- 5 Temmuz 2016
- 25
- 3
- 1
- Konu Sahibi ekvatorlupenguen
-
Abim yurtta kalıyor 4 senedir, babam burda değil ilk konumda bahsetmiştim, annemleyiz anneminde haberi var ama tabi ki alttan al x yurtta kalıyor diyolar ve hep böyle yaparak herşeye sahip oldu sanki usta bir oyuncu gibi beni suçluyor her seferinde annem beni dinlemedi ve neden dinlemediğini sordum cevabı niye dinliyim ki x suçlu değil. Öfke kontrol problemi var kesinlikle
O yaslarda biz de benden bir yas kucuk erkek kardesimle kedi kopek gibiydik.her gun kavga eder hic iyi bir gunumuz gecmezdi.hani ben alttan almasam susmasam el bile kaldirirdi belki.nefret ederdim kardesimden.ne zaman askere gitti geldi bir birimize deli gibi bagli iki kardes haline geldik.bana cok duskun kendinden cok beni dusunur cok merhametli bi insan.karisina cocuklarina da oyle tabi.o zamanlar oyleydi diye simdi karisini cocuklarini dovmuyor yani.insallah abin de oyle olur.su an en deli zamanlari duzelir diye dusunuyorum.ama annende suc buldum adaletli davranmadigi icin.annen boyle devam ederse abin hep hakli oldugunu dusunecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?