- 17 Şubat 2018
- 101
- 20
- 13
- 35
- Konu Sahibi elvandogancan
-
KayınpederiminOturduğunuz yer kendinizin mi
Kira ödüyor musunKayınpederimin
Ben hak verdim size. Akşama kadar sıcak, basık evde çocuğa baksın bakalım nasıl oluyomuş. Üç günlük dünya yarına çıkacağımızın garantisi yok. Elimde imkan varken sıkıntı çekmem, gerekirse çıktığım evi kiraya verir kiraya çıkarım valla. Sıcakta bebe oyalaması aşşşşırı zor.
Hayır , zaten burda oturmamızın sebebi zorluklarla yapılmış, eşimin aidiyet duygusundan dolayı. Oturuyoruz zaten ( valla benim babamda kendi evini zor yaptı herkes için öyle sonuçta )Kira ödüyor musun
Oooo kiralık hayatta taşınmaz borcu sevmez eşim kiralığa asla karşıEv satın alıp çıkmanız Allah’ın emri mi madem eşiniz borç yapmak istemiyor faizleri yüksek buluyor (ki bence haklı) güzel bir kiralık daire bulun oraya taşının.
Hayır , zaten burda oturmamızın sebebi zorluklarla yapılmış, eşimin aidiyet duygusundan dolayı. Oturuyoruz zaten ( valla benim babamda kendi evini zor yaptı herkes için öyle sonuçta )
Oğlum daha 9 aylık oda küçük olduğu için klima çarpıyor maalesefOdayı kırdırıp birleştirseniz genişlese
Klima neden açmıyorsun
7/24 çalışıyor bizde sıcakta
Sende çalışıyor olsan alın derim
Ama eşin istemiyor
O zaman eşini ikna edeceksinOğlum daha 9 aylık oda küçük olduğu için klima çarpıyor maalesef
kırdıramayız maalesef oğlumun dolabı eşyaları vs o çekyat olan odada
Yaşayacağınız ev gibi konularda sizin söz hakkınız yok mu neden eşiniz veriyor kararıOooo kiralık hayatta taşınmaz borcu sevmez eşim kiralığa asla karşı
İşte nasıl ikna edebilirim:)O zaman eşini ikna edeceksin
Başka çare yok
Durumu anlatın işteİşte nasıl ikna edebilirim:)
Maalesef her konuda hakkım var ama bir tek bu konuda hakkım yok alacakmış ama bekle diyor bekledikçe zaten her şeye zam geliyorYaşayacağınız ev gibi konularda sizin söz hakkınız yok mu neden eşiniz veriyor kararı
Ah ah kaç aydır dil döküyorum bekle diyor ama inanın dayanacak gücüm kalmadı aşırı havasızDurumu anlatın işte
İkna olur mu bilmem
☺
Ah ah kaç aydır dil döküyorum bekle diyor ama inanın dayanacak gücüm kalmadı aşırı havasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?