Abartılı mı olur?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar bir arkadaşımın tanıdığı adam oğluyla birlikte bir işimde çok yardımcı oldular. Yakın zamanda görüşücez yaşadığım yerin ünlü yiyeceğini istediler. Bir de hediye mi alsam diyorum. Ama ne olur bilemiyorum. İkisine de lacoste dan gömlek yada tişört mü alsam yada saat? Bilemedim ne olabilir sizce.

Gömlek tişört olur saat olmaz... alacaksanız anneye ve kıza da hediye almalısınız ayrıca. Aksi pek uygun olmaz.

Gömlek tişört olur saat olmaz... alacaksanız anneye ve kıza da hediye almalısınız ayrıca. Aksi pek uygun olmaz.
Kız zaten yok şu an yurtdışında. Anneye ne alırım bilemedim. Evlerine mi bişey alsam diye düşündüm. Aile boyu tek tek almakta abartılı olmaz mı?

Kız zaten yok şu an yurtdışında. Anneye ne alırım bilemedim. Evlerine mi bişey alsam diye düşündüm. Aile boyu tek tek almakta abartılı olmaz mı?
Abartılı olur da sadece babayla oğula almak hiç yakışık almaz. İstedikleri ürünlerin yanında bir ev hediyesi uygun olabilir. Güzel bir vazo, şık bir kase ya da hoş bir tablo falan gibi. Bunların riski de evin dekorasyonuna uymaması olur.

Baba oğul kıza mı alsam kız da yok.
Ev hediyesi de riskli. Bilemedim ne zor

Baba oğul kıza mı alsam kız da yok.
Ev hediyesi de riskli. Bilemedim ne zor
Nevresim alın en garanti hediye bence bu Bana nevresim gelince mutlu oluyorum

Tanımadığınız, zevklerini bilmediğiniz insanlara hediye almak zor. O yüzden risk almayın şimdilik bence.

Başka zaman siz de onların bir işine yardım edersiniz. Hediyeye gerek yok bence. Yemek yapacakmışsınız zaten.
Yemek yapmıycam yemeğe davet edeyim dedim. O gün ben yemek ısmarlıycaktım onu da ödetmediler ben de bir gün de ben ısmarlıyim dedim. İş olunca kutlama yemeği gibi ben ısmarlarım demiştim ama ödetmediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…