Ama sevgisinden eminsen 1 de olabilir :)
2. şık... Kesinlikle. Zaten seviyorsa askerden döndüğünde ne yapar eder gelir bulur ikna eder seni ama sen tavrını koymazsan amann ya ben ne dedim hala bırakmadı beni der ve umursamaz. Yinede sen bilirsin tabi ama bence erkek her an kaybedecekmiş gibi olmalı bir bayanı. Bence benim güvenim sarsıldı de
peki tatlım şu şekilde mi söylemiyilim en doğru cümleyi arıyorum;
Ben hayatımda bir belirsizlik istemiyorum..bu şekilde olmaz kabulledemem bu isteğini..sana olan güvenimi sarsıyorsun bu isteğinle..o halde herşey bu şekliyle bitsin..seninle arkadaşta kalamam diyim..2 sinin karması gibi oldu burda:)yardımcı olur musun iyi mi bu şekliyle..
COLOR]
öyle deme kız 3 aycık diye küçümseme:)) uzun dönem ilşkim olup berbat yaşadığım ilşkilerde oldu..ama çok huzur verici bir ilşkiydi..birde çocuğu 2 yıl önce tanımıştım sonra tabii izimizi kaybetmiştik.sadece istemiyorum mu diyim ben demin bir arkadaşa yazmıştım sanırım kibar bir şekilde bu işin olamıcağını söylicektim oraya bakar mısın bir öyle desem daha iyi olmazmı..yok kız acı çekmek ister miyim istesem hemen kabul ederdim teklifinii allah korusun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?