bakmadan nasıl ilaç veriyor anlamadım bence baska bır doktora görün adet düzensizliğinin nedeni neymiş öğren öyle ilaca basla üstelik sen bebiş istiyosun garıp geldıAy bugun doktura gittim kac saat sira bekledim bunaldim o kadar sikayet saydim doktur bana karsidan bakti yerinden bile kalkmadi
Bende dedim hani doktorcum bebis istiyorum herhengi bir sikintim varmi neler kullanmam gerekir gecen ay regl duzensuzligim oldu
Al bu dogum kontrol ilacini kullan 6ay sonra gel dedi
Cok kizdim almadim ilaci insan bi tahlil yapar bi ultrasonla bakar duzensizlik neden oluyor die hiccc
Israrla cikarken bu ilac bana dokunmasin tahlil falan olmadi dedim yok bisey die azarladi beni
Ay sorma kime dediysem garip geldi illa ozele randevu aldim vaktim oldu bugunbakmadan nasıl ilaç veriyor anlamadım bence baska bır doktora görün adet düzensizliğinin nedeni neymiş öğren öyle ilaca basla üstelik sen bebiş istiyosun garıp geldı
gerçekten mi? ay ben ne üşengeç oldummmm.. evde bile yapmıyorum bu ara.. sen bisiklet sürdün dışarda… harikaaasın canımevet sporumu yaptım süslendim püslendim bıraz dısarda bısıklet sürdüm geldim
teşk cnm bisiklet sürmek çok rahtlatıyor temiz havada sende yürüyüş yapıyorsun sanırım günlüğünde görmüştümgerçekten mi? ay ben ne üşengeç oldummmm.. evde bile yapmıyorum bu ara.. sen bisiklet sürdün dışarda… harikaaasın canım
ben 1 ayı geçti yapmıyorum üşengeçliktenteşk cnm bisiklet sürmek çok rahtlatıyor temiz havada sende yürüyüş yapıyorsun sanırım günlüğünde görmüştüm
harika bir gün olmuş,ne güzelcanım kocacımla elele temız havada gezdik bugun yürüşümü yaptım tempolu degıldı ama olsun salıncakdada sallandım çok güzel bir gündü yine aksamda platesımı yaptımmı bugunude kapattık demektır
basla cnm ilk baslarda üşeniyor insan ama sonra olmadan olmuyorben 1 ayı geçti yapmıyorum üşengeçliktenbaşlarım yakında
harika bir gün olmuş,ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?