Abartıyor muyum?

En güzeli kendi kazandığın para. Ama bebeğini kendin büyütmen de çok güzel bir şey. Içinden geldiği gibi davran boşver. Herkesin yaşadıkları farklı.

istifa etmek buyuk hata tekrar soyluyorum boyle kararlari bize sormadan almayin

Biz 2 cocukla sizden fazla cinsel ilidkiye giriyoruz.cinseliksiz evlilk olmaz istedigi ksdar iyi olsun siniz

evlendik calisiyorum. hamile kaldim, cocugumuz oldu isten ayrildim.

sonra baska bir ise basladim memnun kalmadim esimin israri sonucunda ordan da ayrildim.

yaklasik 1 ay sonra kuafore gitmem lazim dedim ki sac normalde ayda 1 boyaniyorsa ben o donemde 3 ayda bir falan gidiyirdum. neyse bana dedi ki kuafor paranı da benmi vericem dedi.... bir de ona da kendin cozum bul diye ekledi.. nasil cozum bulacaksam artik... ama o kadar koydu ki bana o laf...

o gun bugundur esime minnet etmemek icin calistim hep....

he boyaya mi ... simdi 1.5 ayda bir gidiyorum :)

bir kadinin gercekten kolunda bilezik olmali... yani benim gibi kocalara sahip olan kadinlardan bahsediyorum.

ama bak 10 sene olmus hala icimde yara....

sizde is bulun bir an evvel... cocuk konusu 2 kisilik oldugu icin asagi yukari konusaman... karisamam... ama hayirlisiyla kucağınızabir tane minnak alirsiniz insallah.

sevgiler.

Valla ozetle:
Para yoksa ask yok
Para yoksa mutluluk yok
Para yoksa muhabbet yok
Para yoksa seks yok
Bence.

Olaylari biraz akisina birakin..is aramaya devam edin bulursaniz baslayin.bu arada yine cinsel yasantinizi canlandirmaya bakin.bebek bebek diye saplanti yapip kendinizi ve esinizi bunaltmayin..herseyin bir zamani var.akisina birakin.

Banada ders oldu. Ben de artık işi bırakmam. Böyle böyle daha güçlü hale geliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…