:) bak şimdii 2.yi seçerek seni şaşırtmak isteğim geldi...şekerim çok net konuşmuşsun iyi güzelde...taviz vermiş olursun falan diyorsun ... ama şimdi senin dediğin gibi 2 yi seçtim hiç taviz vermemiş oldum diyelim bunun sonucu olarak ne gibi etkiler var tamamen bitmiş olması dışında yani? Benim esas isteğim doğrultusunda??
Sen devam etmek mi istiyorsun ?? İsteğin bu yönde mi?
evet istiyorum ama bir çaba içinde olarak değil..kendiliğinden kafası dank etsin. bizim şu durumda dank etme olasılığı çok yüsksek sadece bu buluşmada doğru cümleyi kullanarak onu etkilemem lazım.. belki o gün için biter ama beni arama olasılığı yüksek çünkü problemsiz bir ilşkimiz vardı birbirimizi hiç yıpratmadık hem o da benden hala hoşlandığını söylüyor..sadece ona yalvarmak istemiyorum..sizin dediğiniz gibi 2.şıkkı seçtim diyelim bu benim asıl isteğimi köreltmez mi...yani doğru olan ne...
şekerim onlar aynı kişi değil önceki konumdaki farklı biri o bana döndüü hala arıyor ama onu affetmedim bu çocuk benim hayatımda yaklaşı 3-3'5 aydır var ve bana yaptığı ilk vukuatı..problemmiz bile olmadı hiç tartışmazdık bununla..
sorun değil canım ama arkadaşlar hep tabiiki 2.ci falan dediler hatta ben beklemiyordum bu kadar çok 2 yi seçen kişi 1 saattir bende o şıkka kafa yormaya başladım... sana olan güvenimi sarsıyorsun bu şekilde, askerden sonra olmaz kabul etmiyorum bu teklifini diyeyim diye düşündüm..eğer şimdi için kafan karışık olmaz diyorsan sen bilirsin sonrasıda benim için olmaz diyim....kısa tutayım böyle...istiyorsa o an bişey der herhalde..hala net birşey diyemiyorsada kalkar gelirim evime ne yapım yani..sonrasında da ulaşamıcak tabii bana..
anladım canım dejavu :))ben askerden sonra gelirse kabul etmicem bunda netim askerde ararsa da kabulüm değil bundada netim askerde can sıkıntısına aramıyacağına nerden bileyim kesinlikle kabulüm değil bunlar yanii. ben sadece şu buluşmada ne şekilde davranayım ; ya şimdi ya hiç gibi mi konuşayım yada güvenimi sarstın olmaz artık ben istemiyorum mu diyeyim..kafam buna takıldı...ama hangisini söylersem söyliyim birinden etkilenip vazgeçsin istiyorum tabii ama o anda sonrasında değil yanii askere gittikten sonrası kabulüm değil
zaten kafamda bazı şeyler şekillendi.. büyük ihtimalle ona şöyle bir cümle kuracağım..sana olan güvenimi bu şekilde sarstın..askerden sonrasını kabuletmiyorum açıkçası böyle birşeyi kabul edebilmem zaten mümkün değil..sonrada şu senin cümleni kurarım kendinden ve sevgsinden emin olamayan biriyle birlikte olmak isyemiyorum yada ne istediğini bilmeyen biriyle derim...iyi bu konuşma ya...doğru diyorsun risk faktörü etkiler zaten olacağı varsa
sorun değil canım ama arkadaşlar hep tabiiki 2.ci falan dediler hatta ben beklemiyordum bu kadar çok 2 yi seçen kişi 1 saattir bende o şıkka kafa yormaya başladım... sana olan güvenimi sarsıyorsun bu şekilde, askerden sonra olmaz kabul etmiyorum bu teklifini diyeyim diye düşündüm..eğer şimdi için kafan karışık olmaz diyorsan sen bilirsin sonrasıda benim için olmaz diyim....kısa tutayım böyle...istiyorsa o an bişey der herhalde..hala net birşey diyemiyorsada kalkar gelirim evime ne yapım yani..sonrasında da ulaşamıcak tabii bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?