Abartıyor muyum?

Koca koca kadınların uğraştığı şeye bak ya..Facebook'ta babam bile ekli değil, kaldı ki kayınvalidemi falan asla eklemezdim herhalde. İnsanlar bu kadar birbirinin hayatının içinde olmamalı.
Zaten en temizi tamamen kapatmak sosyal medyayı... Yoksa o ona alındı o onun paylaşımını beğenmedi vs vs diye uzayıp gidiyor...Normalde bukadar takılmam ama bu fotoğrafım gerçekten çok çirkindii.

Normalde beğenmediğim fotoğrafım atıldığı zaman bu kadar abartmam ama kv ye izah etmeme rağmen eşime attırması üstelik benim onların fikrini tek tek alıp atmama rağmen sormaya zahmet etmemeleri beni sinirlendirdi... Yani sen bize soracaksın ama bizim sana sormamıza gerek yok havası var ortamda

Hahahah babaanneniz çok tatlıymış
Temelli kapatıp kaçmak lazım bence

Yani konu çok gereksiz yere uzamış. Sizin de şahsi fotoğrafınız sonuçta paylaşılmasını istememek hakkınız ama tepkiniz fazla abartı olmuş böyle hayat memat meselesi haline getirmeseydiniz keşke.
Haklısınız çok abarttım hatta bir ara siz görürsünüz şimdi hepinizin çirkin fotoğraflarını atıyorum bile dedim
Sinirlendiğim konu basitte olsa hep böyle abartıyorum

ben de cırkın cıktıgım fotografı asla eklemem
foto konusunda cok detaycıyımdır
abartan , üsteleyen onlar olmuslar,
gereksız muhabbetlere girmişler

Kesinlikle çok haklısınız ben sinir oldum burada, en başında konuşulduğu ve kayınvalidenizin kabul ettiği halde, tekrar size söyleyemediğinden oğlu aracılığıyla paylaştırmış resmin orjinal halini, hangi hakla? Görünce çıldırırdım ben de, neden iş çeviriyor ki, siz istediklerini yaptığınız halde sizin beğenmediğiniz fotoğrafı niye koyuyor ay aman insan demek dert demek. Büyük anne de tuhafmış resim detayına kadar anlamış ve istememiş kırpılmasını.

Artık tövbe etttiim zaten albümü bırakın fotoğraf bile çektirmeyeceğim. En sağlıklısı bu bence...

hayır şu daha saçma.

eşinin babannesinin facebooka neden beni koymuyo diye trip atmsı facebooku nerden biliyon da trip atıyon ya. değişik.

Sizde kendimi gördüm. Kendim güzel çıksam bile çok özen gösteririm. Hatta whatsapptan atar sorarım bak bunu atıyorum beğenmediysen atmam diye . Albümü yaparken bile aile grubuna atıp fikirlerini aldım. Hatta bazısı beğenmedi işte şu fotoğrafa biraz shop yaparmısın dedi onu bile yaptım. Sonra attım... Biraz anlayış ve karşı tarafa gösterdiğim empatinin 10 da 1 ini alsam bukadar tepki göstermezdim.. Zaten bundan sonra asla toplu fotoğraf çekinmem

ben de cırkın cıktıgım fotografı asla eklemem
foto konusunda cok detaycıyımdır
abartan , üsteleyen onlar olmuslar,
gereksız muhabbetlere girmişler
Evet çok abarttılar hem arayıp soruyor, sonra whatsapptan mj atıyor yetmiyor eşime attırıyor fotoğrafı.. Ben onlara on kere sorarken bir kez fikrimin alınmaması da beni gerdi ..

Maalesef bende takıyorum bunu bana haklı geldiniz. Benim bulunduğum pozları kendi telefonumla çekiyorum. İsteyenlere de istediklerimi atıyorum. Bu şekilde çözüm buldum.

Bende görünce resmen şok oldum. Eşime kızdım çünkü kendisinin beğenmediği bir fotoğrafı atacak olsam bana kızar. Aileside öyle. Fikir almak bu kadar mı zor yanii.. Yarın kaldırırım diyor. Yarına kadar herkes görmüş olcak ne anlamı kalıyor ki.

benimde bir arkadaşım var
çok yakınız, o mesela kendi güzel çıkmış olsun
gerisi umurunda değil, isterse elin burnundayken çıksın
Bende onunla asla foto muhabbetine girmiyorum
bu kez kızıyor
ne yani birlikte hiç fotoğrafımız olmayacak mı diye
Böyle yaptığı için evet olmayacak

Neyse canım öyle işte
Mck :*

Kesinlikle yani herkes gördükten sonra kaldırmasına gerek yok üstelik kendisinin kötü çıktığı fotoğrafı koydurmuyorsa size niye saygı duymuyor, her zaman diyorum saygı..

Maalesef bende takıyorum bunu bana haklı geldiniz. Benim bulunduğum pozları kendi telefonumla çekiyorum. İsteyenlere de istediklerimi atıyorum. Bu şekilde çözüm buldum.
Ben artık fotoğraf falan çektirmeyeceğim kendi telefonumlada çeksem eminim bunları yaşayacağım

Çözümünüz güzelmiş bunu bende yapacağım artık

Muhtemelen sizin kayınvalideniz kendi kayınvalidesi çenesiyle yıldırdığı için mecbur kalıp eşinizi aramıştır.
Çok da dert etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…