___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

dün çok güzel bir gündü günlükcüm sabah eşim evi toplamıs temızlemıs sonra dısarı cıktık aksam platesımı yaptım baya rahatladım

bugun temizlik günü gideyimde evimi mis gibi yapayım sonrada plates yaparım

Ay bugun doktura gittim kac saat sira bekledim bunaldim o kadar sikayet saydim doktur bana karsidan bakti yerinden bile kalkmadi
Bende dedim hani doktorcum bebis istiyorum herhengi bir sikintim varmi neler kullanmam gerekir gecen ay regl duzensuzligim oldu
Al bu dogum kontrol ilacini kullan 6ay sonra gel dedi
Cok kizdim almadim ilaci insan bi tahlil yapar bi ultrasonla bakar duzensizlik neden oluyor die hiccc
Israrla cikarken bu ilac bana dokunmasin tahlil falan olmadi dedim yok bisey die azarladi beni

bakmadan nasıl ilaç veriyor anlamadım bence baska bır doktora görün adet düzensizliğinin nedeni neymiş öğren öyle ilaca basla üstelik sen bebiş istiyosun garıp geldı

evet sporumu yaptım süslendim püslendim bıraz dısarda bısıklet sürdüm geldim

günaydın cnm günlüğüm bugun zor uyandım ama yinede ben zayıflamalıyım diye kalktım
sabah
domates
maydanoz
3 zeytın
peynır
1 dılım ekmek
salamı yemedım paketı yenı açtım ama bır koku vardı
neskafe
öğle
2 dlım sucukla yumurta
salatalık
maydanoz
1 dlm ekmek
ara
elma
aksam bugun dısarı cıkıyoruz aksamı gelınce yazarım
2.5 lt su 2 bardak bıtkı çayı
40dk plates

gerçekten mi? ay ben ne üşengeç oldummmm.. evde bile yapmıyorum bu ara.. sen bisiklet sürdün dışarda… harikaaasın canım
teşk cnm bisiklet sürmek çok rahtlatıyor temiz havada sende yürüyüş yapıyorsun sanırım günlüğünde görmüştüm

canım kocacımla elele temız havada gezdik bugun yürüşümü yaptım tempolu degıldı ama olsun salıncakdada sallandım çok güzel bir gündü yine aksamda platesımı yaptımmı bugunude kapattık demektır

teşk cnm bisiklet sürmek çok rahtlatıyor temiz havada sende yürüyüş yapıyorsun sanırım günlüğünde görmüştüm
ben 1 ayı geçti yapmıyorum üşengeçlikten başlarım yakında

harika bir gün olmuş,ne güzel

cnm günlüğüm yarın yıne nıyetlıyım topladım 60tane tutarsam borçlarım bitiyor emzırırken ve hamıleyken tutamamıstım bıtırmem lazım onları haftada 2gun tutmayı planlıyorum

cnm günlüğüm nasılsın ben cok kötüyüm reglım gelecek göğüslerim şiş karnım agrıyor kemıklerım agrıyor

merhaba canım gayet iyi gidiyor kilo vermen, kilolarımız benzeşiyor ama benden 10-12 cm uzunsun :)) komşuyuz, arada uğrarım.. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…