Abartılı mı olur?

Bence böyle şahsi bir hediye çocuktan hoşlandığınızı düşündürür. Eğer bir şey istemeselerdi de eve bir şeyler alın derdim ki yiyecek istemişler. Yine de ekstra bir şey almak isterseniz Paşabahçe’nin özel serileri var hem şık hem değerli hem de evlere uygun hediyeler. Kişilere almak yerine bu tarz bir hediye daha uygun düşer.

Bence baba ve oğula anahtarlık tarzı ufak bir hediye alabilirsiniz.Anneye de çiçek alırsınız gayet hoş olur.

Aile boyu tanıştık aslında hızlı bi samimiyette oldu hani görüşürüz bundan sonrasında diye ama bence de abartılı yine de haklısınız.
Yani ailecek gorusmek baska bisi arkadaş olmak baya baya baska bisi .arkadasiniz olsa tamam ama sadece gorusuyosunuz muntemelende yeni gorusmeye basladiniz

Peki teşekkürler konularımı detaylıca okuyup yorumladığınız için en pahalısını alıcam para benim değil mi
Sevdim seni en pahalısını al, kendi maddi durumuna göre en uygun olanı alırsın. Şimdi onu al bunu al diyemem, kendi maddi durumun, sana yardımcı oldukları konu, iletişiminize bağlı bunlar. Bence memnun edici bişeyler ayarlarsın.

Arkadaşlar sadece istedikleri hediyeyi götürdüm ekstra bişey almadım. Ailecek gittik çocuk yoktu. Babam sağolsun oğlunuzda çok yardımcu olmuş o gün. Bekar mı filan diye sordu. Annesi de bekar evliliğe ikna edemiyoruz dedi. Ve olay böyle kapandı. Ailemi de sıkıca tembihledim daha başka bişey sorma sakın diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…