- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
istediği kadar güçlü olsun,karşısında laf anlamayan dinlemeyen kafasına göre hareket eden biri olunca ne oalcak??
bu çocuk burda kalacak dediğinde dinlemeyıp basıp annesine götüren bi kadına ne yapsın güç mü uygulasın?
psikolojik şiddet ve sindirilme yaşıyor bunun farkındayım ama terapiyi abime degil geline armağan etmelıyım belkıde teşekkürler
bazen denebiliyor.Ben kimseye boşan demem kolay kolay :) herkesin kendi bileceği iş diye düşünüyorum
abiniz her bir şeyin farkında. koskoca adam. 40 yaşını devirmiş .selam kızlar,
öncelıkle 3 abım var ve 3 yengem..dolu dolu bir görümceyim yanı:)genel olarak kımsenın işine gücüne karışmam yardım dışında ve gerçekten çok severler benı..biri dışında..
ortanca abım çok hızlı bir evlilik yaptı..6 ay içinde tanıştı nişanlandı evlendi..yaşı 37 idi,belkide son şansım diye düşündü o dönem bilmiyorum..5 yıllık evlıler ve bir kızları var..
gelinimizde müthiş bir öfke var,hayata karşı insanlara karşı..herkese herşeye..sadece 2 kız kardeşi ve annesi birde kızı..onun dünyası okadar..
abimde çok sevilen yumuşak huylu karışmayan etmeyen kadına saygılı bır adam..
okadar büyük baskı altındaki..
her hareketi,konuşması,esprı yapması,şurdan bardak alıp su içse o bardaklamı içiyosun ne biçim içiyosun o orayamı konur,koydunda nıye yıkamadın gibi saçam sapan bir eleştiri zinciri var hatunda..adam bunalmış ama aile üzülmesin diye bizede anlatmıyor..
herkes inanılmaz ilgi gösterdi aileye dahil etmek istedi,özellıkle ben aynı yastayız daha iyi bağ kurabiliriz diye ilgilendim,davet ettim,dışarıda görüştüm,organızasyon yaptım konustum,açmaya çalıştım vs..
ama yok yanı..
defalarca laf sokar,begenmez,mutsuzdur,gelir bı kenarda oturur telefonuyla oynar gider,merhaba nasılsın demezsen asla demez..
toparlayamıyorum artık neyse,çokta detaya girip yermiyim..
ama konu şu,abim gerçekten çok mutsuz,bikaç kez anneme bikaç kez bana dedi,şeytan diyo aç boşanma davası bitir bu işi ama kızıma kıyamıyorum,onu haftada bir görmek istemıyorum..buarada kızına annesi bakıyor ve evlerının mesafesi arabayla 10-15 dk idi..haftaiçi kızını orda bırakıyordu.yeğenım 3 yaşında şuan
sabah kızı bırak akşam al zor oluyor diye,annesinin 2 bina yanında ev aldırdı..abim biraz zorlanıcam ama en azından kızım akşamları ynaımda olacak aile gibi birarada olucaz deyıp girdi borcun altına..ne oldu hala haftaiçi akşamları çocugu almayıp annesınde bırakıyor ve haftasonları alıyor..abimden işten gelınce mecburen oraya gidip kızını orda görüyor..düzen sıfır yani..
nıye anlattım bilmiyorum ben işin içine de girmek istemıyorum,karı kocalar sonuçta kendı meseleleri..ama ne yapabılırım diye çok sorguluyorum kendımı..sinir olsam bile sürekli birarada olmayamı çalışsam yoksa ne halınız varsda görün deyip bagımı koparsam bilmiyorum..
uzun oldu..
karışma taraftarı değilim bende..sadece merak edıyorum kardeşiniz varmı?
evliliği nedeniyle müthiş mutsuz olan kardeşinize bir kardeş olarak nasıl yardımcı olurdunuz??
Eee
Abinin ağzına araba mı basmış
Biz buraya annen yakın olsun çocuğu getir götür sorun olmasın diye taşındık
Demek zor mu
Alsın gelsin çocuğu akşam gidip orada seveceğine
Böylesi kolay geliyor demek ki
Kapıya gidip hadi kızım gidelim evimize deyince anneannesi olmaz size gönderemem mi diyecek
Yengenizin ailesinin desteği gereken sağlık sorunu vs mi var
Evi yakınken çocuğunu bırakması ve anneannenin de bir şey dememesi garip de
bu çocuğuna abur cuburu durmadan yediren çift mi?
nickini görür görmez konuyu hatırladım garden
hala o durumda mı çocuk
bu arada abiniz dişini gösterseydi öyle olmazdı yenge
abiniz diretsin çocuğu her akşam alsın evlerine
aralarında ki sorunlari bilemem.sizde bilemezsiniz yaşadıkları her durumu.ama bir anne baba olarak yaptıkları bence cok yanlış.evimin dibindeki binada cocugum uyurken gece rahat rahat yatip uyumak bana göre cok tuhaf.insan ozlemez mi? aksamlari yatagina kendi yatirmak iyi geceler deyip öpüp koklamak.gece kalkip üstü acik mi diye bakmak istemez mi?sadece anne icin demiyorum babada ayni şekilde.ikiside bir garip bence.abinizde cok iyi niyetli v.s olabilir ama babalik evlat farkli bir mevzu.aksam ordan alip evine getirip sevse oynasa yengeniz abinizi dövmez heralde.çok üzülüyorum bu durumdaki cocuklara..siz karışmayın kötü olan siz olursunuz sadece yeğeniniz
icin abinizle konusabilirsiniz belki..
yengeniz çalışmıyor galiba. abim borç altına girdi demişsiniz. gelininiz de çalışıyor ise borç ikisinin doğal olarak. peki o zaman çocuk neden anneannede kalıyor?
Ben çocuk konusunda karışmadan duramam herhalde. Abicim bak çocuk akşamları neden evinde kalmıyor, azıcık bize de getir biz de gelelim, böyle iyice soyutladınız kendinizi, bir probleminiz varsa biz de yardım edelim. Yeğenim için artık endişeleniyorum... falan filan, gerekirse de kötü olurum ben.
kimsenin evlilik hayatına karışmayın. abinizin yaşı gayet büüyük.kendi kararlarını kendi verebilir sonuçta.
bu arada gelininiz sizinle pek samimi olmuyor ise bu siiznle anlaşamadığını gösteriyor.zorlamaya gerek yok.
ya bu arada sizin gibi bir görümcem olsun istemezdim. düşünsenize eşinizin kardeşi sizi çekiştiriyor abim mutsuz diyor. ben olsam sanane derdim.sanki abisi 10 yaşında çocuk.mutsuz adam boşar boşanma diyenleri bile dinlemezzz.
ayrıca çalışıyor,maaşı nekadar bılmıyorum ama konumu ve firması gereği az almıyordur,ama tüm evın masraflarını ev kredisini,abımın ona aldıgı araba taksıdını odedıgını bılıyorum..
bunun dısında temızlıkcı için abımden para alıp annesıne evı temızlettıgınıde bılıyorum..:)@iremveben
siz ne kadar nefret dolusunuz geline karşı.maşallah evin içini de dışını da biliyorsunuz.
bakın zamanında görümcesi ortalığı karıştırmış bir evliliğe sahibim.size söyleyeceğim tek şey. karışmayın. bugün mutsuz olan sıkılan abi yarın çok mutlu olur evinde. sizi bile tanımaz.
Canım abine gökten indirilmedi ya bu kız? görmüş sevmiş almış. Kimse kafasına silah dayamadı değil mi? Koca adam yani 37 yaşında gayet hayatına yön verebilecek ve kendi kararlarını alabilecek yaşta evlenmiş. Kadın hani doğumdan sonra filan yaşanan travmalardan birini yaşamadıysa, (olur ya melek gibi biriyken öfke küpüne dönen tipler) , onlardan değilse abin gayet de huyunu suyunu bilip almış bence. O zaman sen karışmadıysan şimdi niye karışıyorsun ki? O gün dediysen, abicim bu kız sanki biraz huysuz, onunla mutlu olabileceğine emin misin? yada bebek yapmadan yanına gidip, abicim bebek istediğinize emin misiniz gibi sorular yönelttiysen amenna.. ama iş bu raddeye gelmiş, kız sizinle resmi, mesafeli diye abinin mutsuz olduğunu görmeye başlamışsan bence ayıp ediyorsun..selam kızlar,
öncelıkle 3 abım var ve 3 yengem..dolu dolu bir görümceyim yanı:)genel olarak kımsenın işine gücüne karışmam yardım dışında ve gerçekten çok severler benı..biri dışında..
ortanca abım çok hızlı bir evlilik yaptı..6 ay içinde tanıştı nişanlandı evlendi..yaşı 37 idi,belkide son şansım diye düşündü o dönem bilmiyorum..5 yıllık evlıler ve bir kızları var..
gelinimizde müthiş bir öfke var,hayata karşı insanlara karşı..herkese herşeye..sadece 2 kız kardeşi ve annesi birde kızı..onun dünyası okadar..
her hareketi,konuşması,esprı yapması,şurdan bardak alıp su içse o bardaklamı içiyosun ne biçim içiyosun o orayamı konur,koydunda nıye yıkamadın gibi saçam sapan bir eleştiri zinciri var hatunda..adam bunalmış ama aile üzülmesin diye bizede anlatmıyor..
herkes inanılmaz ilgi gösterdi aileye dahil etmek istedi,özellıkle ben aynı yastayız daha iyi bağ kurabiliriz diye ilgilendim,davet ettim,dışarıda görüştüm,organızasyon yaptım konustum,açmaya çalıştım vs..
ama yok yanı..
defalarca laf sokar,begenmez,mutsuzdur,gelir bı kenarda oturur telefonuyla oynar gider,merhaba nasılsın demezsen asla demez..
ama konu şu,abim gerçekten çok mutsuz,bikaç kez anneme bikaç kez bana dedi,şeytan diyo aç boşanma davası bitir bu işi ama kızıma kıyamıyorum,onu haftada bir görmek istemıyorum..buarada kızına annesi bakıyor ve evlerının mesafesi arabayla 10-15 dk idi..haftaiçi kızını orda bırakıyordu.yeğenım 3 yaşında şuan
sabah kızı bırak akşam al zor oluyor diye,annesinin 2 bina yanında ev aldırdı..abim biraz zorlanıcam ama en azından kızım akşamları ynaımda olacak aile gibi birarada olucaz deyıp girdi borcun altına..ne oldu hala haftaiçi akşamları çocugu almayıp annesınde bırakıyor ve haftasonları alıyor..abimden işten gelınce mecburen oraya gidip kızını orda görüyor..düzen sıfır yani..
nıye anlattım bilmiyorum ben işin içine de girmek istemıyorum,karı kocalar sonuçta kendı meseleleri..ama ne yapabılırım diye çok sorguluyorum kendımı..sinir olsam bile sürekli birarada olmayamı çalışsam yoksa ne halınız varsda görün deyip bagımı koparsam bilmiyorum..
uzun oldu..
Kadina saygili olmasi her seyi kabul edecegi anlamina gelmiyor. Tatli dille konusarak tavrini belli ederek degistirmesi gereken seyleri bilmeli. Oncelikle kizini aksamlari eve getirmekle baslasin. Annesi almiyorsa isten gelirken ugrayip alir cocugu eve getirir. Sizlik bi durum yok mudahele hakkiniz da yok.selam kızlar,
ama yok yanı..
uzun oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?