Gömlek tişört olur saat olmaz... alacaksanız anneye ve kıza da hediye almalısınız ayrıca. Aksi pek uygun olmaz.Arkadaşlar bir arkadaşımın tanıdığı adam oğluyla birlikte bir işimde çok yardımcı oldular. Yakın zamanda görüşücez yaşadığım yerin ünlü yiyeceğini istediler. Bir de hediye mi alsam diyorum. Ama ne olur bilemiyorum. İkisine de lacoste dan gömlek yada tişört mü alsam yada saat? Bilemedim ne olabilir sizce.
Kız zaten yok şu an yurtdışında. Anneye ne alırım bilemedim. Evlerine mi bişey alsam diye düşündüm. Aile boyu tek tek almakta abartılı olmaz mı?Gömlek tişört olur saat olmaz... alacaksanız anneye ve kıza da hediye almalısınız ayrıca. Aksi pek uygun olmaz.
Evet bu da mantıklıEvet o abartılı olur. Ama, onların istediği ürünün yanına yöresel birkaç üründen oluşan bir hediye paketi yapabilirsin, şık olur.
Abartılı olur da sadece babayla oğula almak hiç yakışık almaz. İstedikleri ürünlerin yanında bir ev hediyesi uygun olabilir. Güzel bir vazo, şık bir kase ya da hoş bir tablo falan gibi. Bunların riski de evin dekorasyonuna uymaması olur.Kız zaten yok şu an yurtdışında. Anneye ne alırım bilemedim. Evlerine mi bişey alsam diye düşündüm. Aile boyu tek tek almakta abartılı olmaz mı?
Baba oğul kıza mı alsamAbartılı olur da sadece babayla oğula almak hiç yakışık almaz. İstedikleri ürünlerin yanında bir ev hediyesi uygun olabilir. Güzel bir vazo, şık bir kase ya da hoş bir tablo falan gibi. Bunların riski de evin dekorasyonuna uymaması olur.
İş büyük gerçekten kimse yapmazdı yaptıklarını sağolsunlar. Evet oğlu hoş biri :) ama huyu suyu nedir bilmem tabi.Yardım ettikleri iş büyükse lacoste alınabilir
Yoksa tatlı ısmalarsınız
Adamın oğlundan hoşlanmıştınız gerçi dimi
Nevresim alın en garanti hediye bence buBaba oğul kıza mı alsamkız da yok.
Ev hediyesi de riskli. Bilemedim ne zor
Yemek yapmıycam yemeğe davet edeyim dedim. O gün ben yemek ısmarlıycaktım onu da ödetmediler ben de bir gün de ben ısmarlıyim dedim. İş olunca kutlama yemeği gibi ben ısmarlarım demiştim ama ödetmediler.Başka zaman siz de onların bir işine yardım edersiniz. Hediyeye gerek yok bence. Yemek yapacakmışsınız zaten.
Nevresim mi:))Nevresim alın en garanti hediye bence buBana nevresim gelince mutlu oluyorum
Tanımadığınız, zevklerini bilmediğiniz insanlara hediye almak zor. O yüzden risk almayın şimdilik bence.
Mesela ?Ben olsam daha mütevazi bi hediye alırdım
Nevresim mi:))
Tek kişilik mi çift mi:))
Ahahahha:))
HahahhaÇift tabiyki
Bir öneriniz olabilir mi?Abartı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?