sagol cnm bende sana yazmıstım beklerım cnm bende senı takıp edıcem kaçamak yapmak yok ona göremerhaba canım gayet iyi gidiyor kilo vermen, kilolarımız benzeşiyor ama benden 10-12 cm uzunsun :)) komşuyuz, arada uğrarım.. sevgiler...
sagol cnm bende sana yazmıstım beklerım cnm bende senı takıp edıcem kaçamak yapmak yok ona göre
tmm cnm beklerım herzaman bol eksılı günlerinşallah kaçamak yapmamaya çalışıyorum, cuma yarışmalarına katıldım, orada daha az kaçamak yapmaya başladım, bana iyi geldi yani, bende seni takip edecem canım..
sagol cnmcım teşkler bol esılı günlergurbetcim günaydın, güzel bir gün olsun
iyim cnm sen nasılsın benımkı pazartesı haftada bır bıldırım yapıyorumslm canım, nasılsın? senin kilo bildirim günün ne zaman? benim cuma günleri,
sagol cnm buraya yazmak motıve edıyor benı sevıyorum günlüğümüne kadar güzel konuşuyorsun günlügünle.. "canım günlügüm" yazmana bayılıyorum
iyiyim bende aynen devam diyete, bu hafta 1.8 kg gitti çoook mutlu olduuum, tmm canım bakarım pazartesi,iyim cnm sen nasılsın benımkı pazartesı haftada bır bıldırım yapıyorum
çok güzel gıtmıs cnm tebrıkler valla ben grm grm verıyorumiyiyim bende aynen devam diyete, bu hafta 1.8 kg gitti çoook mutlu olduuum, tmm canım bakarım pazartesi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?