Evet zevklerini de bilmiyorum.hediyeye gerek yok alacaksan da söyledikleri gibi ev kullanımı olan bişey olabilir, bardak, kahve fincanı seti vs.
gömlek falan ne alaka yani hem zevkleri de meçhul. daha samimi olsanız anlarım da, şu an için abartı olur.
Meyletmeyle bu hediye olayının gerçekten alakası yok. İyilikleri çok büyük ömür boyu unutmam. Bi de size göre düşünecek ne var olan bişey bana göre tam da çok düşünelecek birşey olabilir öyle değil mi? Saygı gösterdiğiniz için sağolun.Sizin iyiliğiniz için söylüyorum boşluktan belki meylettiniz ama abartmayın bu ilgi gösterme durumunu. Mesela bu konuyla ilgili daha kaç tane konu açacaksınız. İnsanlar yardım etmiş tamam genel bi hediye alırsınız ikramlık olur, tatlı olur biter gider. Bunu bu kadar düşünecek ne var
Var var olmaz mı:)
Onlarda buralı zaten, Trabzon da yaşıyorum.
Mesafe uzak değil laz böreği de olur.tereyağ mı istediler
ev hediyesi uygun olur adamla oğluna özel hediye almanıza gerek yok. birde sürekli bu adam ve oğlu bu oğlanın anası yok mu yahu..
mesafe uzak değilse bir nevresim yada kahve fincanı takımı yanına laz böreği götürebilrsin tatlı niyetine yok uzaksa betondan helva al olsun bitsin.
Mesafe uzak değil laz böreği de olur.
Peynir istediler kuymaklık:))
Anası da var ya tanıştım.
Adamla oğlu işimi hallettiler de sürekli o yüzden onları söyledim:)
Ahahahhae tamam işte ev hediyesi+laz böreği+ peynir.
zaten başka meşhur neyi var trabzonun tutup kolundan bir arap götürecek değilsin
Hediye paketi de yapacak mı arabı? Dişi mi olacak erkek mi? Ne amaçla kullanılacak? Aklımda deli sorulare tamam işte ev hediyesi+laz böreği+ peynir.
zaten başka meşhur neyi var trabzonun tutup kolundan bir arap götürecek değilsin
Kuymaklık peynir yanına Lacoste’u pek yakıştıramadım benMesafe uzak değil laz böreği de olur.
Peynir istediler kuymaklık:))
Anası da var ya tanıştım.
Adamla oğlu işimi hallettiler de sürekli o yüzden onları söyledim:)
Öyle de olabilir ama sıcağı sıcağına da bi ev hediyesi vs versem iyi olur bence teşekkür amaçlı.Kuymaklık peynir yanına Lacoste’u pek yakıştıramadım benVer peynirlerini gitsin, samimiyet daha da ilerlerse o zaman düşünürsün başka hediyeyi.
Evet o da saçma olurÖyle de olabilir ama sıcağı sıcağına da bi ev hediyesi vs versem iyi olur bence teşekkür amaçlı.
Sonra da ne diye hediye aldım diycem saçma olmaz mı ?
AhahhahBir üye yazmış yöresel lezzetlerden oluşan bir paket olabilir herkese tek tek hediye almak saçma bence yemekten sonra verirsiniz olur biter. Ya da herkese çorap alın
AhahahhaEv hediyesi mantıklı. Genel kullanılan bir şey olsun. Bence oğluna ilginiz varsa adamı sallayin anasına çalışınMesela rende makinesi alın. Buna sevinmeyen kadın gelsin beni öpsün
yok parasını almıycam tabiki.hediye abartılı'' bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü '' mevzusu gibi olur
zaten şehrinizde ünlü olan birşey götürecekmişsiniz onlar mı sipariş etti parasını verecekler mi ? ikramınız olur hatta birkaç atıştırmalık daha ekleyin , onlardan parasını almamalısınız. başka birşeye gerek yok. yarın öbür gün sizde bir işlerine yardım edersiniz
Arkadaşlar yeni bir ile taşınıcam. O ilde tanıdık yoktu. İş yerinde bir çalışma arkadaşımın eşinin iş tanıdığı vardı. Numarasını verdi yardım edecek diye. İlk gittiğim de adamla tanıştım. 2. gidişimde epey işlemler vardı adam ben de yanında olayım dedi. O gün de oğluyla geldi. Tüm gün benim işlerim için koşturdu oğlu ve kendi. Üzerine bana yemekte yedirler hiçbir şeyi ödetmediler filan. Çocukta bekar ve hoş bir çocuktu. İş koşturmam vardı epey yorgun ve bitkindim. Adam da biraz birlikte vakit geçirin moduna da girdi. Kardeşiyle de tanıştım. Çok yorgun olduğum için kabul edemedim. Yemek sözüm olsun dedim sadece. Kız kardeşine numaramı verdim filan. Çocuk numaramı almadı. Ama samimi şekilde görüşürüz diyerek veda etti. Ailecek görüşeceğiz yüzde yüz bu aileyle. Sizce sosyal medyadan eklesem ailecek abartı olur mu? Yoksa beklesem mi?
En pahalı hediyeyi alın, bu konu ile ilgili konu açmaktan yorulmuyorsunuz madem en pahalı en gösterişli olanı alınArkadaşlar iş yerindeki bir tanıdığın tanıdığı bir konuda bana yardımcı oldu. Önce adamla tanıştım sonra oğluyla birlikte geldiler ve çok koşturdular işim için. Görüşmeye de devam edicez gibi duruyor. Anneme de bahsettim. Dün de aradım onun olduğu şehire iş için gidip gelicem yakınız da zaten işte bi istediğiniz var mı diye? Benden bişey istemişti onu götürücektim. Kızını sordum filan. Annem de diyorki oğlanı da sorsaydın oğlanı sosyal medyadan ekle. Bi adım at bekar işte. Bi kısmet çıktığında da görüşmem içim zorluyor içime sinmese de. Bu çocuk hoş evet ama şu aşamada adım atmam doğru olur mu? Kardeşini ekledim yaşlarımız aynı zaten. Anne sözü dinlenir mi:) gerçi sürekli beni ezen bi annem var zaten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?