ABA ALTINDAN SOPA GÖSTEREN EŞİM...

Aynı babam o da hep hallederiz der bir halt edemezdi.

O çık demiyorsa sen çık o halde.

En sinir olduğum tip yapıcam deyip bişey yapamayanlar

Vurmasa ne olacak ki
Adamın sana ve evladına sevgisi yok
İşine sıkı sıkı sarıl ve ayakta dur
Boşanmak en iyi çözüm aslında ama ona niyetin yok anlaşılan
O zaman çalış ve onurlu dur
Sana vurmuş adamdan, sevmeyen adamdan ekmek bekleme

Müdürlüğe gelip anlatamaz eşiniz çünkü işten cikmanizi istemiyor sizi köşeye sıkıştırıp susturmak istiyor bu kadar açık sizin cvbinizda gelip konuşabilirsin belki sıkıntı kökünden kalkar derseniz biraz düşünürmüş olursunuz tabi buda çözüm değil ortada bulasamiyorsaniz eşinizi ters köşeye sikistirin işten ayrılacağım de çok zorlanabilir maddi olarak ama eşinize iyi ders olur

ben de senin işyerine gelirim huzurumu bozma dedim çünkü daha önce iş arkadaşlarımla aramı bozdu ona anlattıklarımı gitti anlattı, çok zarar gördüm

ben de senin işyerine gelirim huzurumu bozma dedim çünkü daha önce iş arkadaşlarımla aramı bozdu ona anlattıklarımı gitti anlattı, çok zarar gördüm

İşten çıkarım madem çıkmamı istemiyor onu yaparım madem aldığım puanı begenmiyor madem benimle ugrasiyor işten çıkar her gün iş yerine gider taciz ederim valla sartellerim atarsa daha fazlasını bile yaparım calismani isteyen adam bunu niye yapsın lafta herkes mükemmel asıl gerçekte mükemmel olcan.

işyerime gitsin veya gitmesin benim işgüvenceme zarar veremez, yani o geldi diye kimse beni işten atmaz, ne olur benim işteki huzurum bozulur

sonra biz yukardaki müdürlerle konuştuk, o müdür beni aradı gelişe başla seni daha basit bir bölüme verecem dedi ama gitmedimçünkü diğerleri yine kötü davranacaktı...
kocan yapabileceği kadarını yapmış,daha ne yapabilir ki devlet memuruna

Yorumlardan gördüğüm kadarıyla zaten eşinizle sağlam bir ilişkiniz yok. Çocuğunun başkasından olduğunu söyleyen sizi döven biriyle hala evli kalmanızın mutlaka geçerli bir nedeni veya nedenleri olmalı.
Ancak, iş konusunda size katılmıyorum. Sahip olduğunuz işe girebilmek için insanların ne kadar çırpındıklarını biliyor musunuz? Hiç bir iş yeri cennet değildir. Her yerde sorunlar vardır. 31 yıllık devlet memuruyum, işimin kompedanıyım ama genede cinslerle bol bol karşılaşırım. Moralimi bozacağıma savaşırım. Sizde bunu yapın.
Çalışmak, öncelikle sizin için sonrada çocuğunuz için önceliğiniz olmalı. Mutsuzum diye çalışmayı bırakmak kendinize ve çocuğunuza yapacak en büyük kötülük olur.
Allah göstermesin eşinizden boşanacak olsanız çocuğunuza nasıl bakacaksınız. İllaki bir güveniniz olmalı.

kocan yapabileceği kadarını yapmış,daha ne yapabilir ki devlet memuruna
Şimdi hatırladım bu konuyu. Yorum yapmış kınamıştım bu yüzden banlanmıştım. Arkadaşın işyerinde huzuru tabiki olmaz çünkü çalışmak gibi bir niyeti yoktu.

Şimdi hatırladım bu konuyu. Yorum yapmış kınamıştım bu yüzden banlanmıştım. Arkadaşın işyerinde huzuru tabiki olmaz çünkü çalışmak gibi bir niyeti yoktu.
hmmmm evet bak siz yazınca hatırladım ben de olayı. ben de çalışıyorum. benim de iş arkadaşlarından dolayı yüzüm hiç gülmedi. hiç gruplara dedikodulara girmediğim halde. ben ne yapmalıyım peki sizin iş duruşunuzu beğeniyorum baya.

konu sahibi gibi çalışan vardı. onun saatleri işleri hep bana kaldı onun işlerinin peşinde koşunca insan ister istemez sinirleniyor

En azindan yalandan da olsa hallederiz diyor benimki gibi hem cocugu birak caliş hemde nasil calişirsan caliş deyip hic bi kolaylik saglamayan, umrunda olmayanlardan degil !

Şiddet gösteren (o eskidendi artık göstermez polis çağırttım korkuttum muhabbetini geçin bi) , çocuk benden değil diyen, güvenilmez, sizi sevmeyen ve sevmediğiniz bir adam.

Aklı başında bir kadın böyle bir adama muhtaç olmaktan ve çocuğunu da muhtaç etmekten korkup işine dört elle sarılır. Siz işten çık desin bana "baksın" peşindesiniz. Pes diyorum.

İşim zor masallarını çalışmayan insanlara yutturun, kolay iş yok. Hele de 657'ye tabi memur olup benim gibi özel bir bankanın genel müdürlüğünde çalışan birine işim zor derseniz asıl işlevi gülmek olmayan bir takım organlarımla gülerim sadece.

İlk kez banlanıcam belki ama umrumda değil, değecek. Tutamadım kendimi. Tutamadım değil tutmadım.

doğru yazdıklarınız, katılıyorum haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…