- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Ne??? 140 t nedir ya külçe altın mı ne :)))
Tanesi 5-6 tl herhalde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne??? 140 t nedir ya külçe altın mı ne :)))
Haberlerde ben de izledim,ben de kızıyorum aslında şuan herkes alamaz ,hayır haberlerde erik hasatı başladı diye gösteriyorlar,ama nerede satılıyor onu da anlamıyorum ben de mersin de yaşıyorum hiçbir yerde görmedim henüz ne markette ne pazarda ne manavda.Son bir haftadır. Bütün kanallarda üstelik ana haberlerde erik şu kadar yok tanesi şuna geliyor..
Nasıl kızıyorum.. anladık erik şuan pahalı.. bence bu haberler amaçlı yapıyor bunu
Bırakın çocukları, hamile olanlar izliyor.. alan var alamayan var, bulan var bulamayan var
Nasıl bir haber anlayışımız var anlamıyorum.. iyice magazine döndü
Konu sahibi sana da kıyamadım şimdi. Yardımcı olmak isterdim
istanbuldayim hangi carrefour da gordunEvet gördüm markette gerçekten 140 lira ve böyle fanus gibi birşeyin içine konmuş sanırım çalmasınlar diye carrefourda gördüm 139.9 lira :)
Marriot ve hiltonla konustuk bi davetteyken ama "erik" kavramları yok yemiyorlar öyle bi meyve. Hayatları büyük kayıplarla geçiyor:) erik (plum) dedikleri sey kocaman kırmızı tatlı seftalıye benzer erikler. O heryerde var da istediğimiz o değilOtellere baksanız ? Genelde oteller yazlık/kışlık meyveyi dondurucuya atarlar o yüzden bulunması daha rahat.
Otellere baksanız ? Genelde oteller yazlık/kışlık meyveyi dondurucuya atarlar o yüzden bulunması daha rahat.