Abartıyorsam söyleyin !!

Bende çok esnek bir anne değilim :)
mesela duvarı boyayamaz, halıyı keyfine göre ıslatamaz
Dolaşarak yemek yiyemez..
Böyle şeylere izin vermem
Ama duvara dokunma, minderle oynama falan çok uç geldi bana.
Otursunlar bir köşede hiç kalkmasınlar istiyor gibi.

Sizi anlıyorum ama torununuz olsa o çocuklar tepkiniz ve düşünceniz farklı olurdu bence. Konu sahibi zaten öyle günlere giden biri değilmiş ki.

Ben de çok yakın akraba dışında bir yere gitmem, gideceksem çocuklarımdan birini bırakırım ki tekinin peşinden koşayım. Ama annemin ve kv nin evinde rahatımdır, elbette temizliği de yaparım sonrasında. Ve evet o evlerde çocuğuma onu yapma bunu yapma denecekse ne farkı kalır ki babanne anane olmanın.
Halası uyarmayacak sadece, alıp oynatacak, ilgilerini başka yöne çekecek. Örneğin benim kardeşim hemen boya şu bu çıkarır, çocuklar bir saat masa başında oturur, o biter, ellerini yıkatır, bazen tatlı serttir ama yönlendirir çocukları, sürekli onu yapma bunu yapma dese, ne yaoacak bu çocuklar derim elbette.

evet ben de sizinle aynı fikirdeyim
ama bazı aileler çocuk o diye her hakka sahip oldugunu düşünüyor çocukların
kimse cocuguna hişt demiyor:)

Sürekli uyarıyorsa hoş olamış.Biraz daha alttan alabilir hem gelenler yegenleri yabancı değil.Kaldı ki siz ilgileniyormussunuz.Ben misafirliğe gidp oturup hiç ilgilenmeyenlere cok kızıyorum.Bir keresinde annemin camekanında olan 50 tl 15 yıl önce iyi paraydı onu yakmıştı çocuk.Benim iç çamaşırlarıma kadar karıstırılardı.Bu insanlar sürekli bize geliyordu bir değil iki değil annemin yüzü turmazdı.Ben uyayırdım artık.Annesi her geldiğinde aynı hep oturup koltuktan dahi kalkmazdı.

Halıda araba sürse halıda
İz kalıyormuşşş. Çocuklar bir noktaya kadar engellenir, alt kata ses gidebilir ama minimuma indirmeye çalışıyorum, komşumu her gördüğümde kusura bakmayın sesimiz gelşyorsa derim , hepimiz çocuk büyüttük kızım takma kafanı ben seni biliyorum der

ben de hala olacağım 1 ay snr
gelen misafirleri de uyarmam ama içimden de kızarım ailesi hiçbirsey demıyor diye
aile demeyınce bu sefer ben cocuklarla ilgilenir olurum

gecen gelen cocuk tv ünitesinin altına girmeye calısıyor mesela
annesinin umrunda değil
yanda sehpada çay vs vardı
ben kalkıp müdahele etmek durumunda kalıyorum

ya sehpayı devirecek ya da ünitenin altına kafası sıkısacak
cocugu ben alıp gel sana sunu vereyim bunu vereyim çizgi film açayım dıyorum ama ailelerin umru değil

çok fazla karışıyomuş yani çoçuk bunlar tabiki yapacaklar benden size tavsiye görümcenizin bulunduğu ortama fazla girmemeye çalışın çoçuklarınızın psikoloisinide etkıler bence
Görümcemin evine gitmiyorum babaannesindeyken rahat vermiyor

Keşke hadi gelin el yıkalım dese , heran başka konularda tetikte

ben biraz daha rahatım :)
ama ufaklarken gitmedim doğru dürüst kimseye peşlerinde koşmaktan ne sohbeti anlıyor insan ne oturduğunu..
evet dikkat ederim başkasının evinde ama duvarı ellese elleme demek gelmez aklıma.

Evet yazdım her kelimenizi diyecem bunları, çünkü dün çocuklarım gerçekten üzüldü , dedesine biz sizi çok yorduk sinirlendirdik özür dileriz artık biz gidince başınızı dinleyin dedi.

Parke de araba sürmüceni o yasdaki cocuk bilmesi gerekir. Bence hayir lafindan simdi anlamasi lazim egerki pesindeyseniz .
Ben mesela misafirlige gittigimde, yiycek olsun icecek olsun, annemin yaninda oturup yemem lazimdi. elimi falanda biyere süremezdim. direk elimi yikardi yada el bezine silerdi. hala tabiki fazla abartiyor. bidahakine cocuksuz git. sorarlar elbetde cocuklar nerde diye. sende dersin, rahatsizlik vermek istemedim.

Gorumcenize acik acik soyleyin rahatsiz oldugunu cocul bunlar kravar takip oturacak halleri yok ya. Benim de annem hali duvari boyatmaz ama oyuncaklari vardir oynar belli ev esyalari bile oynar

Eşim de uyarır bende uyarırım sürekli yani aman dağıldın toplarız demeyiz, ama ben uyarıyorum zaten çocuğumu birde 3. Şahıslar uyarınca sinirleniyorum dün eşim yoktu yanımızda anlattım çok sinirlendi birdaha ağzını açsın bakalım dedi.

Bakın bunlar uç durumlar, böyle aileleri sevmiyorum. Ben demiyorum ki komşuma gittim kızdı gitmem , ama babaannede diken ğstünde oturacaksak olmaz yani, başım çatladı dün sinirden

Bakın bunlar uç durumlar, böyle aileleri sevmiyorum. Ben demiyorum ki komşuma gittim kızdı gitmem , ama babaannede diken ğstünde oturacaksak olmaz yani, başım çatladı dün sinirden
ben size birsey demedim ki:)

3 yaşındaki çocuk mu biliyor parkenin çizileceğini yapmayın allah aşkına.canım zaten bunları yapıyoruz elini siliyoruz yağlı yemek yiyipte elini gidip koltuklara sürdürmüyoruz tövbe yarabbim.babaanlerine çocuksuz gidip napacam beni mi özlediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…