- 1 Haziran 2016
- 2.952
- 2.273
- 48
- 35
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
artık dayak olayı bitti,sıkıysa vursun bir tane, o akdar basit olmadığını emniyette ve darp raporu için gittiğimiz hastanede anladı,çokşiddetli kavgalaırmız oldu vuramadı vuramaz, tüm iş çevresi de biliyor artık yani işi zor
İntihar eden üsteğmen Nazlıgül Daştanoğlu mobbingin en trajik örneklerindendir.Es degilde ebeveyn gibi sanki.
Baska bi konu;Bide mobbing ne demek kizlar?
adam normal 1,5 yıldır karıcı karıcım diye bir dediğimi iki etmiyo ama boşanmaya cesaretim yokbir gün düzelir umuduyla mı bu adama tahammül ediyorsun
önceki yazdıklarından adamın normal olduğunu sanmam. neden cesaretin yok. boşanırsan boşanma sebebiyle tayin isteyebilirsinadam normal 1,5 yıldır karıcı karıcım diye bir dediğimi iki etmiyo ama boşanmaya cesaretim yok
Çok üzücü bir örnek. .İntihar eden üsteğmen Nazlıgül Daştanoğlu mobbingin en trajik örneklerindendir.
ben de senin işyerine gelirim huzurumu bozma dedim çünkü daha önce iş arkadaşlarımla aramı bozdu ona anlattıklarımı gitti anlattı, çok zarar gördümMüdürlüğe gelip anlatamaz eşiniz çünkü işten cikmanizi istemiyor sizi köşeye sıkıştırıp susturmak istiyor bu kadar açık sizin cvbinizda gelip konuşabilirsin belki sıkıntı kökünden kalkar derseniz biraz düşünürmüş olursunuz tabi buda çözüm değil ortada bulasamiyorsaniz eşinizi ters köşeye sikistirin işten ayrılacağım de çok zorlanabilir maddi olarak ama eşinize iyi ders olur
ben de senin işyerine gelirim huzurumu bozma dedim çünkü daha önce iş arkadaşlarımla aramı bozdu ona anlattıklarımı gitti anlattı, çok zarar gördüm
işyerime gitsin veya gitmesin benim işgüvenceme zarar veremez, yani o geldi diye kimse beni işten atmaz, ne olur benim işteki huzurum bozulurİşten çıkarım madem çıkmamı istemiyor onu yaparım madem aldığım puanı begenmiyor madem benimle ugrasiyor işten çıkar her gün iş yerine gider taciz ederim valla sartellerim atarsa daha fazlasını bile yaparım calismani isteyen adam bunu niye yapsın lafta herkes mükemmel asıl gerçekte mükemmel olcan.
kocan yapabileceği kadarını yapmış,daha ne yapabilir ki devlet memurunasonra biz yukardaki müdürlerle konuştuk, o müdür beni aradı gelişe başla seni daha basit bir bölüme verecem dedi ama gitmedimçünkü diğerleri yine kötü davranacaktı...
sadece 2 kişi ama diğerlerini de etkilemeye çalışıyorlar sorun benim bu işi yapamamam[/QUOTE]
sen işine önem verip uğraşmıyorsu,bu nedenle yapamyorsun.yapamadığın işte söz işitmen normal değil mi
aslında sen sevmediğin güvenmediğin bir adam varken memurluğuna 4 elle sarılman gerekir.bu evliliğin çok sürmeyeceği aşikar.
ama sen çalışmak istemiyorsun evde oturmak derdin.gerçi evde otururken de eve de faydan yok yorumlardan anladığım kadarıyla.aslında sen yanlış kişiyle evlenmişsin
Şimdi hatırladım bu konuyu. Yorum yapmış kınamıştım bu yüzden banlanmıştım. Arkadaşın işyerinde huzuru tabiki olmaz çünkü çalışmak gibi bir niyeti yoktu.kocan yapabileceği kadarını yapmış,daha ne yapabilir ki devlet memuruna
Bence senin calisasin yok.sonra biz yukardaki müdürlerle konuştuk, o müdür beni aradı gelişe başla seni daha basit bir bölüme verecem dedi ama gitmedimçünkü diğerleri yine kötü davranacaktı...
hmmmm evet bak siz yazınca hatırladım ben de olayı. ben de çalışıyorum. benim de iş arkadaşlarından dolayı yüzüm hiç gülmedi. hiç gruplara dedikodulara girmediğim halde. ben ne yapmalıyım peki sizin iş duruşunuzu beğeniyorum baya.Şimdi hatırladım bu konuyu. Yorum yapmış kınamıştım bu yüzden banlanmıştım. Arkadaşın işyerinde huzuru tabiki olmaz çünkü çalışmak gibi bir niyeti yoktu.
doğru yazdıklarınız, katılıyorum haklısınızŞiddet gösteren (o eskidendi artık göstermez polis çağırttım korkuttum muhabbetini geçin bi) , çocuk benden değil diyen, güvenilmez, sizi sevmeyen ve sevmediğiniz bir adam.
Aklı başında bir kadın böyle bir adama muhtaç olmaktan ve çocuğunu da muhtaç etmekten korkup işine dört elle sarılır. Siz işten çık desin bana "baksın" peşindesiniz. Pes diyorum.
İşim zor masallarını çalışmayan insanlara yutturun, kolay iş yok. Hele de 657'ye tabi memur olup benim gibi özel bir bankanın genel müdürlüğünde çalışan birine işim zor derseniz asıl işlevi gülmek olmayan bir takım organlarımla gülerim sadece.
İlk kez banlanıcam belki ama umrumda değil, değecek. Tutamadım kendimi. Tutamadım değil tutmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?