Elalem kim oluyorda karisiyor kilona ve karismamasi gereken hayatina. Bana kalirsa takma önemli olan senin sağlığın zaten elalem herseyi bilir bi haddini bilmez. Sağlığınız el verince kiloda verilir elbet önce sağlıkArkadaslar yaklasik 4 sene once kendi irademle 15 kilo vererek 55 kiloya indim. Ama sonrasinda safra tasi olusmasi nedeniyle ameliyat oldum. Agrilarim devam etti. Pandemi doneminde de verdigim butun kilolari aldim. Bu surecte hep devam eden agrilarim oldu. Yani saglik sorunlari var. Ama o kadar kilo verip tekrar alinca ve bunu cevremdekilerin sık sık dile getirmesinden dolayi uzuluyorum. Tekrar vermek istesemde agrilarim artinca pes ediyorum.
Ben diyet yaparken halam hiç yemiyorsun diyip dururdu. Bi gün yemek yerken yanımda boğazına bişey kaçtı boğuluyordu az daha. Bak gördün mü ne zaman öleceğim belli değil aç mı gitseydim sen de ye hemen demişti o geldi aklıma :)Covid geçirdikten sonra biraz saldım açıkçası. Hayat kısa, ölsem gitsem ne güzel ne kadar zayıftımı diyecekler sanki.
Canımın istediği, çok kalorili diye yemedigim herşeyden yedim-yiyorum. Şuan 5 6 kilo fazlam var, hiç umrumda değil. Banada zamanında çok zayıfsın veya çok kilo almışsın diyen oldu yeri geldi üzülüp ağladım ama inanın hepsi boş. Insanların ne dediğini hiç umursamayın, nasıl mutluysanız öyle yaşayın
Aynen. Kirdiklarini dusunmuyorlar bile...zayıf olsan aaa çok zayıfsın kilo al , kilo alsan aaa çok kilo almissin kilo ver bu insanları asla memnun eedemezsin. O yüzden bence umursamayın ne dediklerini bana göre boş konuşmalar bunlar. Banane milletin kilosundan kalp kırmaktan başka bişey değil
Yakin zamanda hastanede covid yuzunden de yattim.Covid geçirdikten sonra biraz saldım açıkçası. Hayat kısa, ölsem gitsem ne güzel ne kadar zayıftımı diyecekler sanki.
Canımın istediği, çok kalorili diye yemedigim herşeyden yedim-yiyorum. Şuan 5 6 kilo fazlam var, hiç umrumda değil. Banada zamanında çok zayıfsın veya çok kilo almışsın diyen oldu yeri geldi üzülüp ağladım ama inanın hepsi boş. Insanların ne dediğini hiç umursamayın, nasıl mutluysanız öyle yaşayın
İnsanların patavatsızlığı, boşverin. Nedenini ve sonucunu siz biliyorsunuz, sağlık daha önemli.Arkadaslar yaklasik 4 sene once kendi irademle 15 kilo vererek 55 kiloya indim. Ama sonrasinda safra tasi olusmasi nedeniyle ameliyat oldum. Agrilarim devam etti. Pandemi doneminde de verdigim butun kilolari aldim. Bu surecte hep devam eden agrilarim oldu. Yani saglik sorunlari var. Ama o kadar kilo verip tekrar alinca ve bunu cevremdekilerin sık sık dile getirmesinden dolayi uzuluyorum. Tekrar vermek istesemde agrilarim artinca pes ediyorum.
Cok geçmis olsun, hastalık benim birçok düşüncemi değiştirdi olumlu anlamda.Yakin zamanda hastanede covid yuzunden de yattim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?