AA ÇOK KILO ALMISSIN😬

BUSEDEN

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
331
196
323
Antalya
Arkadaslar yaklasik 4 sene once kendi irademle 15 kilo vererek 55 kiloya indim. Ama sonrasinda safra tasi olusmasi nedeniyle ameliyat oldum. Agrilarim devam etti. Pandemi doneminde de verdigim butun kilolari aldim. Bu surecte hep devam eden agrilarim oldu. Yani saglik sorunlari var. Ama o kadar kilo verip tekrar alinca ve bunu cevremdekilerin sık sık dile getirmesinden dolayi uzuluyorum. Tekrar vermek istesemde agrilarim artinca pes ediyorum.

Elalem kim oluyorda karisiyor kilona ve karismamasi gereken hayatina. Bana kalirsa takma önemli olan senin sağlığın zaten elalem herseyi bilir bi haddini bilmez. Sağlığınız el verince kiloda verilir elbet önce sağlık

Amann sende ne bakıyosun herkesin laflarına onlarr anca konuşmak için konuşuyolarr sen kendine bak onları boşver onları dinleyip kendimizi üzeceksek işin içinden çıkamayız sonra boşver canım kendinide üzme :)
bana bile diyolar kilo aldın kilo aldın hiiiç kale almıyorum bu benim sorunum sonuçta kimseyi ilgilendirmez..

zayıf olsan aaa çok zayıfsın kilo al , kilo alsan aaa çok kilo almissin kilo ver bu insanları asla memnun eedemezsin. O yüzden bence umursamayın ne dediklerini bana göre boş konuşmalar bunlar. Banane milletin kilosundan kalp kırmaktan başka bişey değil

Ay bana da çok zayıfsın diyorlar.
Halbuki günde bir buçuk ekmek yiyorum, hamileliğimde 3 kilo verdim yediğim halde.
Sanki kilo almamak için yemiyormuşum,hastalıklıymışım gibi konuşuyorlar.
Tıka kulağını, insanlar hep konuşuyor

Covid geçirdikten sonra biraz saldım açıkçası. Hayat kısa, ölsem gitsem ne güzel ne kadar zayıftımı diyecekler sanki.
Canımın istediği, çok kalorili diye yemedigim herşeyden yedim-yiyorum. Şuan 5 6 kilo fazlam var, hiç umrumda değil. Banada zamanında çok zayıfsın veya çok kilo almışsın diyen oldu yeri geldi üzülüp ağladım ama inanın hepsi boş. Insanların ne dediğini hiç umursamayın, nasıl mutluysanız öyle yaşayın

Son düzenleme:
2 doğumumda da kilolu hamile kalıp 90 kilolara çıktım üstelik doğumdan sonra inmeme rağmen sürekli yediğim için şiştim. İlkinden sonra 55e kadsr düştüm 58 62 kilo bandında korudum sonra birden abartıp kilo alıp hamile kaldım. İkincisinde de ağustosta 90 kiloyla başladım son 3 aydır 66 67 kilodayım. Emziriyorum diye katı diyet yapmıyorum. Boyuma göre hala fazlam var vermek de istiyorum ama bi yerde başa sarıyor en azından koruyorum bi ara veririm diye teselli ediyorum kendimi. Mesela dün sabah 2 lavaştan tost arada bisküvi çay kurabiye akşam 8 buçukta 1.5 adana dürüm içli köfte çiğ köfte sabah kalkınca da 3 dilim soğuk baklava yedim şifaaaa olsun

Ben kiloluyken konuşanlar hatta ilk doğumdan sonra veremezsin sen bu kiloları diyenler sonraki sene 55 kilo görünce aman ağzın kocaman olmuş ay kaşık kadar kalmış suratın diyip durdular.

Velhasıl kilo verince istedim verdim beğenmezsem alırım alması kolay dedim. Kiloluyken de dünyanın parasını harcadım ben bu göbeğe kalsın biraz daha dedim hep :)

İnsanlar size kilo almışsın dediklerinde Ay şu sebepten bu sebepten diye açıklama yapmayın. İstedim aldım yedim de aldım ohhhh diyin geçin.

Ben diyet yaparken halam hiç yemiyorsun diyip dururdu. Bi gün yemek yerken yanımda boğazına bişey kaçtı boğuluyordu az daha. Bak gördün mü ne zaman öleceğim belli değil aç mı gitseydim sen de ye hemen demişti o geldi aklıma :)

Benim de aklıma genelde bi yerde düşüp bayılsam kaldırıp götüremezler diye gelir

Aynen. Kirdiklarini dusunmuyorlar bile...

Bence hic takılmayın, en sinir oldugum muhabbet,kilo muhabbeti. Yapanla da muhattap olmuyorum artık.
Bir arkadasim kiloydu ,emziriyordu mesela bir kez olsun demedim şunu ye,bunu ic vs. Banane yani. Kendisi konu açınca da hep emziriyorsun,regl olmuyorsun üzülme ,bu emzirme dönemi bitsin,regl olmaya basla kolayca verirsin,yürüyüşe gideriz vs diye motive ettim.
Verdi de kız güzelce ,pandemide hep beraber aldık tabi birazinı.
Bende sağlıkli beslenmeye başladım yeniden bu ara. Tabi ki arada kaçamak yapıyorum ama bırakmıyorum,zamanla vereceğim pandemide aldıgımı da. Acelem yok,1 günde almadım,1 günde vermeyeceğimi/veremeyeceğimi biliyorum.
Sizde takılmayın,bu konuşan tipler asla memnun olmazlar,kilo verirsiniz bu kezde cökmüşsün derler zira iyi niyetli değiller. Siz farkında olmayabilirmisiniz kilo aldığınızın,tabi ki farkındasınız ,herkes farkına varır tartıya çıkmasa dahi giysilerinden anlar insan,bunu söylemenin iyi niyetli bir tarafı yok yani.

Yakin zamanda hastanede covid yuzunden de yattim.

İnsanların patavatsızlığı, boşverin. Nedenini ve sonucunu siz biliyorsunuz, sağlık daha önemli.
"aa çok kilo almışsın "diyenlere "sağol canım darısı başına " demek gerek bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…