Abartıyor muyum? Anormal miyim?

Çocuğa ben de üzülüyorum çünkü ailece bağırarak anlaşıyorlar. Öfkelendiğinde anne babaya bağırıyor, baba anneye bağırıyor, çocuğu bağırarak uyarıyorlar çocukta henüz cümle kuramıyor ama ona bağırıldığında tepki olarak o da anne babasına bağırıyor

Biz de 2 kişiyiz inanın belli bir saatten sonra yatak odama terliksiz giriyorum. Tv sesi çok açılmaz. Acaba diyorum bizim bu kadar sessiz olduğumuzdan mı özellikle bağırma seslerini duyuyoruz

Biz de 2 kişiyiz inanın belli bir saatten sonra yatak odama terliksiz giriyorum. Tv sesi çok açılmaz. Acaba diyorum bizim bu kadar sessiz olduğumuzdan mı özellikle bağırma seslerini duyuyoruz

ne olursa olsun o saatte bağırması özellikle çocuğa bağırması hiç doğru değil. Uyumuyorsa da masal okusun insan gibi uyutsun.

Ne abartısı komşuluk olmayan yerlerde ve bu devirde böyle şeyler normal oldu .. sen güzellikle söyle böyle böyle yapmayın lütfen tekrar yada dikkatli olun diye biraz akıl verin uyarın aksi takdirde şikayet edeceğim diyin.. Baktınız tekrarlıyor bildiğini okuyor polise değil de -polis buna bakmaz- ,belediyeye beyaz masa’ya şikayet edeceksiniz sonra zabıta ekibi evinize gelecek o ilgilenecek ...

Cocuk sesini ,uyumamasini falan anlarim da bagirti ve supurge sesi gercekten olmaz haklisiniz. Yoneticiye bir sey yapmayacaksa noterden kendisine ihtar gondereceginizi soyleyin. Komsuyla boyle sorunlar cozulmez. Yonetici de uyarmazsa ihtar kesin cozumdur. Mecbur kalir ilgilenirler

ne olursa olsun o saatte bağırması özellikle çocuğa bağırması hiç doğru değil. Uyumuyorsa da masal okusun insan gibi uyutsun.

Apartman yöneticiniz varsa onun aracılığıyla uyarabilirsiniz.

Konuşmak için çıktım ama sanırım evde yoktu açan olmadı kapıyı

Abartmiyorsunuz. Boyle toplu yasanilan yerlerde avaz avaz bagirilmaz, gece yarisi hiç bagirilmaz. Ben en alt kattayim, altimda kimse yok ama gece vakti temizlik yapmam, supurge yapmam, camasir makinasini bile calistirmam. Tv nin sesine dikkat ederim. Esim bazen acar kıs derim.
Ust kattakilerde bunlara dikkat ediyor. Sadece arada balkondan hali cirpmaya basladi onada birsey demiyorum. Cocuk olmasi 7/24 gurultu yapabilecegi anlamina gelmiyor.

Polis hiçbirşey yapmıyor siz kayıt alın kamerayla o şekilde şikayetçi olun veya bi yazı çıkartın girişe asın üstüne alınır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…