Abartıyorsam söyleyin !!

gitmezdim,
onlar gelsin,
yıllar önce (daha çocuğumuz yokken) kuzenim, çocuklu misafir sevmiyorum demişti,
şu an onun 4 ve 2 yaşında iki çocuğu var benimki de 5 yaşında ve kızım doğduğundan beri hiç evine gitmedim, gitmem de, kuzen dediğime bakmayın birlikte kardeş gibi büyüdük ve kardeşimden çok severim onu, ama bu lafı annem ya da kardeşimden duysam onlara da gitmezdim.

tam benim kızlar :)
tek fark, gece en geç 11 de uyurlar.
bu yüzden 40 yılda bir birine giderim. onda da çocukların peşinde dolanmaktan bir halt anlamam.

Ev gorumcenizin degil,kvnizin. Kendi kendine konussun gorumce hic tinlamayin. Cocuk bu,doker de sacar da. Elden geldigince temizler duzeltirsiniz.

tam benim kızlar :)
tek fark, gece en geç 11 de uyurlar.
bu yüzden 40 yılda bir birine giderim. onda da çocukların peşinde dolanmaktan bir halt anlamam.
Bendeee bir halt anlamadığım için gitmemeyi tercih ediyorumm

Bende bekliyorum bunun çocuğu olsun bakalım napacaklar

Bendeee bir halt anlamadığım için gitmemeyi tercih ediyorumm
benim kızlar halıları kaldırıp araba sürüyor tüm gün.
fırın camı, aynalar her yer el izi.
silmeye yetişemiyorum.
su içerken kalanı halıya döker ortanca.
oturarak yemek yemek sıkıntı.

benim kızlar halıları kaldırıp araba sürüyor tüm gün.
fırın camı, aynalar her yer el izi.
silmeye yetişemiyorum.
su içerken kalanı halıya döker ortanca.
oturarak yemek yemek sıkıntı.
Çocuk büyütmek sıkıntı , çok hareketliler iki tane olunca da birşeye yetişilmiyor, allah yardımcımız olsun

Ama siliniyor sonuçta.

ay ne olacak zaten boya değil bişey değil, terliyse ya da ıslaksa anlık iz kalıyor kuruyunca geçiyor,
kirliyken ellese bile ıslak mendille silince geçiyor, bunun için kimsenin kalbini kırmam.

Bende bekliyorum bunun çocuğu olsun bakalım napacaklar

boşverin siz,
böyleleri kendi çocuklarına maksimum toleranslı olur,
inanın benim kızım hayatımda gördüğüm en titiz çocuktur, koşturmaz, gürültü yapmaz, hele de birine gidince bir köşede oturur tv falan izler,
yine de kimsenin tribini çekmemek için gitmiyorum,
bana gelin diyorum.

Çocuk büyütmek sıkıntı , çok hareketliler iki tane olunca da birşeye yetişilmiyor, allah yardımcımız olsun
benim de 3 tane.
4- 2,5 ve 1 yaşındalar

amin amin :)

Eli temizdi oyun oynarken dokundu duvara ama yine tepki aldık yani... dün mutfaklarına su sızmış gider borusundan kims görmedi gittim onu siliyor öyle de titizdir kuzucum ama yine de tepki alıyoruz. Bana gelin dicem bundan sonra

Nasıl bakıyorsun , biz eve hapsolmuş durumdayız seni düşünmek bile istemiyorumm
istanbul'da eve hapsolmuştum.
memlekete taşındık 4 ay önce.
özgürleştik bir nebze.
ne insan ne araç trafiği yok.
en uzak yer 10 dk. taksi en uzak yere 15 tl ye gidiyor.
kızlarla hergün bir parktayım.
ırmak kıyısında geziyoruz.
beraber mısır dondurma vs yiyoruz.

dünya varmış ya :)

Ne güzel 3 çocukla bunları yapabiliyor olmanız.ben yapamıyorum evde takılyoruz çoğunlukla

aynı benim ananem. az tokat yememiştim biblolarına dokundum diye. geçenlerde gene muhabbeti oldu benim bebeğim için. ayaklansın tozu dumana katar vs diye. dedim ki gelmeyiz anane sana çocuğumu dövecek değilim kıçı kırık biblon için sizin gibi dedim. bayramdan önce gittik baktım bibloları kaldırmış. aman bıktım zaten toz oluyorlar sürekli diyor.
şimdi aynanın öbür yüzüne geleyim. geçtiğimiz haftalarda görümcen geldi. 2 çocuğu var biri 5 biri 3 yaşında. valla evde taş üstünde taş kalmadı diyebilirim. bende onlarla beraber yıktım. koltuk takımlarım açık kahve. sütlü kahve dediklerinden. keçeli kalemle boyamışlar. çizikler var. baktım görümcem elinde bez silmeye çalışıyor. dedim bırak anısı var onların. kalsın.
çocuk dediğin dağıtır arkadaş. karalayacak boyayacak döke saça öğrenecek. çekemem kimsenin ay biblom ay parkem lafını. ne giderim ne evime çağırırım. parkeleri çocuğumdan kıymetli ise benim için hiçbirinin zerre önemi yoktur siler atarım.

Ne güzel 3 çocukla bunları yapabiliyor olmanız.ben yapamıyorum evde takılyoruz çoğunlukla
istanbul'da benim için de mümkün değildi.
toplu taşıma, trafik, kalabalık vs her şeye engeldi.
evimin önündeki park bile çok kalabalıktı. bir sahile inebilmek lükstü.

burada neredeyse her yer yürüme mesafesinde. 10 dk lık yol çocuklarla 1 saat ama onlar eğleniyor. yaya az, araçlar az ve yavaş, yayaya yol veren çok.

memleketin varsa taşın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…