- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi ShellShock
-
fotoğrafı görseniz siz bile küsersiniz banaCanım olabilir seni bilen biliyor, kendinle barışık olmalısın.
Haklısınız hayat böyle geçmez ama kendilerinin hassas olduğu konuda beni düşünmemeleri üzüyor beni.... Ben onların çirkin fotolarını atsam hemen telefon edip sildirirler. Güzelce izah etmeme rağmen eşime attırıyor.Fotografini face de reklam ajanslari mi gorecek ki, normal tanidigin insanlar cevren gorecek. Onlar da senin canli halini bildiklerine gore fotografin bu kadar onemi yok.
Sen her seyi boyle buyutursen hayat mu gecer
ya 7 sulalesinin facebook kullanmasi da bana tuhaf geliyor. Biz kullanmadigimiz icin herhalde. Babannesi bile fotograf derdinde yani... Bence sen de cok dusunceli olma, boylece onlarin dusuncesizligi goze batmaz.Haklısınız hayat böyle geçmez ama kendilerinin hassas olduğu konuda beni düşünmemeleri üzüyor beni.... Ben onların çirkin fotolarını atsam hemen telefon edip sildirirler. Güzelce izah etmeme rağmen eşime attırıyor.
Bence hiç abartmıyorsun..
Sosyal medya benim kullanım alanım
Hangi fotoyu paylaşıp, paylaşamayacağıma
müdahale edemezler..
Üstelik onların olduğu bir resmi kırpıp attığım halde
eşim orjinalini paylaşıyorsa
büyük olay çıkarırdım..
Ben istemiyorsam istemiyorumdur.
Kimsenin gönlü olsun diye
istemediğim bir görüntüde insanların beni görmelerine
izin vermek zorunda değilim.
Çok merak ettim özelden yoollama şansınız var mıfotoğrafı görseniz siz bile küsersiniz bana
Çok haklısınız... Belki ufak bir mesele ama hassas olduğum konularda kendimi tutamıyorumIki tane kv zor oluyor gercekten. Abartmaya ve gelini kabartmaya bayiliyorlar. Kafana takarsan hamilelik zor gecer.
Artık tövbe etttiim zaten albümü bırakın fotoğraf bile çektirmeyeceğim. En sağlıklısı bu bence...tamam da adam ertesi gün silieyim dediğinde ok deseydiniz şu an sorun yoktu değil mi?
ha bence de kimse kimsenin atacağı fotoğrafa karışmasın ama.
ya da özel günlere album yapmaktan vazgeçin. bence çok gereksiz.
Sizin fotodaki güzellik kaygınız birazcık abartılı buldum ama ben de öyleyim diye pek ses etmedimben de çok incelerim, az foto atarım zaten ama dikkat ederim yani.
Burda işgüzarlık kayınvalideye ait.
Siz zaten atmışsınız, bir de eşinize söylemesi niyetini gösteriyor.
Herkes ayrı cins işte, yaşlı deyip geçin.
Benim babaannem olsa, "ne işim var benim internette, silin çabuk" diye bağırırdı.
Eşinizle aranızı bozmayın hiç yere.
Valla tanıdık falan çıkarız büyük olay olur hahahaÇok merak ettim özelden yoollama şansınız var mı
Yok yok babaanne kulanmıyor ama benim kayınvalide kullanıyor ne olup bittiğini ona da gösteriyor...Fotoğrafın derdine düşmeleri çok gereksiz geldi bana. Koca koca insanlar bizimkini niye paylasmadinin derdine dusuyorlarsa demek ki onemsiyorlar bu sosyal medya denen seyi,belli ki siz de onemsiyorsunuz sizi anlamaları gerekirdi. Aciklamanizi da yapmissiniz üstelik. Babaanne fb mi kullanıyor bu arada ya?
Beni çok iyi anladınız gerçekten çok teşekkür ederim...
Ben çok rahatsız olmasam, eh işte diyebileceğim bir fotoğraf olsa tepki göstermezdim ama gerçekten çok çirkin çıkmışımBirde kayınvalideme izah etmeme rağmen eşime attırması bana hoş gelmedi. Ben herkesin fikrini tek tek alıp öyle atıyorum fotoğrafları kimse beni önemsemiyor....
Sormayın bende bunu anlamıyorum alınacak yer arıyorlar..ya 7 sulalesinin facebook kullanmasi da bana tuhaf geliyor. Biz kullanmadigimiz icin herhalde. Babannesi bile fotograf derdinde yani... Bence sen de cok dusunceli olma, boylece onlarin dusuncesizligi goze batmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?