Bence sorun bu bile olmayabilir biraz baska bir uyenin dedigi gibi takilinmis geline sanki batmis bazi seyler yoksa bu adam razi gelmese ne kaynana alir bakar ne kiz birakirKadina saygili olmasi her seyi kabul edecegi anlamina gelmiyor. Tatli dille konusarak tavrini belli ederek degistirmesi gereken seyleri bilmeli. Oncelikle kizini aksamlari eve getirmekle baslasin. Annesi almiyorsa isten gelirken ugrayip alir cocugu eve getirir. Sizlik bi durum yok mudahele hakkiniz da yok.
selam kızlar,
öncelıkle 3 abım var ve 3 yengem..dolu dolu bir görümceyim yanı:)genel olarak kımsenın işine gücüne karışmam yardım dışında ve gerçekten çok severler benı..biri dışında..
ortanca abım çok hızlı bir evlilik yaptı..6 ay içinde tanıştı nişanlandı evlendi..yaşı 37 idi,belkide son şansım diye düşündü o dönem bilmiyorum..5 yıllık evlıler ve bir kızları var..
gelinimizde müthiş bir öfke var,hayata karşı insanlara karşı..herkese herşeye..sadece 2 kız kardeşi ve annesi birde kızı..onun dünyası okadar..
abimde çok sevilen yumuşak huylu karışmayan etmeyen kadına saygılı bır adam..
okadar büyük baskı altındaki..
her hareketi,konuşması,esprı yapması,şurdan bardak alıp su içse o bardaklamı içiyosun ne biçim içiyosun o orayamı konur,koydunda nıye yıkamadın gibi saçam sapan bir eleştiri zinciri var hatunda..adam bunalmış ama aile üzülmesin diye bizede anlatmıyor..
herkes inanılmaz ilgi gösterdi aileye dahil etmek istedi,özellıkle ben aynı yastayız daha iyi bağ kurabiliriz diye ilgilendim,davet ettim,dışarıda görüştüm,organızasyon yaptım konustum,açmaya çalıştım vs..
ama yok yanı..
defalarca laf sokar,begenmez,mutsuzdur,gelir bı kenarda oturur telefonuyla oynar gider,merhaba nasılsın demezsen asla demez..
toparlayamıyorum artık neyse,çokta detaya girip yermiyim..
ama konu şu,abim gerçekten çok mutsuz,bikaç kez anneme bikaç kez bana dedi,şeytan diyo aç boşanma davası bitir bu işi ama kızıma kıyamıyorum,onu haftada bir görmek istemıyorum..buarada kızına annesi bakıyor ve evlerının mesafesi arabayla 10-15 dk idi..haftaiçi kızını orda bırakıyordu.yeğenım 3 yaşında şuan
sabah kızı bırak akşam al zor oluyor diye,annesinin 2 bina yanında ev aldırdı..abim biraz zorlanıcam ama en azından kızım akşamları ynaımda olacak aile gibi birarada olucaz deyıp girdi borcun altına..ne oldu hala haftaiçi akşamları çocugu almayıp annesınde bırakıyor ve haftasonları alıyor..abimden işten gelınce mecburen oraya gidip kızını orda görüyor..düzen sıfır yani..
nıye anlattım bilmiyorum ben işin içine de girmek istemıyorum,karı kocalar sonuçta kendı meseleleri..ama ne yapabılırım diye çok sorguluyorum kendımı..sinir olsam bile sürekli birarada olmayamı çalışsam yoksa ne halınız varsda görün deyip bagımı koparsam bilmiyorum..
uzun oldu..
Kesinlikle katiliyorum. Konu sahibnin her detayi bilmesi imkansiz(ve sacma olurdu)Bence sorun bu bile olmayabilir biraz baska bir uyenin dedigi gibi takilinmis geline sanki batmis bazi seyler yoksa bu adam razi gelmese ne kaynana alir bakar ne kiz birakir
He he bulamaz anlamıyom ki nasıl bi ortamınız var hiç mi düzgün erkek bulamıyonuzAbiniz bence bir kere bosanmak istiyorum desin muma doner o yelloz. Bulamaz oylesini bu zamanda.
Sizi çok iyi anlıyorum, benimde abim.ayni şekilde sadece isimleri farklıdır
Yaşamayan bilemez o yüzden genellikle gelin açısından bakılıp ,abin mutsuz olsa boşanır bidi bidi denmiş
O işler öyle değil bilemiyorlar
Benim.abim de pasif aslında eslerinin gösterdiği cesareti yada dik başlıligi onlar gösterse herşey rayına oturacak kadın biliyor ki adam ne desem yapıyor o yüzden..
Herkes Birgün gelir anlar burda yazanlarin bir kızı bir oğlu olur, kızı abisine üzülür o zman danışmanlık ederler ama yıllar var :)
Ben ne yaptım, ben elimi ayağımı çektim ,yapacak başka bişey yok bu istekli mutsuzluk .
Adam.herseyin farkında ama içten içe ayrılmak da istemiyor kendince sebepler sunuyor kendine bahaneler. Ben bunu girmeye tahammul edemedim,zaten şuan farklı bir sehirdeyim.yazik öyle arasma konuşma irtibat da yok.kus de değiliz karşılaşırsak konuşuyoruz
Çok acı çok yiprandim ama.baska seçenek yok
Dua ediyorum ona mutlu olması için, mutsuz biliyorum ama devam da ediyor 17 yıl olacak, sizde tek çare zamanla alisacaksiniz
Haklisiniz banada yasamadiklari icin yadirgiyorlar gibi geldi
Yalni gercektwn ben erkeklwrin nedem boyle bir evliligi surdurduklerini anlayamiyorum sonucta bu dunyaya bir kere gelecwgiz yurumeyen bi iliskiyle insan neden cehennem hayatini yasamayi ister ki
Bence karismayin kocasini dinlemeyen kadin sizimi dinliycek. Huylu huyundan vazgecmezmis oda oyle oyle kabul edin fazla takilmayin derim.selam kızlar,
öncelıkle 3 abım var ve 3 yengem..dolu dolu bir görümceyim yanı:)genel olarak kımsenın işine gücüne karışmam yardım dışında ve gerçekten çok severler benı..biri dışında..
ortanca abım çok hızlı bir evlilik yaptı..6 ay içinde tanıştı nişanlandı evlendi..yaşı 37 idi,belkide son şansım diye düşündü o dönem bilmiyorum..5 yıllık evlıler ve bir kızları var..
gelinimizde müthiş bir öfke var,hayata karşı insanlara karşı..herkese herşeye..sadece 2 kız kardeşi ve annesi birde kızı..onun dünyası okadar..
abimde çok sevilen yumuşak huylu karışmayan etmeyen kadına saygılı bır adam..
okadar büyük baskı altındaki..
her hareketi,konuşması,esprı yapması,şurdan bardak alıp su içse o bardaklamı içiyosun ne biçim içiyosun o orayamı konur,koydunda nıye yıkamadın gibi saçam sapan bir eleştiri zinciri var hatunda..adam bunalmış ama aile üzülmesin diye bizede anlatmıyor..
herkes inanılmaz ilgi gösterdi aileye dahil etmek istedi,özellıkle ben aynı yastayız daha iyi bağ kurabiliriz diye ilgilendim,davet ettim,dışarıda görüştüm,organızasyon yaptım konustum,açmaya çalıştım vs..
ama yok yanı..
defalarca laf sokar,begenmez,mutsuzdur,gelir bı kenarda oturur telefonuyla oynar gider,merhaba nasılsın demezsen asla demez..
toparlayamıyorum artık neyse,çokta detaya girip yermiyim..
ama konu şu,abim gerçekten çok mutsuz,bikaç kez anneme bikaç kez bana dedi,şeytan diyo aç boşanma davası bitir bu işi ama kızıma kıyamıyorum,onu haftada bir görmek istemıyorum..buarada kızına annesi bakıyor ve evlerının mesafesi arabayla 10-15 dk idi..haftaiçi kızını orda bırakıyordu.yeğenım 3 yaşında şuan
sabah kızı bırak akşam al zor oluyor diye,annesinin 2 bina yanında ev aldırdı..abim biraz zorlanıcam ama en azından kızım akşamları ynaımda olacak aile gibi birarada olucaz deyıp girdi borcun altına..ne oldu hala haftaiçi akşamları çocugu almayıp annesınde bırakıyor ve haftasonları alıyor..abimden işten gelınce mecburen oraya gidip kızını orda görüyor..düzen sıfır yani..
nıye anlattım bilmiyorum ben işin içine de girmek istemıyorum,karı kocalar sonuçta kendı meseleleri..ama ne yapabılırım diye çok sorguluyorum kendımı..sinir olsam bile sürekli birarada olmayamı çalışsam yoksa ne halınız varsda görün deyip bagımı koparsam bilmiyorum..
uzun oldu..
Sen nerelisin canim? Şivene hayran kaldim o memlekette yasayacagim gidip.He he bulamaz anlamıyom ki nasıl bi ortamınız var hiç mi düzgün erkek bulamıyonuz
İzmir canım gel beklerim düzgün erkeklerle de tanıştırırım istersen eğer BULAMIYORSANSen nerelisin canim? Şivene hayran kaldim o memlekette yasayacagim gidip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?