Aaa bu kız kaçan kız değil mi

Sizin mutlu olmanızı çekememişler ondan konuşup duruyorlar. Sizin yapacağınız şey daha da mutlu olmak,iyice ortadan çatlasınlar.

Boşver çatlasın amcanlar, nasıl da hizaya getirmişsiniz ailenizi.. Şimdi siz eşinizle mutlusunuz, anneniz babanız da damatlarını seviyorlar daha ne istiyorsunuz, mutlu olmaya bakın.

Adı akraba aslında düşman. Hiç şaşırmıyorum bu tiplere. Yaşananları öyle farklı anlatırlar ki iftiraya kadar gider ve bu durumdan keyif alırlar. Bu denli kötü olmayı nasıl başarıyorlar bilmiyorum. Kuzenim de ilk sevgilisiyle evlenmişti daha önce hiç olmadı ki herkes biliyor bunu. Evlenince kısa sürede hamile kalmış olmasına bile dayım '' evlenmeden birlikte olmuştur ki onlar ehühüühü '' diye laubali bir şekilde o itici konuşması yok mu.. Ben de '' sen karını kaçırdın ailesinden farkında mısın? millet senin ve karın hakkında böyle konuşsa aynı şekilde güler miydin acaba? '' dedim suratı düştü içinden kesin küfretmiştir asdfg Asla katlanamam böyle konuşmalara annem de olsa sustururum ki konuşamaz. Yani işin özü bunlar başkalarının yaşadığı en ufak kötü olayla ruhunu besleyen canlılar o yüzden unut gitsin bence.

Sacmalamislar işte.

Eşin istersen dünya iyisi olsun istersen prens william olsun aileni uzmeye degmezdi. Sen bu kadar uzulmussun ailen nasil mahvolmuştur. Allah kimsenin başına vermesin

Biraz ortadan kayboldun mu hemen kötü düşünülür. Ailende söylemeseymiş keşke

Eşin istersen dünya iyisi olsun istersen prens william olsun aileni uzmeye degmezdi. Sen bu kadar uzulmussun ailen nasil mahvolmuştur. Allah kimsenin başına vermesin
haklısınız ama ailem asla dinlemiyordu ismini duymaya tahammül edemiyorlardı.Her gün kavga gürültü.Ama annem şu an iyi ki öyle oldu öyle olmasaydı seni vermezdik diyor.Amcamın da bir güzel ağzını kapattım ki değil bir daha bu konuyu konuşmaya bence düşünmeye bile çekinir.

sizin gibi düşünen insanlara her zaman ihtiyacımız var.Maalesef benim çevremde düşüne bir tekme de biz vuralım düşüncesinde insanlar var

Ahhhh ahhh kocanla arananbak amcalarıda görmenbpşver valla mutlusun bak ne güzel

Amaaan bosver onları sen neyin ne olduğunu biliyorsun konusanlar boş boş konuşsun amcalarinda dedikoducu içi geçmiş teyzeler gibiymiş kendi hallerine yansinlar. Sen mutluluğunla onları kudurt

Boşver çatlasın amcanlar, nasıl da hizaya getirmişsiniz ailenizi.. Şimdi siz eşinizle mutlusunuz, anneniz babanız da damatlarını seviyorlar daha ne istiyorsunuz, mutlu olmaya bakın.
aynen eşimde sizin gibi diyor .hayırı hayır olan baban bile şu an bizi çok destekleyip seviyor diyor .Benim başarım olarak görüyor bu durumu

Sonç sevdğmle evliyim kime ne deyip kapayın çenelerini

Şu tarz toplumlardan aşırı rahatsız oluyorum. Beni ortalarına atsalar günlerce kavga edebilirim.

canım onlar büyük konuşmuş
yakında onların da kızları kaçar merak etme kimse kınadığını yaşmadan ölmüyor
sabret .
o zaman diyecek çok lafın olacak

canım onlar büyük konuşmuş
yakında onların da kızları kaçar merak etme kimse kınadığını yaşmadan ölmüyor
sabret .
o zaman diyecek çok lafın olacak
Zaten böyleleri evdekine laf geçiremiyor, kendi çocuklarının her hatasını suçunu örtüyor, sen nefes alsan 40 yıl lafını ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…