- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Ama çok çirkin çıkmışımmmabartıyorsun..
Ama çok çirkin çıkmışımmm
Hamilelik hormonlarından olsa gerek, ABARTIYORSUN.
Canım olabilir seni bilen biliyor, kendinle barışık olmalısın.Ama çok çirkin çıkmışım. Birde eşimde dahil hepsi bana kendi fotoğraflarını güzelleştirdiler öyle attırdılar hatta atmadan önce gruba at diye tembihlediler hepsinin gönlünü yaptım. Benim ennnn çirkin fotoğrafımı atıverdiler
Ne kadar saçma birşey
Babaanne, kayınvalide facebooka konan fotonun derdine nasıl, neden düşer?
Kaldı ki, güzel bile çıksanız babaanneyi koymak zorunda değilsinizki,kime ne yahu.
Off ne dertsiz insanlar var gerçekten.
Hiç takılmayın, alınan alınsın bozulan bozulsun.
Biliyorlar elbette ama o fotoğraf beni rahatsız etti yanikadının sizle başka bi uğraşmışlığı vs yoksa bence abartmışsınız.
adam yarın kaldırırım demiş. ok deyip geçseydiniz. soyal medyada olanlar sizin gerçek halinizi bilmiyolar mı? ne olacak ki?
Biliyorlar elbette ama o fotoğraf beni rahatsız etti yaniBirde ben eşimin öyle fotoğrafını atsam hemen sil onu sil der
sizin için fotoğraflarda güzel olmak önemli belli ki...
yada ben çirkin olduğum için çok önemsemiyorum :)
bence hormonlardan...abartma bu seferlik öyle oluversin...
anlıyorum güzelce açıklamışsın ama kayınvalidenin kayınvalidesi söz konusu olunca 80 üstü bir yaş bekliyorum. öyle olunca anlayışlı davranmak lazım herhalde.
Sizin fotodaki güzellik kaygınız birazcık abartılı buldum ama ben de öyleyim diye pek ses etmedimYani biraz yaşından olsa gerek herhalde beni beğenmiyor mu demiş halbuki hiç alakası yokBende kayınvalidem kendisi atar diye kırpıp attım üstelik
yok sıkılmıyorum tek derdim gereksiz işlerle uğraşmakne kadar gereksiz işler hiç mi sıkılmıyorsunuz
sosyal medya paylaşımları başlı başına dert haline gelmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?