 haftadır verimli spor yapamadım bacagımın agrısından iyice saldım kendimiAhh ne güzel almamışsın bn bugün spor yaparken aldığımı çok fark ettim bildiğin simitlerim var yaa
Yapıyorum başladım artık bugün 2 saat uyumama rağmen enerjiktim sporumu yaptmgurbet .!.:spor yap canım ben şu 2 haftadır verimli spor yapamadım bacagımın agrısından iyice saldım kendimi
ne güzel bende yarın başlıcam inşYapıyorum başladım artık bugün 2 saat uyumama rağmen enerjiktim sporumu yaptm
günaydın canım günlüğüm bu hafta hiç iyi değildi benim için
kilo bildirimi
başlangıç 73
geçen hafta 63.1
bu hafta 63.1
sagol cnm ama 1haftam boşuna gitti şimdi 62 leri görcektimgünaydın canım, ne güzel kilo almamış, korumuşsun,
sorma canım diyete adapte olamıyorum biraz ara verme kararı aldım öglen uyanıyorum düzensiz besleniyorum
nerelerdesinnnnnn
sorma canım diyete adapte olamıyorum biraz ara verme kararı aldım öglen uyanıyorum düzensiz besleniyorum
sagol cnm pazartesi devam edeceğim inşAMA hakkın artııkkkk
kilo alma gerisi önemli değilll
sagol cnm pazartesi devam edeceğim inş
siz iyi gidiyorsunuz cnmbakalım kaç kg oldum yarın tartılcam hafta bir tartılıyomdaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?