Abartıyor muyum?

geçen gün toplantı fotografimizi hocamız atmış sosyal medyaya o kadar kötü çıkmış iz ki yaratık gibi bu insan binler tarafından takip ediliyor napalım
hicbirimiz bir şey diyemedik
normal hayat devam ediyor
bu arada hamile siniz diye ince davranacaklarini dusunuyorsunuz yaa o hiçbir zaman o aile için geçerli olmayacak daha ciddi sorunlar yasayacaksiniz bu konu sorunun s si bile değil

Fotoğrafın derdine düşmeleri çok gereksiz geldi bana. Koca koca insanlar bizimkini niye paylasmadinin derdine dusuyorlarsa demek ki onemsiyorlar bu sosyal medya denen seyi,belli ki siz de onemsiyorsunuz sizi anlamaları gerekirdi. Aciklamanizi da yapmissiniz üstelik. Babaanne fb mi kullanıyor bu arada ya?

Fotografini face de reklam ajanslari mi gorecek ki, normal tanidigin insanlar cevren gorecek. Onlar da senin canli halini bildiklerine gore fotografin bu kadar onemi yok.
Sen her seyi boyle buyutursen hayat mu gecer
Haklısınız hayat böyle geçmez ama kendilerinin hassas olduğu konuda beni düşünmemeleri üzüyor beni.... Ben onların çirkin fotolarını atsam hemen telefon edip sildirirler. Güzelce izah etmeme rağmen eşime attırıyor.

ya 7 sulalesinin facebook kullanmasi da bana tuhaf geliyor. Biz kullanmadigimiz icin herhalde. Babannesi bile fotograf derdinde yani... Bence sen de cok dusunceli olma, boylece onlarin dusuncesizligi goze batmaz.

Koca koca kadınların uğraştığı şeye bak ya..Facebook'ta babam bile ekli değil, kaldı ki kayınvalidemi falan asla eklemezdim herhalde. İnsanlar bu kadar birbirinin hayatının içinde olmamalı.

Beni çok iyi anladınız gerçekten çok teşekkür ederim...
Ben çok rahatsız olmasam, eh işte diyebileceğim bir fotoğraf olsa tepki göstermezdim ama gerçekten çok çirkin çıkmışım Birde kayınvalideme izah etmeme rağmen eşime attırması bana hoş gelmedi. Ben herkesin fikrini tek tek alıp öyle atıyorum fotoğrafları kimse beni önemsemiyor....

Abartmışsınız ama hamilesiniz idare etsinler diyelim

Yalnız tüm sülale ergen gibi foto derdine mi düşüyor

Kv nin Kv si desek 60 yaşında Kv 40 sizler de 20 mi

Yani çirkinse çirkin

Oğlanın doğum gününde Kv anne oğlu var ve gelin fotoda yok
Bence bu daha büyük dedikodu malzemesi

Bu arada öyle hesaplarım yok ama gördüğüm fotolara da inanmayım kırpılıp vs değiştiriliyormuş

Çoğunluk da o sanal hayatları gerçek görüyor

Sıkmayın Can'ınızı ama eşinize de hassas olduğunuzu azıcık abarttığını söylersin

Son düzenleme:
Artık tövbe etttiim zaten albümü bırakın fotoğraf bile çektirmeyeceğim. En sağlıklısı bu bence...

Yani aslına bakarsanız bu bize özel değil herkes en beğendiği fotoğrafını atmak ister sonuçtaa...
Birde kendileride çok takılır bu mevzulara ama konu geline gelince acımayın atın en eblek fotolarını diye örgütleniyorlar herhalde
Benim ananemde öyledir, atmayın yavrum perişan halde çekmişsiniz zaten diye

Ay bu sosyal medyayı yaşlılar da kullanmaya başladı, aile albümlerine döndürdüler işi.
Geçen gün benim babaannem de küsmüş kuzenime, dedenle resim paylaşmışsın benimle paylaşmamışsın diye.

Liseli ergen tripleri...bu çağlarda çoktan aşılması gerekmez miydi???

Fazlaca abartmışsınız....

Yani konu çok gereksiz yere uzamış. Sizin de şahsi fotoğrafınız sonuçta paylaşılmasını istememek hakkınız ama tepkiniz fazla abartı olmuş böyle hayat memat meselesi haline getirmeseydiniz keşke.

Çok merak ettim özelden yoollama şansınız var mı
Valla tanıdık falan çıkarız büyük olay olur hahaha
Şöyle anlatayım gözünüzde canlandırın : Işık çok zayf, burnum olduğundan daha büyük parlak, ellerim kocaman ve kapkara saçlarım önüme çok gelmiş cadı gibiyim üstelik kambur duruyorum ve ağzım gülmekle gülmemek arasında kalmış.

Yok yok babaanne kulanmıyor ama benim kayınvalide kullanıyor ne olup bittiğini ona da gösteriyor...

bu tercih meselesi işte.
kimi mesela burada da yazıyor ne kadar ciddiye alıyorsunuz yeaaa
şu foto paylaşmayı falan..

Alıyorum evet, bu beni ilgilendiren bir durum.
bende foto paylaşırken kendim kadar arkadaşlarıma da bakarım..
gözü kapalı, ışık ters geldiği için kusurları kabak gibi ortaya çıkan
fotoları kendimi ultra beğenmiş olsam dahi paylaşmamaya
özen gösteriyorum..
Beğenmediğim halimi insanların görmesini istememekte
en doğal hakkım.
Ki sizin mesele de art niyet var.
Zaten izah etmişsin.. Onları tekrar albüme eklemişsin..
Eşini arayıp orjinal halini paylaşmalarına sebebiyet
verecek kadar büyütmüşler meseleyi..
İyi yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…