Abartılı mı olur?

Sizin iyiliğiniz için söylüyorum boşluktan belki meylettiniz ama abartmayın bu ilgi gösterme durumunu. Mesela bu konuyla ilgili daha kaç tane konu açacaksınız. İnsanlar yardım etmiş tamam genel bi hediye alırsınız ikramlık olur, tatlı olur biter gider. Bunu bu kadar düşünecek ne var

Evet zevklerini de bilmiyorum.
Genel bi hediye daha mantıklı gibi

Meyletmeyle bu hediye olayının gerçekten alakası yok. İyilikleri çok büyük ömür boyu unutmam. Bi de size göre düşünecek ne var olan bişey bana göre tam da çok düşünelecek birşey olabilir öyle değil mi? Saygı gösterdiğiniz için sağolun.

Var var olmaz mı:)
Onlarda buralı zaten, Trabzon da yaşıyorum.

tereyağ mı istediler

ev hediyesi uygun olur adamla oğluna özel hediye almanıza gerek yok. birde sürekli bu adam ve oğlu bu oğlanın anası yok mu yahu..

mesafe uzak değilse bir nevresim yada kahve fincanı takımı yanına laz böreği götürebilrsin tatlı niyetine yok uzaksa betondan helva al olsun bitsin.

Mesafe uzak değil laz böreği de olur.
Peynir istediler kuymaklık:))
Anası da var ya tanıştım.
Adamla oğlu işimi hallettiler de sürekli o yüzden onları söyledim:)

e tamam işte ev hediyesi+laz böreği+ peynir.
zaten başka meşhur neyi var trabzonun tutup kolundan bir arap götürecek değilsin

Kuymaklık peynir yanına Lacoste’u pek yakıştıramadım ben Ver peynirlerini gitsin, samimiyet daha da ilerlerse o zaman düşünürsün başka hediyeyi.

Kuymaklık peynir yanına Lacoste’u pek yakıştıramadım ben Ver peynirlerini gitsin, samimiyet daha da ilerlerse o zaman düşünürsün başka hediyeyi.
Öyle de olabilir ama sıcağı sıcağına da bi ev hediyesi vs versem iyi olur bence teşekkür amaçlı.
Sonra da ne diye hediye aldım diycem saçma olmaz mı ?

Öyle de olabilir ama sıcağı sıcağına da bi ev hediyesi vs versem iyi olur bence teşekkür amaçlı.
Sonra da ne diye hediye aldım diycem saçma olmaz mı ?
Evet o da saçma olur O zaman evleri için bir süs eşyası daha uygun olur, gömlek falan bunlar fazla kişisel olur çok uygun kaçmayabilir. Tüm aile fertlerine bir şey almak da bence iyice abartılı olacak.

Ev hediyesi mantıklı. Genel kullanılan bir şey olsun. Bence oğluna ilginiz varsa adamı sallayin anasına çalışın Mesela rende makinesi alın. Buna sevinmeyen kadın gelsin beni öpsün

hediye abartılı'' bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü '' mevzusu gibi olur
zaten şehrinizde ünlü olan birşey götürecekmişsiniz onlar mı sipariş etti parasını verecekler mi ? ikramınız olur hatta birkaç atıştırmalık daha ekleyin , onlardan parasını almamalısınız. başka birşeye gerek yok. yarın öbür gün sizde bir işlerine yardım edersiniz

Peynir tereyağı falan yeter bence yöresel ürünler kafi. Bir de yörenizde evlerde kullanmalık spesifik bir eşya varsa hediyelik ondan olabilir. Bakır sahan falan bir şeyler oluyor onun gibi. Kişisel eşya olmaz.

Ev hediyesi mantıklı. Genel kullanılan bir şey olsun. Bence oğluna ilginiz varsa adamı sallayin anasına çalışın Mesela rende makinesi alın. Buna sevinmeyen kadın gelsin beni öpsün
Ahahahha
Harikasınız:)
yok parasını almıycam tabiki.
onların yardımına karşılık bi ev hediyesi güzel olabilir bence.

En pahalı hediyeyi alın, bu konu ile ilgili konu açmaktan yorulmuyorsunuz madem en pahalı en gösterişli olanı alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…