- 17 Şubat 2018
- 101
- 20
- 13
- 35
- Konu Sahibi elvandogancan
-
Öyle diyorum hayır alakası yok diyor her gün kavga ediyoruz ev yüzündenİstemiyor ailesinden uzak olmak
Hanımlar merhabalar
Şuan kv ile altlı üstlüyüz ama evim çok küçük salonum var dar sadece koltuk takımı var , diğer odam da sadece iki çekyat var yatak odamda öyle dar, mutfağımda yemek masası var yine ferah ama evim hiç esmiyor hava almıyor sokak arasında arkadaki evle dibdibeyiz karşıdaki evlede 2 araba mesafesinde. Oğlum hiç uyuyamıyor gündüzleri hava sıfır , klima var ama çalıştıramıyorum çarpacak diye.
Neyse eşimin maaşı gayet iyi 6 bin civarı. 100 bin tllik arabamız var eşimle beraber aldık. ( şuan çalışmıyorum)
Düğündeki takılar altınlar duruyor bankada yani şöyle diyim nakit 200 bin çıkarırız..
Eşime yalvarıyorum ev alalım diye eşim aşırı kararsız bi insan ve bişeye yüz kere demen lazım yapması için kendiliğinden hayatta yapmaz mesela evde peynir yoksa Yoktur demezsen hayatta almaz
İnsanları evime çağıramıyorum evim çok dar ve basık. Çevremizde çok fazla.
Eşime diyorum ki evi alalım çocuk nefes alsın yakınlarda park yok bişey yok.
Kredi faizleri düşsün diyor bir senedir ama her şeye zam geliyor. Eşimin mantığında şu var para biriktirip alacak veya en azından diye ev 350 binse , 300 ünü nakit çıkarmak istiyor veya çocuk 3-4 yaşına gelince borçtan çok korkuyor ama borçsuz birşey sahibi olunmuyor.
Her gün ev muhabbeti açıyorum sen bana stres yaptırıyosun diyor. Ama o kadar bunaldım ki sıcak dar çocuığın hava almaya yeri yok eşimi nasıl ikna ederim.
Aslında şuan normal insanların aldığı gibi alabiliriz ama inat ediyor.
Evde inanın sessiz ortam bile olmuyor odalarım bile dibdibe
Valla bu üçüncü paragrafı ilan edeni Burada bile taşlıyorlar :)İnançlı biri ise İslam tarihinde bir oturmanın yeri olmadığını hatırlatın, zaten ayrı düzen kuracak imkanı olmayan, fiziksel ve ruhsal olarak evlilik şartlarını yerine getiremeyenlerin evlilik yapmasına da Allah sıcak bakmıyor.
Öyle sabır falan dilemeyeceğim ama bir konuda siz dahil bir çok kadına ve erkeğe kızıyorum, yahu evlilik nikah masasında "eveeeet" diye haykırarak gerçekleşen bir şey değil, kişiler şahitler huzura çıkıp nikahını ilan etmeden evvel oturup maddi manevi herşeyi maddeler halinde sözleşmeye dahil edip karşılıklı bu maddeleri kabul edip öyle girer dünya evine ve aynı yatağa.
Tabi günümüzde toplumun algı oyunu yüzünden mehir istemeye bile yüzü kızaran kızlarımız bu sözleşmede ben şunu isterim benim şartım budur sınırlarım budur fedakarlığım da şu kadardır diyemez.
Ah bu toplum bize helal olanı bile haram hale getirdi, nasıl hesap verecekler merak ediyorum.
Her neyse, size önerim ailesi hakkında olumsuz konuşmalardan kaçınarak, her iki tarafın da refahı için bunu istediğinizi güzellikle ifade edin, sonuçta onların yaşam alanını işgal eden sizsiniz. Eğer frekansı tutturup sizi dinlemesini sağlarsanız şunu da ekleyin, belki çok güzel olabilecek geniş aile bağlarımız bir oturma yüzünden şeytanın gölgesinde kalıyor çünkü Allah'ın koyduğu düzene ters hareket ediyoruz, iki tarafa da huzur vermiyor, ben ailenle sorunsuz bir ilişki yaşamak herkesi güzel hatırlamak istiyorum.
Çok yoğun çalışıyor kendisi eve zor geliyorÇocuğu esinize bırakın çalışmadığı günlerde.
Emziriyorsaniz sagma yapın kendime tatil verdim deyin.
Sizi anlasın empati kuramiyorsa.
Kiraya hayatta çıkmaz eşimBu arada size başka bi eve taşınma hakkında hak verdim. İlla ev alınmasına gerek yok. Faizlerden çekiniyosa eşiniz zorlamayın. Herkesin evi olcak diye bişey yok bence.
Biraz alakasız ama hanımefendi eşiniz hangi sektörde çalışıyor mesleği ne? Maaş iyiymiş de:)Hanımlar merhabalar
Şuan kv ile altlı üstlüyüz ama evim çok küçük salonum var dar sadece koltuk takımı var , diğer odam da sadece iki çekyat var yatak odamda öyle dar, mutfağımda yemek masası var yine ferah ama evim hiç esmiyor hava almıyor sokak arasında arkadaki evle dibdibeyiz karşıdaki evlede 2 araba mesafesinde. Oğlum hiç uyuyamıyor gündüzleri hava sıfır , klima var ama çalıştıramıyorum çarpacak diye.
Neyse eşimin maaşı gayet iyi 6 bin civarı. 100 bin tllik arabamız var eşimle beraber aldık. ( şuan çalışmıyorum)
Düğündeki takılar altınlar duruyor bankada yani şöyle diyim nakit 200 bin çıkarırız..
Eşime yalvarıyorum ev alalım diye eşim aşırı kararsız bi insan ve bişeye yüz kere demen lazım yapması için kendiliğinden hayatta yapmaz mesela evde peynir yoksa Yoktur demezsen hayatta almaz
İnsanları evime çağıramıyorum evim çok dar ve basık. Çevremizde çok fazla.
Eşime diyorum ki evi alalım çocuk nefes alsın yakınlarda park yok bişey yok.
Kredi faizleri düşsün diyor bir senedir ama her şeye zam geliyor. Eşimin mantığında şu var para biriktirip alacak veya en azından diye ev 350 binse , 300 ünü nakit çıkarmak istiyor veya çocuk 3-4 yaşına gelince borçtan çok korkuyor ama borçsuz birşey sahibi olunmuyor.
Her gün ev muhabbeti açıyorum sen bana stres yaptırıyosun diyor. Ama o kadar bunaldım ki sıcak dar çocuığın hava almaya yeri yok eşimi nasıl ikna ederim.
Aslında şuan normal insanların aldığı gibi alabiliriz ama inat ediyor.
Evde inanın sessiz ortam bile olmuyor odalarım bile dibdibe
Estagfurullah:) özel hastanede yöneticiBiraz alakasız ama hanımefendi eşiniz hangi sektörde çalışıyor mesleği ne? Maaş iyiymiş de:)
ben olsam evden misafiri eksik etmem esimin evde oldugu gunler,
bakalim nasıl rahat etcek o sicakta o seste o kalabalıkla misafirle nasıl ilgilenecek,
evde bisey ikram etmek icin hareket edecek alan bile kalmaz kalabalik olursa
bence kimseyi cagirmayarak esinizin isini kolaylastiriyosunuz
Tabiki çok doğru dedinizBence kira vermeden oturdugunuz icin çözümlere kapalı.
Sonuçta kiralarda az değil artik
Cebinden para çıkmıyor erkekler içinde evin ici, konumu falan pek önemli degil zaten.
Oradan çıksaniz bir masraf daha cikacak konut odemesi yada kira gibi.
Sonuçta cikinca kiraya verilir kirayi kv kp alir artik, doğru mu?
Edit: sorulana cevap yazmamisim bile:) haklısınız. Birikiminiz de gayet yeterli ev pesinati için .
Tabiki çok doğru dediniz
Biriktirecekmiş daha beyefendi bişey diyemiyorum konuşulmuyor bana saygısı yok maalesef saçma saçma cevaplar veriyor
Teşekkür ederim çok güzel analiz yaptınız:)Diger konunuzuda okudum.
Niye böyle saçmalıyor ki acaba
Para konusunda iyi de kazanıyor hep mi böyle cimriydi
Sinirlerını kontrol edemeyip cabuk sinirlenen hemen tepki veren biri dimi?
Alttan almayın, kufur ettiğinde söyleyin Terbiyeli ol diye . Yada bagirdiginda uyarin bagirma düzgün konuş diye
Altta kalmayin ezmesine izin vermeyin
Iki konuyu birleştirmis gibi oldum:)
Teşekkür ederim çok güzel analiz yaptınız:)
Alıyor onda sıkıntı ama sonra burnumdan getiriyor(( kendine bişey almaz zorla alır , ev alıcaz diye almıyormuş . Sanki ben istiyormuşum Evi gibi davranıyor birde. Diyorum uyarım ama sil baştan yine
Sallamaz biliyor musunuz ama her şeyi mükemmel ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?