• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abd de CAN ERİK!

Bende artık markete gittiğimde bakıyorum nerede ne var diye canım isterse yerini yurdunu bileyim bulması kolay olsun diye:D
İnşallah aşermeden atlatırız hepimiz hamileliği:)

Son bir haftadır. Bütün kanallarda üstelik ana haberlerde erik şu kadar yok tanesi şuna geliyor..
Nasıl kızıyorum.. anladık erik şuan pahalı.. bence bu haberler amaçlı yapıyor bunu
Bırakın çocukları, hamile olanlar izliyor.. alan var alamayan var, bulan var bulamayan var
Nasıl bir haber anlayışımız var anlamıyorum.. iyice magazine döndü
Konu sahibi sana da kıyamadım şimdi. Yardımcı olmak isterdim

Son bir haftadır. Bütün kanallarda üstelik ana haberlerde erik şu kadar yok tanesi şuna geliyor..
Nasıl kızıyorum.. anladık erik şuan pahalı.. bence bu haberler amaçlı yapıyor bunu
Bırakın çocukları, hamile olanlar izliyor.. alan var alamayan var, bulan var bulamayan var
Nasıl bir haber anlayışımız var anlamıyorum.. iyice magazine döndü
Konu sahibi sana da kıyamadım şimdi. Yardımcı olmak isterdim
Haberlerde ben de izledim,ben de kızıyorum aslında şuan herkes alamaz ,hayır haberlerde erik hasatı başladı diye gösteriyorlar,ama nerede satılıyor onu da anlamıyorum ben de mersin de yaşıyorum hiçbir yerde görmedim henüz ne markette ne pazarda ne manavda.

ay bende yeşil erigı çok severm haberlerde felan gordum benımde canım ıstedı ama allaha sukur cok fazla aşermedım ama canım ıstedı nrmaldede severım mecbur bıkc ay beklıycaz sen turkıyeye glemıycekmısın hıc veya aılen yanına gelmıycekmı getırsınler ınşallah yersın canım

Seni anliyorum hamileligimin basindan beri erik diye cildiriyorum ki su yasima kadar erik yiyen bir insan degildim. Birak yemeyi yanimda yenmesine bile tahammulum olmazdi. Keske elimden birsey gelse.
en kotu netten bu mevsim manavlari filan var onlari arayip kargo ettirtebilirsiniz. Abd olunca ugrasirlarmi bilmem ama
Evet gördüm markette gerçekten 140 lira ve böyle fanus gibi birşeyin içine konmuş sanırım çalmasınlar diye carrefourda gördüm 139.9 lira :)
istanbuldayim hangi carrefour da gordun

Otellere baksanız ? Genelde oteller yazlık/kışlık meyveyi dondurucuya atarlar o yüzden bulunması daha rahat.

Otellere baksanız ? Genelde oteller yazlık/kışlık meyveyi dondurucuya atarlar o yüzden bulunması daha rahat.
Marriot ve hiltonla konustuk bi davetteyken ama "erik" kavramları yok yemiyorlar öyle bi meyve. Hayatları büyük kayıplarla geçiyor:) erik (plum) dedikleri sey kocaman kırmızı tatlı seftalıye benzer erikler. O heryerde var da istediğimiz o değil ;) tulumba adlı sıte yanıt vermiş nisanda getiriceklermiş göndericekler

merhaba,
bende amerikadayim. New jersey eyaletindeyim. Cikmaya basladiysa burdaki Turk marketlerine gelir. Size e-mail adresimi yazicam. sizin icin yarin ilk is marketlere telefon edip sorucam. Eger bulursam bana adresinizi mail atarsiniz bende size gonderirim. INSALLAH...
...
gorusmek uzere...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yesil can erik abdye geldi mi butun Turk bakkallarina gelir cnm. Hatta bazi bosnali, arap ve yunan bakkallarinda da bulursun.
...adresine bi mesaj at, Levent bey ne zaman gelecegini sana soylerler, bugunlerde gelmesi lazim. Facebookta'da sayfalari var.

Gelince kacirmamak lazim hemen bikac haftada bitiyo .

Son düzenleyen: Moderatör:
bende yeşil erik,çağla vs hiç sevmem. iyikide sevmiyormuşum dedim bu fiyatlara bakınca..

Back
X