Abartıyor muyum?

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Merhaba güzel kadınlar. Kadınlar gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum.

Bende dert bitmiyor. Sakinleşsem bile buraya yazıp fikir almak beni rahatlatıyor..
Geçen gün eşimin doğum günüydü. Küçük bir kutlama yapıp fotoğraf falan çektirdik. Velhasıl ben bunları sosyal medyaya attım. Dün akşam kayınvalidem arayıp annemle (kendi kayınvalidesi) olan fotoğrafı niye koymadın dedi bende anne ben orada çok çirkin çıkmışım inan shop yaptım o hali bile kurtarmadı dedim güldük kapattık. Gece mj atmış whatsapptan canım o fotoğrafı bana atar mısın diye bende sabah gördüm. Fotoğraftan kendimi kırpıp attım. Belki sosyal medyaya kendisi atar diye. İşe geldim bir bakayım şu f...a dedim. Eşim fotoğrafı atmış beni kırpmadan. Mj attım eşime, canım o fotoğrafın benim olmadığım haliyle atar mısın çok çirkin çıkmışım ışık çok kötüymüş zaten ellerim falan çok çirkin duruyor burnum parlıyor kocaman duruyor resmen dedim. O da yok işte babaannem alınmış beni beğenmiyor mu demiş. Yarın kaldırırım dedi. Bende yarına kadar herkes görmüş olcak ve ben rahatsız oluyorum bu fotoğraftan kırptığım halini at, neden beğenmeyeyim babaanneni dün zaten annene izah ettim hala bu fotoğrafın derdine düşüyorsunuz. Size atmayın demiyorum kırptığım halini atın. Ben sizin bütün güzel fotoğraflarınızı özenle seçiyorum siz hep benim eblek gibi çıktıklarımı atıyorsunuz dedim biraz daha diretti yok işte kaldırmıcam yarın kaldırırım falan dedi. Bende napıyosanız yapın artık sizinle hiçbir karede yan yana bulunmayacağım dedim. kocaman harflerle lanet olsun sildim lanet olsun ya demiş. Sonra ben o fotoğrafı kırpıp o albüme ekledim. Yani kayınvalidem biraz inat yapıyormuş gibime geldi. Dün izah ettim belliki bugün eşime şikayet eder gibi konuşmuş olacak ki eşim hemen atmış fotoğrafı. Ya zaten o günde hamile olduğun hemen belli oluyor yok çok kilo almışsın vs. diye moralimi bozdular sabaha kadar yatamadım üstelik sadece 2 kilo almışım. insan der ki kızın canını yeterince sıktık kendini iyi hissetmiyor bari biraz anlayışlı olalım demiyorlar.

Ne kadar saçma birşey
Babaanne, kayınvalide facebooka konan fotonun derdine nasıl, neden düşer?

Kaldı ki, güzel bile çıksanız babaanneyi koymak zorunda değilsinizki,kime ne yahu.
Off ne dertsiz insanlar var gerçekten.

Hiç takılmayın, alınan alınsın bozulan bozulsun.

sizin için fotoğraflarda güzel olmak önemli belli ki...
yada ben çirkin olduğum için çok önemsemiyorum :)

bence hormonlardan... abartma bu seferlik öyle oluversin...
anlıyorum güzelce açıklamışsın ama kayınvalidenin kayınvalidesi söz konusu olunca 80 üstü bir yaş bekliyorum. öyle olunca anlayışlı davranmak lazım herhalde.

Hamilelik hormonlarından olsa gerek, ABARTIYORSUN.

Ama çok çirkin çıkmışım. Birde eşimde dahil hepsi bana kendi fotoğraflarını güzelleştirdiler öyle attırdılar hatta atmadan önce gruba at diye tembihlediler hepsinin gönlünü yaptım. Benim ennnn çirkin fotoğrafımı atıverdiler

Iki tane kv zor oluyor gercekten. Abartmaya ve gelini kabartmaya bayiliyorlar. Kafana takarsan hamilelik zor gecer.

Canım olabilir seni bilen biliyor, kendinle barışık olmalısın.

Fotografini face de reklam ajanslari mi gorecek ki, normal tanidigin insanlar cevren gorecek. Onlar da senin canli halini bildiklerine gore fotografin bu kadar onemi yok.
Sen her seyi boyle buyutursen hayat mu gecer

Yani biraz yaşından olsa gerek herhalde beni beğenmiyor mu demiş halbuki hiç alakası yok Bende kayınvalidem kendisi atar diye kırpıp attım üstelik

Bence hiç abartmıyorsun..
Sosyal medya benim kullanım alanım
Hangi fotoyu paylaşıp, paylaşamayacağıma
müdahale edemezler..
Üstelik onların olduğu bir resmi kırpıp attığım halde
eşim orjinalini paylaşıyorsa
büyük olay çıkarırdım..
Ben istemiyorsam istemiyorumdur.
Kimsenin gönlü olsun diye
istemediğim bir görüntüde insanların beni görmelerine
izin vermek zorunda değilim.

Biliyorlar elbette ama o fotoğraf beni rahatsız etti yani Birde ben eşimin öyle fotoğrafını atsam hemen sil onu sil der

Biliyorlar elbette ama o fotoğraf beni rahatsız etti yani Birde ben eşimin öyle fotoğrafını atsam hemen sil onu sil der

tamam da adam ertesi gün silieyim dediğinde ok deseydiniz şu an sorun yoktu değil mi?
ha bence de kimse kimsenin atacağı fotoğrafa karışmasın ama.
ya da özel günlere album yapmaktan vazgeçin. bence çok gereksiz.

Valla ne yaptım ettim sildirdim eşime bu seferlik böyle olsun diyemedim Evet biraz alınganlık etmiş ama daha önce babaanneyle olan birsürü fotoğraf koydum bir kere koymadım alınmış

Yani biraz yaşından olsa gerek herhalde beni beğenmiyor mu demiş halbuki hiç alakası yok Bende kayınvalidem kendisi atar diye kırpıp attım üstelik
Sizin fotodaki güzellik kaygınız birazcık abartılı buldum ama ben de öyleyim diye pek ses etmedim ben de çok incelerim, az foto atarım zaten ama dikkat ederim yani.

Burda işgüzarlık kayınvalideye ait.
Siz zaten atmışsınız, bir de eşinize söylemesi niyetini gösteriyor.
Herkes ayrı cins işte, yaşlı deyip geçin.
Benim babaannem olsa, "ne işim var benim internette, silin çabuk" diye bağırırdı.
Eşinizle aranızı bozmayın hiç yere.

ne kadar gereksiz işler hiç mi sıkılmıyorsunuz
sosyal medya paylaşımları başlı başına dert haline gelmiş gibi
yok sıkılmıyorum tek derdim gereksiz işlerle uğraşmak
sosyal medya değil derdim eşimin ailesinin benden beklediği anlayışı bana göstermemeleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…