Aaa bu kız kaçan kız değil mi

Zaten böyleleri evdekine laf geçiremiyor, kendi çocuklarının her hatasını suçunu örtüyor, sen nefes alsan 40 yıl lafını ediyorlar.
bir arkadaşın akrabası vardı böyle
adam kızını sözlüsünün evine yolluyormuş,kız sürekli evdeymiş, sadece sözlüler,oğlanla evde yalnız kalıyorlarmış,dedikoduları çıkmış
adam övüne övüne bunu anlatıyormuş, ben kızımı özgür yetiştirdim diye,nasıl özgürlük ise bilmiyorum
benim arkadaşım da kaçarak evlendi
bir gün aile sofrasında kıza laf sokmuş sen kaçtın da geldin diye
kız da dönmüş demişki
bey amca ben namusumla nikahlı kocama kaçtım
senin kızın daha sözlü iken ve henüz yaşı reşit bile değil iken her ALLAHın günü sözlüsüyle yalnız bırakan sen değil miydin,acelen neydi de kızını oraya buraya yolladın durdun.
dedim ki kız seni alnından öpüyorum.
herkes olmuş namus bekçisi,ama en namussuz o bekçiler çıkıyor
daha reşit olmayan kızı ,bir baba nasıl sözlü de olsa sözlüsünün evine yollar,kaynanasına hizmet ettirir,oğlanla evde yalnız bırakır,yarın çocuk tecavüz etse yaşı da küçük,sebeb kim baba!!

Reşit olsa tamam kime ne diyecem de, daha çocuk yaşta kızı sözleyip ele peşkeş çekince modern olunduğunu ilk defa duyuyorum. O yiğit kızdan başka ses eden olmamış mı sen ne ayak dememişler mi bu deccale?

hayır sofradakiler gülüyorlarmış, burası bir köy ve orada böyle şeyler çok normalmiş, gelinler kaynana evine gidermiş, gelinlerin de yaşı hep küçük ,çoğu küçük yaşta sözleniyormuş,sanki yazılı belge var gelin diye, reşit de olsa farkeder mi,reşit ise gider gelir ama övünülmez bununla ,bu modernlik değil bana göre , izin verirsin o ayrı birşey kimseyi bağlamaz. mahremiyet olur ,babanın bir ağırlığı olur di mi?
adam lal olmuş kalmış hiçbirşey diyememiş,ortam buz kesmiş, sonra başka konuya geçmişler :) ne diyecekler kız haklı

Çok tuhaf ya nasıl bir köymüş o? Böyle köy hayatımda görmedim.

oğullarına oğlum hadi bi kız kaçır da gel diyorlarmış,hadi gelin edelim diyorlarmış ,ayy aklıma geldikçe fenalaşıyorum
E kız kaçırılan köyde kendi elimle gönderdim diye hava mı atıyormuş emüce, ne tuhaf topluluklar var hayret.

Lisede bir arkadaş vardı.Kaçtı.Beraber okula gider gelirdik.Soruyorlar:Gelecek falan diyorum.Yani bu durumun tam aksini yaptım.Birkaç saat içinde ortaya çıktı tabii

Ee desinler? Sen mutlu musun ona bak. Pavyona mi kactin sanki. Sallamayin insanlari bu kadar hayat kisa

bi şarkı var dedigimi yaptım hahahay dediğimi yaptım hahahay diye bütün gün bunu çal,facebook varsa paylaş. hatta birgün kocanı al son ses bu şarkıyı aç evlerinin önünden geç

Bu hayat senin hayatın nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa kim ne der diye düşünme.Bende kaçarak evlendim mutluyum gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…