Sağlığın daha önemli takma öyle diyenlere. Bende aşırı kilo aldım bi dönem istisnasız her gören bunu dile getirdi çokta dert etmedim çünkü kilo bu alınır verilir kendimi her halimle seviyorum beğeniyorumArkadaslar yaklasik 4 sene once kendi irademle 15 kilo vererek 55 kiloya indim. Ama sonrasinda safra tasi olusmasi nedeniyle ameliyat oldum. Agrilarim devam etti. Pandemi doneminde de verdigim butun kilolari aldim. Bu surecte hep devam eden agrilarim oldu. Yani saglik sorunlari var. Ama o kadar kilo verip tekrar alinca ve bunu cevremdekilerin sık sık dile getirmesinden dolayi uzuluyorum. Tekrar vermek istesemde agrilarim artinca pes ediyorum.
Galiba onceki kilomdaSizi kaç kilo ile görmek istiyorlarmış
Türk filmi vardı seyretmiş olabilirsiniz.Galiba onceki kilomda
herkes kendine baksın...Arkadaslar yaklasik 4 sene once kendi irademle 15 kilo vererek 55 kiloya indim. Ama sonrasinda safra tasi olusmasi nedeniyle ameliyat oldum. Agrilarim devam etti. Pandemi doneminde de verdigim butun kilolari aldim. Bu surecte hep devam eden agrilarim oldu. Yani saglik sorunlari var. Ama o kadar kilo verip tekrar alinca ve bunu cevremdekilerin sık sık dile getirmesinden dolayi uzuluyorum. Tekrar vermek istesemde agrilarim artinca pes ediyorum.
bazı insanlar bunu söyleyerek egolarını tatmin ediyorlar. ben bilmiyorum çünkü kaç kilo aldığımı. tartım yok. olsa da üzerinde yazanı okuyamıyorum çünkü ben. onu da geçtim ayna da yok çünkü bizde. te allam yaArkadaslar yaklasik 4 sene once kendi irademle 15 kilo vererek 55 kiloya indim. Ama sonrasinda safra tasi olusmasi nedeniyle ameliyat oldum. Agrilarim devam etti. Pandemi doneminde de verdigim butun kilolari aldim. Bu surecte hep devam eden agrilarim oldu. Yani saglik sorunlari var. Ama o kadar kilo verip tekrar alinca ve bunu cevremdekilerin sık sık dile getirmesinden dolayi uzuluyorum. Tekrar vermek istesemde agrilarim artinca pes ediyorum.
Banada sürekli çocukken tombiş derlerdi. Sonra düğün zamanı 50 kiloya düştüm hamileliklerimde almadım anca 55 oldum doğumdan snra verdim geri istemsiz şimdide ayy senin yedigini biz yesek 100 kilo oluruz az kilo al çok çirkin olmuş yüzün diyorlar pandemide 5 kilo aldim bu seferde pandemide kilo almışsın diyorlar öle üstüme geliyorlar. Ama ben şunu farkettim kim kilodan bahsediyorsa yorum yapmaya çalışıyorsa en çok onun kiloyla ilgili problemi oluyor. Benim gorumcem ben evlenirken baya kiloluydu ben hamileliklerdede almayınca herkes ay ne güzel zayıf dedikçe gorumcem heveslendi zayıfladı şimdi 60 kiloyum desede kimse inanmıyor çünkü vücudu sarktı giyinincede zayıf gözükmüyor sürekli bana satasiyor kilo aldın diye diye ama hala senden zayıfım boşver takılma dedim sizde cevabını verinArkadaslar yaklasik 4 sene once kendi irademle 15 kilo vererek 55 kiloya indim. Ama sonrasinda safra tasi olusmasi nedeniyle ameliyat oldum. Agrilarim devam etti. Pandemi doneminde de verdigim butun kilolari aldim. Bu surecte hep devam eden agrilarim oldu. Yani saglik sorunlari var. Ama o kadar kilo verip tekrar alinca ve bunu cevremdekilerin sık sık dile getirmesinden dolayi uzuluyorum. Tekrar vermek istesemde agrilarim artinca pes ediyorum.
Bende yeni evliliğimden bu yana 10 kilo aldım. Herkes kilo aldın diyor üzülüyorum 70 küsür falanım ne var yani zayıflarızBence hic takılmayın, en sinir oldugum muhabbet,kilo muhabbeti. Yapanla da muhattap olmuyorum artık.
Bir arkadasim kiloydu ,emziriyordu mesela bir kez olsun demedim şunu ye,bunu ic vs. Banane yani. Kendisi konu açınca da hep emziriyorsun,regl olmuyorsun üzülme ,bu emzirme dönemi bitsin,regl olmaya basla kolayca verirsin,yürüyüşe gideriz vs diye motive ettim.
Verdi de kız güzelce ,pandemide hep beraber aldık tabi birazinı.
Bende sağlıkli beslenmeye başladım yeniden bu ara. Tabi ki arada kaçamak yapıyorum ama bırakmıyorum,zamanla vereceğim pandemide aldıgımı da. Acelem yok,1 günde almadım,1 günde vermeyeceğimi/veremeyeceğimi biliyorum.
Sizde takılmayın,bu konuşan tipler asla memnun olmazlar,kilo verirsiniz bu kezde cökmüşsün derler zira iyi niyetli değiller. Siz farkında olmayabilirmisiniz kilo aldığınızın,tabi ki farkındasınız ,herkes farkına varır tartıya çıkmasa dahi giysilerinden anlar insan,bunu söylemenin iyi niyetli bir tarafı yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?