Abartıyormuyum enayimiyim

Yanında parası olsaydı zaten o an çıkarir verirdi
Baska bi gun veririm diye de dusunmus olabilir ama bence enayi yerinw koydu sizi
 
Abartiyorsunuz, alti usru bi yemek hem bir dahakini ben oderim diye dusunmus olamaz mi?
 
çakal ınsanları hıc sevmem uzak durun bence
 
Aynı karttan ödeyince bulaşık sepeti mi kazanılıyormuş
Resmen yol yapmış geçmiş olsun
 
Konuyla alakasiz ama ne zaman sizin konunuzu gorsem nickinizin anlamini merak ediyorum. Var mi bi anlamı? ☺
 
Sonra vericem demiş demek ki sonra verecek daha kaç gün oldu ki kafana takıldı?
Bu isin sonra vermesimi var o anda kendi parani cikarir verirsin bozugun yoksada ayrilmadan bir yerde bozdurur verirsin.Bu bariz kullanmak iste. Yakin arkadasida degilmis hem
 
Tekrar olursa irtibatı kes.
Böyle kan emicilerin sevmem.
 
Görünürde o kârlı
Yemek parası cebinde kaldı.
Aslında zararda
arkadaşı ona olan güvenini kaybetti.

Halbuki param yok dese zaten sakınmaz ısmarlarsınız. Ne gerek var böyle ali cengiz oyunlarına. Insanlar bir tuhaf.
 
Tek seferlik olduysa enayi değilsiniz kesinlikle, bunu birkaç buluşmada anlarsınız zaten. Ama şundan eminim ki bazı insanlar hesap ödetme konusunda usta o insanlarla da nasıl başa çıkılır ben çözemedim.
 
En azından cözmüşsünüz boşa giden 3 yıl benzeri abuk subuk şeyleri yaşadım. Bir kerede kimse enayi olmaz 2 den sonra olursunuz. Kişiliğini göstermiş ve bundan sonraki yılları kurtarmış oldunuz tebrikler.
 
Bizim iş yerinde blrivayet o dur ki cevresindekilere ödete odete Diyarbakır'da kat sahibi olup öyle tayin alip gitmişti
 
Her sey icin sagol demis ya. Bir de bulusmaya parasız gelinmez ki. Tek karttan cekilsin diye oyle ben sonra veririm demis sonra da veresi gelmemis. Herkes seb ben degil bunu yapan cok insan var cidden. O para hayatta gelmez:)
Sen karttan çek demekle ben param yetmicekben sana veririm diye anladım. Geçirdikleri gün için teşekkür etmiş olabilir ya da dediğin gibi herkes biz değil.
 
Bu isin sonra vermesimi var o anda kendi parani cikarir verirsin bozugun yoksada ayrilmadan bir yerde bozdurur verirsin.Bu bariz kullanmak iste. Yakin arkadasida degilmis hem
Eğer benim param hesabın üstünde çıktıysa arkadaşıma derim bi dahaki buluşmada hesap benden ya da al bu üstümdeki para kalanını sonra tamamlarım diye. Ama oldu ki unuttum hemen arkadaşım böyle düşünsün istemem belki gerçekten unutmuşumdur. Ben de uzun aralıklarla görüştüğüm bi arkadaşım olduğunda güzel gündü teşekkür ederim derim öyle ayrılırız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…