abartiyomuyum

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
en son bosanmaya karar vermistim ama hazir olmadigimi fark ettim ve bu sefer evliligime sahip cikacam diye dusundum oylede yaptim.
Herneyse. Ablasi msj cekti esime sana gelmek istiyoruz ne zaman evdesin diye. Bende tuttum ablasini aradim hani misafirlige gelmek istiyomussunuz niye ben yokum gibi davraniyosunuz dedim. Kotu niyetim yoktu misafir derken gercekten. Bana dediki keimelerine dikkat et biz misafir degiloz orasi bizim evimiz dedi. Sirf esim calisiyor ben calismiyorum diye dedigini biliyorum. Halbuki olan parami esime verdim bittiginden haberi yok. Yok benim evim dedigimde israr etti orasi kardesimizin yani bizim evimiz biz misafir degiliz diye. Bi abla olarak farkli davranmasini beklerdim acikcasi zaten okadar sorun oldu bana dedigi laf sen kavga etmek icin aramissin. Sonraki gun msjlastik cok sinirlerimi bozdu uok oyle demek istemedim tabiiki kavga etmek icin degildi dedi. Aksaminda esimi telde konusunca kavga icin aradigimi soylemis. Fitne cikarmaya calismis benkm gozumde. Hani neden diyosun kari kocasinin arasi acilir diye dusunur insan. Ben arayip hic karsilikli konusmadik diye belki bazi seyler daha netlesir diye aradim. Bana dedigi sey benle ilgili konu varsa soyle ailemle sorunlqrini onlarla hallet. Cok sasirdim cunku abla bildim belki beni dinlerse anlar falan diye. Herneyse bi adim ilerleyemedik yine ve ben artik bunaldim. Ailesiyle gorusmemek hosuma gitmiyo ama gorusuncede olmuyo anlasamiyorum.

zaten en son yine bi ay oldu olmadi esim mutsuzlugumdan evliligin memnuniyet vermediginden bahsetti boyle konustu dedim artik yeter bosanalim yine yok dedi. Adam yok deyince bende bosanalim diye tutturmadim. Ama guvenimde kalmadi hicbirseye karsi.

Perdelrim bi ay once falan takildi laminatin bi kosesi hala yapilacak. Burda bi gelecek istemedigini dusunmeye basladim. Boyle iste cok kafam karisik karisik karisik yazdim. Elestirige acigim onyargiya degil. Herseyden biraz yzmay calistim ne biliyim

gorumcen sacmalamis. Orasi onlarin degil senle kocanin evi.

Ocak aldiniz mi? Misafir agirlayacaksiniz ya..

Benimde eşime sorarlar, ben hiç sorun etmem
Hatta daha iyi
Benim ailem bana sorsun, eşimin ailesi eşime
Biz birbirimize sorarız planımız yoksa buyrun deriz
İlk atar senden gelmiş abla da devamını getirmiş
Abartmışsın evet

gorumcen sacmalamis. Orasi onlarin degil senle kocanin evi.

Ocak aldiniz mi? Misafir ayarlayacaksiniz ya..
Ocak benim de aklıma geldi 'evinizde et ocak var mı diyodu'
Her ocağı olan hergün et yemiyo bi sakin ol demiştim
Paranı saklama bi ocak alın atla deve değil demiştim

Mesele tabiikide esime msj atmalari degil. Mesele ben yokum gibi davraniyolar. Bende aradim niye oyle yapjylsunuz dedigimde sana gelmiyoruz oldu cevap zaten. Beni istemediklerini dusunuyorum

Evet dalga gecenler olmustj. Ama on defa soyledim ben calismiyorum elimdeki olan parayida zaten esime verdim bitti diye. Bi bucuk ay oldu ise baslayali. Ve evet hala ocagimiz. Mesele para verip ocak almak degil mesele esim neden sorun etmiyodu. Perdelerimde asili degildi onuda bi ay olmustur yeni takti ben soyleniyorum diye

Mesele tabiikide esime msj atmalari degil. Mesele ben yokum gibi davraniyolar. Bende aradim niye oyle yapjylsunuz dedigimde sana gelmiyoruz oldu cevap zaten. Beni istemediklerini dusunuyorum
Eşine mesaj atıyorlarsa eşin cevaplasın
Buyrun ya da müsait değiliz gibi
Sen niye hop bura benim de evim dercesine araya giriyosun
Onlar kardeş
Senin kardeşin sana mesaj atsa
Eşin alo bana niye sormuyosunuz diye arasa hoş olur mu
Eniştem bizi istemiyo demek ki der ablamın evine gelemez miyiz ne oluyo derler aynı görümcen gibi
Sen bence eş ailesine ön yargılısın, istemiyosun.

Dalga gecip kendini iyi hissetmek icin sacma sapan yorum yapmak isteyenler yazmasin bi zahmet

Ben evin hanımıyım her şey benden sorulur restinize rest çekmiş

Esasen biz misafir miyiz canım aileyiz hazırlık vs istemez hani X de evde olsun da görelim demek istemiştim diyebilen bir abla olsa sıkıntı olmazdı

Ama karışmayın ailesi ile iliskilerine onu arasınlar ne var ki bana ne onu aradılar diye ben yok mu sayılmış olacağım

eşine mesaj çektikten sonra ablasını araman hoş olmamış. ama onların verdikleri cevap çok yanlış. ne demek bizim evimiz bizim evimiz, orası eşinle senin evin. bu hakkı kendilerinden nasıl görüyolar, anlamadm.

Yahu ne benim evim meselesi ablasi orasi bizim evimiz diye basladi. Ben abartiyo olsam itiraf etmez sana gelmek istemiyoruz o yuzden kardesime sana gelmek istiyoruz diye yazdik dedi. Ondan oyle dusundum.

Görümce ile şahsi problemleri var galiba
İki tarafta cephe almış birbirine

Mesele esime msj cekmesi degil. Mesele esime bastira bastira sana gelmek istiyoruz demeleri. Arayip sordugumda zaten evet oyle dedi. Zoruma giden o. Beni silmisler gibi konustu

Yahu ne benim evim meselesi ablasi orasi bizim evimiz diye basladi. Ben abartiyo olsam itiraf etmez sana gelmek istemiyoruz o yuzden kardesime sana gelmek istiyoruz diye yazdik dedi. Ondan oyle dusundum.
Eskiden beri sorunlarınız mı var görümceyle
Varsa hiç muhatap olma bence

Iyi de kimse kötü bir şey dememiş ki önyargılarından kurtul eşinin ailesine karşı da kk ya karşı da

Onyargi yok ona eminim. Ben yasadiklarimi bilirim. Sadece abartiyomuyum diye dusundum. Zaten problemler var aramizda ailesiyle bende arayip konusmak istedim buyrun gelin dedim hatta. Cevapta misafir degiliz oldu. Zaten sana gelmek istemiyoruz oldu. Bazi seyler konusmadan cozulemez diye dusundjm ama konusamiyoruzda

ne sacma yapmissin aramakla. bizimde hep esime derler gelecegiz diye. ne varki bunda. o onun ogullari kardesleri. ocaginiz yok mu anlamadım. ocaksiz ev mi olur

Sizin eviniz.Eşinle senin.Diğerleri misafirdir.Senin kardeşin anne babanda olsa,eşinin kardeşi anne babası da olsa misafirdir.Burda misafir kelimesine takılması bahane olmuş zaten.

Ama gelmek için eşini arıyorlarsa geri dönüp aramamalıydın.İster çalış ister çalışma o evin hanımı sensin.Görümcen kendi çalışıyor mu?
Kimseye kendini ezdirme eşin dahi olsa.Ve sürekli boşanalım lafı etme.Gerçekten boşanmayı istiyorsan davanı açarsın.

Karı kocanın arası açılır diye düşünür diyorsun da,herkes senin düşündüğün yerden bakmaz.

Konuşasın düzeltesin varsa
Bırak eşin buyrun desin, ona sorulmuş çünkü
Gelince yüz yüze konuşurdunuz görümcenle, yüz yüze görüşmek daha iyidir her zaman mimikler filan çok şey ifade eder
Böylesi neden bana sormuyorsunuz demek olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…