- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi JewelryBonney
-
evet, onların tecrübelerini yabana atamam zaten ve genelde her konuda haklı çıkarlar dediğiniz gibi. zaten okulu bitirmeme 3 yıl var, ondan önce evlenemem. bu süre ilikşimi değerlendirmek için yeter diye düşünüyorum. şu an 7-8 ay oldu zaten, kısa sayılabilir.Evet canım ama sevgilin geçen bu sürede puanları artıracak mı yoksa eksiye mi düşecek sence.
Ailenin sözünü bence dikkate al.Genelde haklı çıkıyorlar.
Hakkında hayırlısı olsun.
sorun da bırakıp gitmenin zor olması. geçmiş ilişkilerinde başarısız olması, bazılarında bırakılması ve genel olarak yalnız bir insan olması onu bırakmamı zorlaştırıyor. bir de evlenmek istediği sevdiği kişi olarak ben de bırakırsam ne hale gelir. kıyamıyorum işte.canım yaşla olgunluğun hiç bi ilgisi yok tamamen karekter meselesi. böyle bi adamla niye ömür geçireceksin ki . bırak gitsin çıtır hatunsun az tecrübe kazan
Alintilmadan yazmisim ortaya pardon :)hic oyle dusunmedim ya hakkaten onlardan biriyle evlenirdi belkim
iyilesme/duzelme ihtimali var miydi ki
Kaç yıldır berabersiniz ki?çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor da, onu sevmem, bağlanmış olmam, onunla olan geçmişim, ayrılırsam dağılacağını bilmek beni düşündürüyor. çok saçma biliyorum ama ya ben ondan ayrıldıktan sonra ona bir şey olursa çok suçlu hissederim diye düşünüyorum.
Ama belki birakilmasinin sebepleri vardir?sorun da bırakıp gitmenin zor olması. geçmiş ilişkilerinde başarısız olması, bazılarında bırakılması ve genel olarak yalnız bir insan olması onu bırakmamı zorlaştırıyor. bir de evlenmek istediği sevdiği kişi olarak ben de bırakırsam ne hale gelir. kıyamıyorum işte.
bir kere boşanmış ve birkaç da ilişkisi olmuş, bir tanesi ciddi. boşanma sebebi olarak sevgi yoktu ve anlaşamıyorduk dedi, ciddi ilişki bitmesinin sebebi olarak da ben zengin olmadığım için ve ailesi onaylamadığı için beni bırakıp zengin biriyle nişanlandı dedi. ama bunlar yüzeysel bilgiler ve çok farklı da olabilir. zaten ne zaman eski ilişkilerinin konusu açılsa acayip rahatsız oluyor, konuyu hemen kapatıyor. bir şey öğrenemiyorum, saygısızlık olmasın diye uzatmıyorum.Ama belki birakilmasinin sebepleri vardir?
yok dostum ya, degiseceklerini hic sanmiyorum, huylu huyundan meselesi.. degisse, ilk krizleri yasadigimizda ve yalvar yakar oldugunda degisirdi, iyice batmazdi.. senin de oyle..Bir daha evlenirse ayni hatalari yapmaz belki.
Mesela ben eski eşimin bana yasattiklarini yeni esine yasatmadigini düşünüyorum. Ikinci evliliginden de olmaya korkar enazindan.
Gerci esi sert ve eli maşalı biriymis. D.tü yemez zaten
hahaha lafa bak dikkat edersen kadınların vücut yapısı seninkine benziyor diyor kılıfını uydurmuşnormal bir site, kötü bir yer değil ama paylaştığı resimler kötü. savunması ise sitede begeni topluyordum resimleri paylaşınca takipçi sayım arttı, hem de dikkat edersen kadınların vücut yapısı sana benziyor yani sen tam zevkime goresin oldu. Bu da sıvamak oluyor sanırım.
bunu söyleyince içime su serpilmesini bekliyordu sanki. kadınların vücudu bana benziyor diye havalara uçmalıydım, adam haklıhahaha lafa bak dikkat edersen kadınların vücut yapısı seninkine benziyor diyor kılıfını uydurmuş
kesinlikle, benim face ve kk dışında hiçbir yerde hesabım yok. ve bir tek burayı düzgün kullanıyorum, diğeri kırk yılda bir ne var ne yok diye hayalet gibi girip çıkıyorum. takipçiymiş, resim, durum paylaşımıymış hiç uğraşmam. ona ne oluyor bu yaşta anlamadım.15 yaş farkı var ama aklı çocuk bence takipçi sayısı ne ya :) benim 11 yaşımda kuzenim bunlarla uğraşıyor
kesinlikle, benim face ve kk dışında hiçbir yerde hesabım yok. ve bir tek burayı düzgün kullanıyorum, diğeri kırk yılda bir ne var ne yok diye hayalet gibi girip çıkıyorum. takipçiymiş, resim, durum paylaşımıymış hiç uğraşmam. ona ne oluyor bu yaşta anlamadım.
ewet canım kılıfı sana uydurmuş hemen inanma ama erkekler bakıyor yani böyle resimlere videolara ama paylaşmak ayrı derecede bi sapıklık ya bencebunu söyleyince içime su serpilmesini bekliyordu sanki. kadınların vücudu bana benziyor diye havalara uçmalıydım, adam haklı
Acikca anlatmasi iyi de, sen o sekilde yaşamıyorsan sıkıntı..bunlara ek olarak ilişkilerinden biri de tek gecelik, buna karşı savunması da alkollüydük, ikimiz de sonradan pişman olduk demesi. buna karşı geçmiş geçmişte kalmıştır diye düşünmeye çalışıyorum ama bilemiyorum, bu tarz olaylar bana ters, ben daha tutucuyum bu konularda.
bir yerden bulduğu. eva green falan da var ama çoğunlukla asya kökenli zayıf kızlar, japon, koreli falan.Peki paylastigi resimler kimlerin? Biyerlerden buldugu fotografkarmi yoksa kendi cektigimi? Bunlari kullanmaya hakki varmi? Bana suc isliyormus bile geldi, izinsiz insanlarin fotoraflarini sergileyerek... Onu gecelim, olgun diyorsunuz, ama size duygu sömürüsü yapiyor, yok cirkinim zengin degilim, benden iyilerini hak ediyorsunuz... Bana hic olgunmus gibi gelmedi.... Zaten kendinden bukadar yas büyüklerle insanin sevgili olmasida hic etik gelmiyor bana, simdi iyi diyorsunuzda bi 15 yil sonra ne olcak? Siz tam olgun bi kadn olmusken o ihtiyar bi amca olacak... Ne diyeyim zaten iki kere bi nevi görmezden gelmissiniz, allah mutlu etsin, ama bakmak farkli paylasmak farkli, bunun icin özel biyere üye olup hobby haline getirmek bambaska... Hic normal degil...Sizin hayatiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?