AA ÇOK KILO ALMISSIN😬

Bu kilo konusunu konuşmanın ayıp olduğunu ülkedeki bircok insanın idrak etmesi gerek. Söylenmemesi gereken birşey olduğunun farkında olmayan okadar çok insan varki. Kilo almışsın, vermişsin. Çocuk ne zaman, 2. Si nezaman. Gerçekten çok bunaltıcı bir durum. Söyleyenin ağzına lafı tıkamadan anlamayacaklar bence

Vermişliğimde var demekki kilo alınıp verilen bişey ben dert etmiyorum.sizde etmeyin de bisey diyenlere. Verince de ayyy cok vermissin kaşık gibi olmuş yüzün falan der bu tayfa. Saallllaaa

Şu millet bir çenesini tutamıyor. Sanane kilo aldıysa aldı verdiyse verdi bir insanın dış görünüşü ile ilgili yorum yapmak ne kadar ayıp ya Sanki karşıdaki dünya bilmem ne güzeli

Manken gibi görünüp mutsuz olacağıma gönlümce yeyip içerik hafif kilolu olmayı tercih ederim ben.
Yani sikamam kendimi..
Milletin de vücut kitle indeksi çok orantiliymis gibi konuşmasın bence.

bunu dıyenler aslında komplekslı kısıler
kendılerınde bır kusur goruyorlar kendılerını sevmıyorlar bununla duzgun yasamayı basaramadıkları ıcın kendılerıne motıvasyon kaynagı olarak bu yolu secıyorlar

kendısıne guvenen mutlu ınsanlara bakın kımseyle ısı olmaz hıc agzından boyle cumleler cıktıgını gormezsınız hep memnundur

dedıgım gıbı komplekslı kısıler boyle tenkit ederek konusur ve onları asla memnun edemezsınız kılo verdıgınızde de ay ne cok kılo vermıssın daha fazla verme yuzun coker cırkın olursun da der emın olun

Sağlığın daha önemli takma öyle diyenlere. Bende aşırı kilo aldım bi dönem istisnasız her gören bunu dile getirdi çokta dert etmedim çünkü kilo bu alınır verilir kendimi her halimle seviyorum beğeniyorum

Deli ibrahimin bas cariyesi sekerpare hatun 150 kiloydu vee şam eyaletinin vergilerini ona baglatmisti padisah bilmem anlatabildim mi kilo degil.isve,cilve,zeka...
Ha kimsenin cariyesi olup maas baglatmayin tabi o ayri saglik.icin zayiflarsaniZ zayiflayin.konu sahibesi taktigi icin dedim

herkes kendine baksın...
evet kilo aldım, cok da mutluyum boyle deyin, gecin..

Eskiden sismandim yüzün çok güzel zayiflasan ya derlerdi sonra zayıfladım ay ne bu hal ışığın gitmiş cirkinlesmissin diyorlar yani insanlar bunu deme hakkını nereden alıyorlar bilmiyorum ama diyorlar o yüzden boşver nasıl mutluysak öyle gerisi boş..gerisi insan kalbi çirkinliği çünkü.

bazı insanlar bunu söyleyerek egolarını tatmin ediyorlar. ben bilmiyorum çünkü kaç kilo aldığımı. tartım yok. olsa da üzerinde yazanı okuyamıyorum çünkü ben. onu da geçtim ayna da yok çünkü bizde. te allam ya

Banada sürekli çocukken tombiş derlerdi. Sonra düğün zamanı 50 kiloya düştüm hamileliklerimde almadım anca 55 oldum doğumdan snra verdim geri istemsiz şimdide ayy senin yedigini biz yesek 100 kilo oluruz az kilo al çok çirkin olmuş yüzün diyorlar pandemide 5 kilo aldim bu seferde pandemide kilo almışsın diyorlar öle üstüme geliyorlar. Ama ben şunu farkettim kim kilodan bahsediyorsa yorum yapmaya çalışıyorsa en çok onun kiloyla ilgili problemi oluyor. Benim gorumcem ben evlenirken baya kiloluydu ben hamileliklerdede almayınca herkes ay ne güzel zayıf dedikçe gorumcem heveslendi zayıfladı şimdi 60 kiloyum desede kimse inanmıyor çünkü vücudu sarktı giyinincede zayıf gözükmüyor sürekli bana satasiyor kilo aldın diye diye ama hala senden zayıfım boşver takılma dedim sizde cevabını verin

bende kilo aldim şu anda online diyetisyen ile veriyorun. hic memnun degilim halimden, cocuklarima adam akilli foto bile cekemiyorun o dereye yani begenmiyorum. ama birileri kilo almissin derse herhalde sey derdim “ dikkat etde senide yemim” xD kiloyu savundugumdan degil ama cabasizda degiliz, kim neler yaşıyor bilemeyiz ki

İnsanlarda sanki çok iyi vücutları varmış gibi başkalarına yorum yapıyorlar ya gerçekten çok ilginç

Bende yeni evliliğimden bu yana 10 kilo aldım. Herkes kilo aldın diyor üzülüyorum 70 küsür falanım ne var yani zayıflarız

Herkes kendini nasıl mutlu hissediyor, sağlıklı hissediyorsa salın bi abi öyle olsunlar. Ne bu ayrıştırma çabası yok kilolu yok fit yok açık kapalı şişman zayıf doğurmuş ama sarkmamış estetikli ondan böyle. Sizene laaaannnnnn diye avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.

Bir dönem fazlaca keyif alarak yaptığım sağlıklı beslenme serüvenimde 88 kilodan 65 e düştüm ve aşırı iyiydim moral olarak. Spor da yapıyordum ama bir süre sonra hem eşim hem kv sürekli eleştirmeye başladı. Benim yeme krizlerim tamamen psikolojik olarak başlıyor.

Ya sonra baktım, kan değerlerim sürekli düşüyor ve ben psikolojik olarak bu sözlü sataşmaya direnemiyorum. Takmadım kiloyu, verdiklerimi kısmen aldım ama milletin vay onca emek verdin yine kilo aldın bilmem ne zırvalarını takmıyorum.

Onlar da benim yaşadıklarımı yaşasalardı beni anlarlardı ama empati kurabilmek zor olmamalı. Kimse böyle bişeyi tecrübe etmesin zaten.

Mutlu olduğunuz şekilde olun lütfen, hadlerini bildirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…