AA ÇOK KILO ALMISSIN😬

İlk hamileligimde çok kilo aldım kilo sorunum yoktu öncesinde al ver daha çok al derken 110 kilo ile diyete basladim 74 kiloya indim hamile olduğumu öğrendim bulantılar herkese kilo verdirir benim saftimi kaydırır geçsin diye herşeyi denerim şerbetli tatlılar ister canım ve bu hamileligimde de çok kilo aldım dün baktım nefesim kesiliyor az hareket etsem bacaklarım ağrıyor bu sabah tekrar diyete başladım 4 ayım kaldı böyle atlatsan bir yaşına kadar da aldıklarımi veririm biter beynim obez napayım ben istermiydim böyle olmayı mücadele etmeye devam sende kilo aldın diye pes etme iyileşince devam et diyete kilo vermek zor değil

Bende evlendikten sonra 10 kilo aldım her gören aa ne kadar kilo almışsın diyor kv diyetisyen tavsiyesinde bulunuyor kendince şunu yeme bunu yeme diyor bende param vardı yedim diyorum kimene kiloyu kendiniz için sağlığınız için verin insanlar her zaman konuşacak bişey bulur

Pandemi döneminde kilo almayan var mıdır gerçekten ya ben bile aldıysam herkes almıştır. İlk başta 46 47 kiloydum şuan 48-49 arasındayım. Ben direkt bacakta ve kalçadan alıyorum o yüzden sağlıklı beslenmeye ve spora yeniden başlıyorum. Bence insan kendisi için kilo alıp vermeli çünkü diğer insanlar hep bir şeyler söyleyip duruyor. Onları sallamamak lazım, kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…