Abartıyorsam söyleyin !!

Direk konuya girmişsin ne okuduğumu şaşırdım. Az biraz nokta virgül koyun yazdıklarınıza ey ahali..

Abartan sen değil görümce. Ne demek yeni ev top oynanmaz. Saçmalık. Ben olsam gitmem baya süre. Sorarsa 'geriyorsun beni her gelişimizde çocuk bu tabi oynayacak dağıtacak' dersin.

parkede araba sürmeyin
koltukta sürmeyin
minderle oynamayın
koşmayın , bağırmayın.
duvara dokunmayın.

O zaman çocuklarınıza birer kahve ikram etsin
Otursun karşılarına
Ekonomi, dünya gündemi farketmez açsın bir konu sohbet etsinler.

Ben olsam artık
ilk uyarısında müdahale eder lafımı söyler giderdim.

Evet ayıp etmiş.
Ama baştaki olayları özet geçmenize gerek yok.
Bu hepsinden bağımsız bi ayıp.
Yani istedimki art niyetli değilim iyiyiz
aynen bende sürekli müdahale edip rahat edemeyeceğim biryere gitmiyorum , daha doğrusu hiçbiryere gitmiyorum , anneme ve kv gidiyoruz sadece ama onlara da mı gitmeyelim , kv kp daha yumuşak bırak kızım deselerde dinlemiyor kimseyi. Eşşm tepkili ama o da sert verir tepkilerini ben susruyorum olay çıkmasın

gidin ama siz de parkede araba sürmesine müsade etmeyin çocuklarınızın.
Neden müsade etmesin onun yerine hiç gitmesin kaynanasıgil gelsin ziyaretlerine.. biz parkelerin üstünde oyun hamuru bile oynuyoruz.. bigün oğlum dökmüş çok hoşuna gitmiş öyle oynamak tamam dedim bende.. oyun bitince siliyorum tertemiz oluyo. Neymiş bu parkeler böyle arkadaş herkes bi takmış

Bence burda kv düşüncesi önemli. O da çok pinpirikli ise daha seyrek gidin az kalın. Sebep olarak da "anne çocuklar sana evde rahat vermiyor eşyalara zarar veriyorlar yerlerinde durmuyorlar yaşları dolayısıyla, ben de kız kız nereye kadar çok yoruluyorum hem de kalplerini kırıyorum üzülüyorlar o yüzden gelemiyoruz rahat rahat, siz gelin" diyeceksiniz. Yazık yani o çocuğun da içinde kıpır kıpır bi enerji var napsın. Oynayacak koşacak tabiki.

Ha kv koşsun oynasın modundaysa o zaman görümcenin yersiz uyarılarına "abla çocuk onlar bırak oynasın sonra halam bize hep kızıyor diye üzülüyorlar yaramazlık yaparlarsa uyarırız" diyin

oyun hamuru oynarken alt komsunuzu rahatsız etmezsınız
ama araba sürerken asagı ses gider
üst katımıza misafir geldiğinde deliriyorum
parkenin kıymeti ile alakası yok yani

Eşinizi şu sebeple sordum, benim kv de çok karışır çocuklara, eşim anne bırak çocuklar oynasın, ortalık dağılırsa ben toplarım ne olacak der( ki öyle yemekle vs oynamalarına izin vermiyoruz tabi ki, anca oyuncak yastık kırlent sandalye falan kendilerine alan yapıyorlar, ortalık dağılıyormuş). Eşim öyle deyince kv hemen tabi canım çocuklar rahat olsun der, ben bişey demem

gidin ama siz de parkede araba sürmesine müsade etmeyin çocuklarınızın.
Bende müsade etmiyorum zaten sadece onun uyarmasıyla kalmıyor yani ama Parkede araba sürmesin , duvara dokunmasın, sandalyeye ayak koymasın, koşmasın zıplamasın, bağırmasın. Bu da 3 yaşında değil sanki 30 yaşında.

Hımm o konuda haklısınız. Benim alt katım boş olduğundan ses olayını düşünmedim.. gerçi kiracı varken de farklı odalarda oturuyoduk seslerimizi duymazdık hiç. Bi de apartmanda herkes küçük çocuklu olunca herkes birbirini idare ediyo haliyle.. ama burda görümce eşyalar zarar görmesin muhabbetine girmiş ya direkt o yüzden öyle anladım söylediğinizi kusura bakmayın..

Ama bunlara katlanmak zorundayız apartmanda yaşıyorsak, çocuklar bütün gün hamur oynamaz dimi.sürekli uyarırım çocuklarımı fakat öocuk bunlar bağlayamayız

görümcenle kv ye açık açık söyle bence: çocuklarımdan rahatsız oluyorsanız, büyüyene kadar ben gelmem, siz gelin buyrun de.
illaki anlarlar alındığını.
Evet bunu yapacam birkaç sefer daha denicem devam ederse diyecem.

bilemiyorum :)
ben de görümceniz gibi olabilirdim içimden düşünürdüm bunları ama belki dile getiremezdim.

Ama bunlara katlanmak zorundayız apartmanda yaşıyorsak, çocuklar bütün gün hamur oynamaz dimi.sürekli uyarırım çocuklarımı fakat öocuk bunlar bağlayamayız
pzartesi gecesi üst komsumuzda cocuk vardı
ertesi gün işe gideceğiz ve gece 2 bucuga kadar evde kostular
bir allahın kulu da müdahele etmedi ve biz eşimle sersem gibi işe geldik

çcouk bunlar , bağlayalım demiyoruz zaten de , çocuk diye de her istediğini yapıp insanları rahatsız etme ya da düzenlerini bozma hakkı yok bence
pazar gunu misafirimiz geldi, 2 yasında erkek cocukları var, camları yeni silmiştim cocuk camları resmen yaladı ve annesi tek bir kelime etmedi
saksıda çiçeklerim vardı hepsının topragını kaş göz arasında yere dökmüş
evimde ellenmedik yer ,el izi olmayan eşya kalmadı
evet hiçbirsey demedim ama arkalarından temızlık yaptım.

annem bizi hep insanlar rahatsız olur , yapma etme diyerek büyüttü
şimdiki çcoukların maşallahı var , çocuklar ya her hakka sahipler.

böyle birşey yok bence
halası ise bazı konularda uyarabilir hala yabancı değil ya

Bende kimsenin evine zarar vermemek adına hiçbiryere gitmem. Fakat babaanneye de mi gitmeyelim. Benim eşimde sert tepkiler veriyor o yüzden bu ıadat basit bir sebep için tatsızlık çıksın istemiyorm

En gıcık aldığım anne modelidir. Biz inanın kimseye zarar vermemek için gitmiyoruz biryere, mecbur kalırsak ta her an tetikteyim. Çocuk hayırı bilecek arkadaş saldım çayıra çocuk yetişmez.hemfikiriz bu konuda . Ama tüm uyarıya rağmen bazen engellenemiyor çocuklar adı üstünde çocuk

Kullanmışım nokta virgül )) o kırıyor ama ben kıramıyorum onu. Ama devam ederse yapacam bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…