bursa nın bir köyünde yaşıyorum .Nerede yaşıyorsun? Söylerlerse söylesinler. Evini barkını kurmuşsun. Yaptıkları iftiraya girer, kendilerini bağlar
Allaha havale et boşvermerhaba , 32 yaşında biriyim eşim de 34 yaşında .Konuya gelince Bir buçuk sene boyunca ailem sevdiğime vermedi beni.Ailem Seni öldürürüz , gidiyorsan git,dünya ayağa da kalksa vermeyiz diyorlardı.Kendilerince haklıydılar o zaman ki sevgilim yani şimdi ki eşim ilk eşinden boşanmıştı. Ailem görüşmemem için elinden gelen yapıyordu eve kapatıyorlardı beni.Bir gün ailemle çok kötü kavga ettim ve ben evden çıkıp gittim ve 6 saat gelmedim telefonumu kapattım.O 6 saat içinde ortalık savaş alanına dönmüş amcamlar falan öğrenmiş benim kaçtığımı düşünmüşler. Amcamlar kuzenlerim keyifli keyifli herkese kocaya kaçmış demişler ,ellerine davul almayıp mahalle mahalle gezip anlatmadıkları kalmıştı .Bu durumdan mutlu olmuşlar.Ben 6 saat sonra eve geldim ama duyulan duyulmuştu artık kime böyle olmadığını söyleyip ispat edecektim ki. Sonra iş tatlıya bağlandı .Nişanım ,kına gecem , düğünüm oldu ben sevdiğimle evlendim çok mutluyum ailem eşimi çok seviyor ama ben amcamların bana söylediklerini yaptıklarını unutamıyorum.Benim arkamdan kocaya kaçtı diye sürekli söyleniyorlar. Ben bu söylenilenleri hiç unutamıyorum .Kulağımda beynimde sürekli söylenilenler var .Bunları neden anlattım bilmiyorum galiba içimi dökmek istedim sizlere.
Konuyu okuyunca köylü oldukları şıp diye anlaşılıyor.bursa nın bir köyünde yaşıyorum .
ailem şu an çok seviyor ,çok mutluyuz huzurluyuz şimdilik hiç sorunumuz yok ama aklımda kalan bir onlar var sanırım travma yarattı bu durum bende .Nişanım ,nikahım ayrı düğünüm ayrı ,kına gecem hepsi eğlenceli çalgılı çengili geçti ama o onları düşündükçe hepsini boğasım varAilem de beni vermedi defalarca konuştm olmadi. Aynı eşim boşanmış biri olduğu için kabul etmek istemediler. Babam en şom kapıyı gösterdi vazgecmiceksen kapı orda die. O gün kaçtım. 2 gün sonra barisilmisti. Onca kıyamet boşuna koptu simdi en sevdikleri damat oldu eşim. Tek fark var benim kuzenlerim arkamdan laf etmedi eşimi dövmeyi düşünmüşler
Çok geçmişe takılı kalmayın. Herkes sizin evden telli duvaklı çıktığını görmüş. Boşuna kafanızı bulandırmayin. Onların evlatlarının başına da gelir aynisi merak etmeyin hemen ulasilmayan kıza kaçan damgası vuruyorlarsa yuh zaten bosverinailem şu an çok seviyor ,çok mutluyuz huzurluyuz şimdilik hiç sorunumuz yok ama aklımda kalan bir onlar var sanırım travma yarattı bu durum bende .Nişanım ,nikahım ayrı düğünüm ayrı ,kına gecem hepsi eğlenceli çalgılı çengili geçti ama o onları düşündükçe hepsini boğasım var
bir türlü uygun başlık bulamadım ben de öyle yazdımBaşlık ne alaka?
Şöyle zırlayan kim varsa işine gelmediğinden. Kullanacak adam arıyor çoğu bulamıyor.Ondan sonra akrabalık bitti diye zırlarlar. Amcaya bak kuzene bak sen ! Yuh dedim okurken !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?