Baştan söyleyim bazı kv kp görümcemle oldukça iyiyiz.bir sıkıntımız yok.seviyorum hepsini. Görümcemin yaptıklarını kendi kardeşim de yapsa burda konu açardım belki abartıyormuyum diye.yani art niyeli değilim ona karşı. Henüz daha çocuğum yokken kv evine açık renk bir halı aldı , sonrada dedi ki düşünemedik aslında torunlar olursa kirletir görümcemin cvp kirletirse anneleri temizler . Taktımmı ozaman hayır. çoluk yok çocuk yok ne takacaktım. O da evli kv gittiğimzde çocuklara onu alma ona dokunma sürekli baskı ama ben karışmadım halasıdır diyorum alınmıyorum. Kv ev değiştirdi yeni bir eve taşındılar , ev tertemiz . Bende rahat bir anne değilim sürekli çocuklarımı gözetirim heran peşlerindeyim , şimdiye kadar kimsenin birleyine zarar vermediler. Ama çok hareketliler 3 ve 5 yaşındalar.neyse görümcem her gittiğimizde otda evleri yakın, çocuklara duvara dokunmayın , parkede araba sürmeyin, koltukta sürmeyin , minderle oynamayın, koşmayın , bağırmayın. Burası eski ev değil burda top oynanmaz, banyodaki tuvaleti kullanmayın misafir tuvaletini kullanın. Ha bunları bende söylüyorum sürekli ama o artık sert konuşmya başladı. Diken üstünde oturuyorum vallahi hatta oturamıyorum hep peşlerindeyim. Zarar vermesinler diye. Napim kimseye götürmüyorum çocuklarımı bir anneanesi bir babaanesine gidiyoruz oraya da mı gitmeyelim.
Karışık mı anlatmışım.Kızıyor diyemem ama sürekli uyarıda arada nadir ses yükselranlamadım, görümcen çocuklarına mı kızıyor, ve bunu annesinin evi için mi yapıyor
Evli çocuğu yok , olsun anasının evinden çıkmayacak ozamn neolacak o parkeler duvarlar. Kendi evine gitmiyorum ki, Onun yüzünden kv kp gitmemezlik etmek istemiyorum ama artık sussun istiyorumGörümcen evlensin çoluk çocuğa karışsın o zaman görürüm ben onu
Gitmeleri azaltın gittiğinizde de artık sürekli kollarsınız çocuklarınızı
Büyüdükleri zaman inş istediğiniz yere rahat gidersiniz
Karışık mı anlatmışım.Kızıyor diyemem ama sürekli uyarıda arada nadir ses yükselr
Evli çocuğu yok , olsun anasının evinden çıkmayacak ozamn neolacak o parkeler duvarlar. Kendi evine gitmiyorum ki, Onun yüzünden kv kp gitmemezlik etmek istemiyorum ama artık sussun istiyorum
gidin ama siz de parkede araba sürmesine müsade etmeyin çocuklarınızın.Baştan söyleyim bazı kv kp görümcemle oldukça iyiyiz.bir sıkıntımız yok.seviyorum hepsini. Görümcemin yaptıklarını kendi kardeşim de yapsa burda konu açardım belki abartıyormuyum diye.yani art niyeli değilim ona karşı. Henüz daha çocuğum yokken kv evine açık renk bir halı aldı , sonrada dedi ki düşünemedik aslında torunlar olursa kirletir görümcemin cvp kirletirse anneleri temizler . Taktımmı ozaman hayır. çoluk yok çocuk yok ne takacaktım. O da evli kv gittiğimzde çocuklara onu alma ona dokunma sürekli baskı ama ben karışmadım halasıdır diyorum alınmıyorum. Kv ev değiştirdi yeni bir eve taşındılar , ev tertemiz . Bende rahat bir anne değilim sürekli çocuklarımı gözetirim heran peşlerindeyim , şimdiye kadar kimsenin birleyine zarar vermediler. Ama çok hareketliler 3 ve 5 yaşındalar.neyse görümcem her gittiğimizde otda evleri yakın, çocuklara duvara dokunmayın , parkede araba sürmeyin, koltukta sürmeyin , minderle oynamayın, koşmayın , bağırmayın. Burası eski ev değil burda top oynanmaz, banyodaki tuvaleti kullanmayın misafir tuvaletini kullanın. Ha bunları bende söylüyorum sürekli ama o artık sert konuşmya başladı. Diken üstünde oturuyorum vallahi hatta oturamıyorum hep peşlerindeyim. Zarar vermesinler diye. Napim kimseye götürmüyorum çocuklarımı bir anneanesi bir babaanesine gidiyoruz oraya da mı gitmeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?