• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abd de CAN ERİK!

Samsonn .!.:
Hala Erik asermedigime gore hamile degilim :rolleyes:

Benim hamile olma ihtimalimin ihtimali bile yok benim fena canim cekti...

Konu acasim geldi bekar ve hamile degilken erik neden can ceker diye

Konu sahibi kizmasin inşallah bulur ve kavuşur

Ne??? 140 t nedir ya külçe altın mı ne :)))

Çektiğim fotoyu bulamadım ama arkadaşım paylaşmıştı ondan aldım. Aynı buna benzer birşeyin içine koymuşlar işte istiyorsun veriyorlar :)) Çünkü delip alıp yiyorlarmış :KK53:

Eklentiler

• CAdLYZZUIAE6Bba.webp
    CAdLYZZUIAE6Bba.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 173
aşerdim. com diye bi site duymuştum sanki
... kontrol etmediö ama hakikaten var mı yok mu .... istersen bi bak canım beşki gönderiyorlardır yurtdışına da ... türkiyede bi tanıfık falan yok mu göndrse
Hemen bakıcam canımda özel kargolar yıyecek kabul etmıyolar. Etselrde sadece bi kapıda 150$ öduyoruz kargo için o sa 4 5 gıçunde glıyo. Erık doğum masrafıyla aynı olur sanırım gelene kdarda ne hale gelir bilemedim:)

link atmak yasak galiba ama alibaba diye bi site varya orda light green olanı var biraz daha tatlı oluyorya. yeşil eriğinde kurusu var ne alakaysa :) şimdi gördüm green plum olanıda var!!

Benim hamile olma ihtimalimin ihtimali bile yok benim fena canim cekti...

Konu acasim geldi bekar ve hamile degilken erik neden can ceker diye

Konu sahibi kizmasin inşallah bulur ve kavuşur
Kızmıyorum estagfırullah kımsenın canını cektırmek istemem sadece byrda yasayan cok arkadas var bılmedıgım yönetmel buldularsa diye sordum yoksa kımsenın hakkına gırmek istemem

link atmak yasak galiba ama alibaba diye bi site varya orda light green olanı var biraz daha tatlı oluyorya. yeşil eriğinde kurusu var ne alakaysa :) şimdi gördüm green plum olanıda var!!
Green plum olanı tamamen tatlı canım yumusak ve de yani bu turkıyedeki kırmızı kocaman eriklerin görüntüsü değişik hali. Nasıl bi memleket anlamadımki ne erikleri var ne iskenderleri var! Bende nasıl bi insansm ne yoksa onu istiyorum

New Jersey de Paterson diye bi yer var orda Türk marketleri var ordan bulabilirsiniz. Geçen sene ben 1 ay içinde gidip 3-4 defa almıştım ayrıca tulumba diye bi site var ordan bildiğim heryere yolluyorlar

Green plum olanı tamamen tatlı canım yumusak ve de yani bu turkıyedeki kırmızı kocaman eriklerin görüntüsü değişik hali. Nasıl bi memleket anlamadımki ne erikleri var ne iskenderleri var! Bende nasıl bi insansm ne yoksa onu istiyorum
ama orijini türkiye bide can eriğin karşılığı green plum olarak biliyorum ben light green olanlar tatlımsılardı. yani kısaca dediğim site uluslar arası bahsettiğim bizim can eriği orjini türkiye

Arkadaşıma mesaj attım umarım biliyordur :) bir de instagramda yemek yapan birisi var ona yazıcam çok takipçili bir sayfası var yemek tarifleri üzerine belki biliyordur
İnnmşallahh öyle bi dua ederimkş onlaraa:)

New Jersey de Paterson diye bi yer var orda Türk marketleri var ordan bulabilirsiniz. Geçen sene ben 1 ay içinde gidip 3-4 defa almıştım ayrıca tulumba diye bi site var ordan bildiğim heryere yolluyorlar
Tulumbanın stopunda yok:/ petersonla bi iletişime geçmeli belki gönderirler. Newjerseye neredeyse 1 gunluk mesafedeyim ama olsun bulunuyorsa bi şekilde halledilir çok teşekkür ederim

ama orijini türkiye bide can eriğin karşılığı green plum olarak biliyorum ben light green olanlar tatlımsılardı. yani kısaca dediğim site uluslar arası bahsettiğim bizim can eriği orjini türkiye
Krogerda be fresh markette green plum diye bulunca saldırdım ama ikiside o şekilde hayal kırıklığıydı ama denemeli tabi onuda innşllah ben yanılırımda biter bu hasret. Yoksa cocugu alman vatandası yapıp adını erik koyucam:)

Marketlerin birisi kargo yapıyor bildiğim kadarıyla
Ak market diğeri de istanbul market
Belki nette araştırısanız iletişime geçebilirsiniz
Bizimkilerle aynı tatta erikler :)

Marketlerin birisi kargo yapıyor bildiğim kadarıyla
Ak market diğeri de istanbul market
Belki nette araştırısanız iletişime geçebilirsiniz
Bizimkilerle aynı tatta erikler :)
Hemen bakayım bunları duymamıştım teşekkür ederim

Krogerda be fresh markette green plum diye bulunca saldırdım ama ikiside o şekilde hayal kırıklığıydı ama denemeli tabi onuda innşllah ben yanılırımda biter bu hasret. Yoksa cocugu alman vatandası yapıp adını erik koyucam:)
ben amerikadasınız sandım almanyadaysanız çok türk marketi var ben burda bulamadığım çeşidi buldum almanyada :)

ben amerikadasınız sandım almanyadaysanız çok türk marketi var ben burda bulamadığım çeşidi buldum almanyada :)
Yok hayır amerikadayım:). Orda eric ismini koydukları için öyle dedim. Almanya ve biçok avrupa ulkesı için hiçbi sorun yok çiğköftesinden dönercisine kadar hersey bulunuyor ama burda heleki türklerin yasamadıgı bi bölgeyse cok zor.

Yok hayır amerikadayım:). Orda eric ismini koydukları için öyle dedim. Almanya ve biçok avrupa ulkesı için hiçbi sorun yok çiğköftesinden dönercisine kadar hersey bulunuyor ama burda heleki türklerin yasamadıgı bi bölgeyse cok zor.
hahaha ben yanlış anlamışım :))) ay çok zorr hele hamilelikte..

O iştedir şu an, okuyunca döner mutlaka. inşallah buluruz canım ikisine de yazdım.

Sen bi meleksinnn. Teşekkür ederim haberini bekliyorum.

Back
X