Abarttım mı..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şifa olsun o zaman ne diyelim umarım iyileşirsiniz beraber daha güzel günler için

Derdini açanlara değil, o derde sebep olanları savunanlara alerjim var. O akşam bir sebeple evde olmasaydınız, çocuğu babaya emanet etseydiniz neler yaşanacaktı bir düşünün. Bu kaçıncı, ısrarla götürecektik değil götürecektim yazıyorsunuz. Tek sizin mi o çocuk ? Hepimiz çocuğunuza acıdık, kimsenin eviyle evliliğiyle derdimiz yok. Kocanız çocuk gelişim kitapları (kitabı da değil) okumaya devam etsin. Kendini savunamayacak kadar küçük, derdini anlatamayan bir çocukla empati yapmayı öğrenir kanser manser diyip saçmalamaz belki.

Konu başlığınıza gelecek olursam hayır abartmamışsınız, bu tip adamlar kolay değil zor yoldan öğreniyor.

Size şey yüklenmedi mi ya , anne olduktan sonra size yapılanlara bir nebze susuyorsunuz ama çocuğa ilgisizlik, ters davranmalara asla gelememeler. Aslan, kaplan oluyorum o durumda ve en çok tartıştığımız konu olabilir çocuktan sonra.

Apandisit olmayabilir ama çocuk ağlarken uyuyan bir baba değil de bir insan düşünemiyorum şahsen. Komşu duysa o bile hadi kalk gidelim der. Bence bu kısım üzerine vurgu yapın. Hasta bir varlığa kayıtsız kalan insan çok normal değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…